Sejem Alpe- Adria 2024

Med 31. januarjem in 3. februarjem 2024 bo Gospodarsko razstavišče v znamenju turizma in gastronomije. Hkrati se bosta odvili dve sejemski prireditvi, 34. sejem turizma, kampinga in karavaninga Alpe-Adria ter 17. Mednarodni HO.RE.CA. strokovni Sejem okusov. Vabljeni!

2 sejma, ena vstopnica

Kot je navada že nekaj let, boste lahko sočasno z eno vstopnico obiskali tako sejem Alpe- Adria kot sejem okusov. Poleg tega pa vstopnica, kupljena v spletni prodaji, vključuje tudi brezplačni prevoz z LPP mestnim avtobusom do Gospodarskega razstavišča in nazaj na dan obiska sejma.

Sejem Alpe-Adria bo odprt od srede, 31. januarja, do petka, 2. februarja, od 10. do 19. ure in v soboto, 3. februarja, od 10. do 18. ure.

Sejem turizma

Na sejmu Alpe- Adria se bo odvilo prek 50 dogodkov z različnimi vsebinami, od kolesarstva, plezanja, kulinarike, različnih outdoor aktivnosti do predstavitev novosti na področju turizma. Pravi čar aktivnega preživljanja prostega časa je v neokrnjeni naravi. Zato je tudi za turizem ključnega pomena ohranjati našo naravo, da bodo lahko prihodnje generacije uživale v privilegiju, ki ga imamo mi. Raziščete ponudbe več kot 280 razstavljavcev.

Dogajanje v razstavnih dvoranah spremlja bogat spremljevalni program s predavanji, predstavitvami, okroglimi mizami in novinarskimi konferencami z aktualnimi vsebinami na področju turizma.

17. Mednarodni HO.RE.CA. strokovni Sejem okusov

Na sejmih Okusov GASTexpo & Sladoled se vsako leto predstavita gastronomija, gostinska oprema in hotelirstvo v vsej svoji veličini. Priča smo trendom, presežkom, uspešnim praksam in tehnološkim inovacijam, ki jih več kot 500 razstavljavcev postavi na ogled več kot dvajset tisočim obiskovalcem.

Vsi razstavljavci omogočajo ogled, demonstracijo ter doživetje iz prve roke različnih blagovnih znamk, izdelkov in storitev, ki veljajo za vodilne v panogi. Strokovnost in kvaliteto sejma zaokrožujejo številne delavnice, izobraževanja ter tekmovanja, ki jih pripravljajo največji mojstri in strokovnjaki v panogi.

Potnik.si vam podarja cenejši obisk sejma Alpe-Adria 2024

Da bo odločitev za obisk sejma še lažja, smo za bralce Potnik.si pripravili kupon za popust pri nakupu vstopnice. Namesto 9 evrov boste tako za vstopnico za sejem Alpe-Adria plačali samo 7 evrov.

Kupon prenesite na tej povezavi ali s klikom na njegovo sliko, ga natisnite in pokažite na sejemski blagajni.

Velika nagradna igra sejma Alpe-Adria 2024

Vabljeni tudi k sodelovanju v veliki nagradni igri 34. sejma Alpe-Adria. 

Kliknite na spodnji gumb, izpolnite obrazec in se potegujte za privlačne nagrade, kot so oddih za vso družino v Termah Lendava, moderna pametna ura Galaxy Watch6 Classic LTE, 1x letna vinjeta ali poln tank goriva,  celodnevno družinsko kopanje v Thermani Laško vstopnica za ogled Starega gradu Celje  in še mnogo več.