Knjiga Slovenija – 1000 razlogov, zakaj dopust preživeti v domači Sloveniji

Iščete navdih, kam po Sloveniji in zakaj na dopust ‘doma’? Bi morda radi našli unikatno slovensko poslovno darilo? Naročite si svoj izvod posebne izdaje knjige The Slovenia Book z naslovom Knjiga Slovenija #ostanidoma.

Spoznajte domačo Slovenijo in njene lepote. V knjigi boste med drugim našli 1000 razlogov, zakaj dopust preživeti v domači Sloveniji.  Najdite navdih za vaš naslednji izlet ali pa knjigo podarite prijateljem ali sorodnikom, ki iščejo ideje za oddih po Sloveniji. Knjiga Slovenija #ostanidoma je lahko tudi popolno poslovno darilo.

Izkoristite 10% popust za naročila v predprodaji in si naročite svoj izvod za samo 26,99 €.

1000 razlogov, zakaj dopust preživeti v domači Sloveniji

Knjiga je posvečena slovenskemu turizmu v obdobju med epidemijo koronavirusa in po njej. Knjiga na skoraj 300 straneh vsebuje pregled številnih zanimivosti Slovenije in opisuje najkrajše poti do njih. Znamenitosti so razporejene glede na razdelitev Slovenije na makroregije. Ob njih so tudi zemljevidi. Poleg tega je v njej predstavljenih 1000 razlogov, zakaj dopust preživeti v domači Sloveniji.

Knjiga je delo ekipe štirih tujih novinarjev, ki že več let živijo v Sloveniji – Yuri Barron iz Združenih držav Amerike, John Bills iz Walesa, Will Dunn iz Velike Britanije in James Cosier iz Avstralije. Omenjena ekipa je osem let obiskovala, fotografirala in izbirala 100 najljubših krajev v Sloveniji. Nastala je knjiga The Slovenia Book – Top 100 destinations v angleškem jeziku, ki je izšla v letu 2015 in bila že trikrat ponatisnjena, v tem času pa prodana v več kot 15.000 izvodih. Knjiga Slovenija pa je tokrat prvič na voljo v slovenščini, v kvadratnem formatu s trdimi platnicami v uradni I Feel Slovenia zeleni barvi.

Odlično poslovno darilo

Knjiga Slovenija #ostanidoma je lahko popolno poslovno darilo. Angleška verzija The Slovenia Book EXPO Edition je že postala prava uspešnica, saj sta se zanjo že odločila Ministrstvo za zunanje zadeve in Javna agencija SPIRIT, ki je angleško knjigo izbrala za slovensko poslovno darilo na EXPO 2020 Dubai.

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Izpolnite spodnji obrazec in si naročite svoj izvod

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi 🙂