Kako najti popolno darilo za svoje najbližje

Se kdaj sprašujete, kako najti popolno darilo za svoje najbližje? Na pomoč vam priskoči trgovina The Slovenia – spletna trgovina, v kateri boste našli pravo zakladnico daril, spominkov, knjig in darilnih paketov, ki so vsi narejeni v Sloveniji. Podajte se na ogled spletne strani  in vstopite na potovanje skozi raznolike pokrajine Slovenije. Poglejmo, kaj vse vas čaka …

Darila in spominki

Čar Slovenije najdete v raznoliki ponudbi daril in spominkov v spletni trgovini The Slovenia. Od ročno izdelanih drobnarij, ki oživijo tradicionalno obrt, do modernih različic slovenskih motivov – vsak izdelek pripoveduje zgodbo dediščine in ponosa.

Čokolada z okusom slovenske potice
Cankarjeva čokolada
Cankarjeva kava

Darilni paketi

Ko se znajdete v situaciji, v kateri enostavno ne veste, kaj bi podarili, so naši darilni paketi rešitev za vas. Vse, kar potrebujete, je le en klik stran. Paketi so skrbno sestavljeni in lično zapakirani, pripravljeni za obdarovanje. Naj vam olajšamo proces izbire in pomagamo presenetiti vaše najbližje s skrbno izbranim in lepo zapakiranim darilom iz Slovenije.

Paket Bučno polje
Paket medeni box
Paket The Slovenia (M)

Izdelki za dom

Izpopolnite svoj bivalni prostor z dotikom slovenske elegance z izbranimi slovenskimi izdelki za dom, ki jih najdete v trgovini The Slovenia. Od unikatno oblikovane keramike do sodobnih dodatkov za dom – vsak posamezen kos odraža usklajeno povezavo med funkcionalnostjo in estetiko. Z izbranimi dekorativnimi in uporabnimi predmeti boste vnesli pristen del Slovenije v svoj dom.

Deska z napisom
Keramični lonček s slovenskim ornamentom
Dekorativna blazina Triglav

Knjižne uspešnice

Literarni navdušenci boste očarani z izjemno izbiro knjig v trgovini The Slovenia. Med vrhunskimi literarnimi deli se izpostavlja najbolje prodajana knjiga o naši deželi – The Slovenia Book. Le-ta vas letos pritegne s svojo najnovejšo izdajo, ki je bogata z osupljivimi novimi fotografijami, posodobljenimi informacijami in svežimi poglavji, kar bo nedvomno okrepilo vašo ljubezen do branja in raziskovanja slovenske kulture.

Drobci iz knjige The Slovenia Book, ki je na voljo v 4 mednarodnih jezikih.

Božična čarobnost

Z bližanjem praznične sezone se tudi spletna trgovina The Slovenia prelevi v zimsko pravljico. Raziščite očarljivo zbirko darilnih setov, ki bodo vaša praznična praznovanja napolnila s slovenskim čarom. Praznujte letošnje praznike s koščkom Slovenije in odkrijte unikatna darila, ki bodo polepšala vsak trenutek praznične čarobnosti.

Črni petek

V novembru pa članka ne moremo končati brez omembe teh dveh besed – ČRNI PETEK. Konec novembra lahko iznajdljivi kupci izkoristite priložnost in si zagotovite izbrane izdelke po nižjih cenah. Ne zamudite priložnosti za prihranek, saj so te ekskluzivne ponudbe na voljo samo v času akcije Black Friday!