Novo leto na Plitvičkih jezerih

Narodni park Plitvička jezera

Narodni park Plitvička jezera je najstarejši in največji narodni park Republike Hrvaške, znan po vrsti modro zelenih jezer, ločenih s sedentarnimi pregradami. Za to kraško območje je značilna posebna hidrologija in izjemna biotska raznovrstnost, zato je Narodni park pridobil tudi mednarodni pomen.

Plitvička jezera so ena izmed najbolj obiskanih in znanih turističnih znamenitosti na Hrvaškem. Vsak letni čas ima svoj poseben čar – od spomladi, ko se vsa narava prebudi, poletja, ko se čudovite barve prelivajo po jezerih, slapovih, gozdovih, jeseni, odete v pisane jesenske barve, do zime, ki prinaša tišino, pobeljene in zaledenele slapove, ki se spremenijo v prelepe skulpture in umetnine najboljšega kiparja – narave.

Želite za novo leto v tem čudovitem ambientu s svojo najljubšo družbo nazdraviti s penino?

Vabimo vas, da pridete in občutite to zimsko idilo.

Zimska idila in novo leto v hotelu Jezero

Hotel Jezero se nahaja v samem Narodnem parku, le 300 m od največjega slapa Kozjak. Hotel ima vse, kar potrebujete za popolno zimsko doživetje. Po sprehodu v parku se lahko sprostite v finski savni ali turški parni kopeli, masažni kadi ali pa vadite v telovadnici hotela. Poskrbeli pa smo tudi za najmlajše otroke, ki imajo na voljo lepo otroško igralnico.

Če iščete romantično lokacijo za novo leto, lahko pričakujete, da je ta prav v tem idiličnem okolju – v osrčju čarobnih Plitvičkih jezer. Zagotovili vam bomo obilo zabave, dobre glasbe, iger, akcije in še piknik na prostem v novoletno jutro.

V hotelu Jezero lahko uživate v kombinaciji kakovostnih storitev in dostopnih cen v mirnem in čistem okolju. Ima 210 sob in 19 apartmajev, od katerih sta dve sobi prilagojeni ljudem s posebnimi potrebami. V hotelu je restavracija z zmogljivostjo 400 sedežev, lobby bar, fitnes center ter športno-rekreativne vsebine v hotelskem kompleksu.

Lički ambient in novoletna zabava v restavraciji Lička kuća

Če želite začutiti resnično domače okolje, vabljeni na novoletno zabavo v restavracijo Lička kuća, ki vas bo navdušila s svojo gurmansko ponudbo. Za dobro vzdušje na silvestrovo je zadolžena tamburaška skupina Velebit, ki bo vam, v kombinaciji z odlično ponudbo restavracije, zagotovila odlično zabavo in izjemno doživetje.

V sredini restavracije je odprt kamin z ognjem, kjer pripravljamo domače specialitete izpod peke. Obiskovalci restavracije si lahko ogledajo tudi številne uporabne predmete, značilne za življenje v Liki v preteklih časih.

Iz raznolike ponudbe restavracije nudimo predvsem domače specialitete, pripravljene po tradicionalnih receptih iz lokalnih proizvodov. Pršut, sir, jagnjetina, meso na žaru, police krompirja, postrv, kislo mleko, krofi, zavitki iz sira, jabolk ali sliv so le nekatere od posebnosti te znane restavracije.

Želite preživeti novo leto v čudovitem okolju Plitvičkih jezer? Izpolnite obrazec in oddajte povpraševanje!

Za več informacij nas kontaktirajte na:

sales2@np-plitvicka-jezera.hr
00385 53 751 545

 

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi 🙂