Turistične agencije

Seznam turističnih agencij vam bo olajšal iskanje organizatorja vašega dopusta oz. počitnic. S pomočjo seznama boste lahko hitro poiskali želeno turistično agencijo, in izbrali ponudbo ter tudi rezervirali svoje počitnice. Da bo iskanje lažje, si lahko pomagate tudi s podatki, na katerih področjih je katera agencija specialist. Lahko pa izpolnite obrazec >> in prejeli boste nekaj neobvezujočih ponudb za vaše povpraševanje – enostavno in ugodno.

Seznam turističnih agencij:

Potovanje.si

Turistična agencija Potovanje.si

Turistična agencija Potovanje.si je spletna turistična agencija in je specializirana za počitnice na Jadranu, Mediteranu, v Sloveniji, potovanja po Evropi in svetu, smučanje, križarjenja,…. Glavna prednost te agencije je takojšen nakup počitnic ali potovanj preko interneta po vzoru najboljših tujih svetovno znanih spletnih turističnih agencij.

S.K.I.F.U.N.

Smučanje - S.K.I.F.U.N.

Več kot 400 partnerjev na vseh najboljših evropskih smučiščih z ekskluzivnimi cenami nastanitev in smučarskimi vozovnicami! Rezervacije na spletu v samo 4 korakih na www.skifun.eu!

M holidays

Picture

M holidays ponuja zanesljive in ugodne počitnice ter široko ponudbo turističnih aranžmajev. Čaka vas bogata ponudba krajših in daljših počitnic, izletov ter potovanj po Sloveniji in tujini, križarjenj, hotelskih namestitev … Izkoristite posebne ugodnosti za imetnike Pika kartice (do 12 obrokov brez obresti, pridobitev in unovčitev zbranih pik, …).

Last-minute.si

Last-minute.si & Potovanja Pirc

Last-minute.si je vodilni slovenski spletni potovalni portal. Specializiran je za počitniške pakete z letalskim prevozom ter last minute in first minute počitnice. Na portalu najdete največjo ponudbo potovanj in izletov s slovenskim vodenjem, ogromno ponudbo apartmajev na Hrvaškem, hotele, rent-a-car in letalske vozovnice po celem svetu.

02 555 2 555
info@last-minute.si
www.last-minute.si
 LAST MINUTE >> 

STA potovanja

STA potovanja

Agencija je specializirana za individualna in poslovna potovanja. Poleg ugodnih letalskih prevozov in prenočišč ponuja programe dela in prakse v tujini, jezikovne tečaje po vsem svetu, najem avtomobila ali avtodoma ter vozovnice InterRail. Na njihovi strani lahko najdete tudi številne uporabne nasvete in informacije za potovanja ter popotniški forum.

BTravel

Btravel turistična agencija

BTravel je postal prava izbira za vse, ki potujejo ali pa organizirajo potovanja v Hrvaško in celotno regijo. Naj si bodo počitnice, poslovno potovanje, organizacija kongresa ali športne prireditve. Ekipa BTravel bo poskrbela za to, da boste dobili vse potrebno na enem mestu z visoko kvaliteto storitev.

Oasistours

Picture

Agencija Oasistours je specialist za arabske dežele in Mediteran. Organizirajo počitnice in potovanja za počitek in oddih ali za dogodivščino vašega življenja. Bodite drugačni, z Oasistours sledite soncu.

Eko potovanje

Picture

Eko potovanja vam bodo razkrila doslej neslutena obzorja. Nudijo enkratna in nepozabna doživetja v majhnih skupinah. Odkrijte dežele in območja, ki stremijo k trajnostnemu turizmu in jih še ni zajel masovni turizem.

Relax turizem d.d.

Picture

Največji slovenski organizator počitnic nudi široko izbiro letovanj na Jadranu in Mediteranu, poleg tega pa ponudbo dopolnjujejo s pisano paleto potovanj v bližnje in daljne dežele. Za vse turiste, ki potujejo z njimi, imajo organizirano 24/7 pomoč na destinaciji, ki omogoča visoko stopnjo zadovoljstva gostov.

Sonček

Turistična agencija Sonček

Njihova bogata ponudba počitnic (na Hrvaškem in Mediteranu) in izletov ter potovanj pritegne številne popotnike. Pripeljejo vas lahko v katerikoli kotiček na svetu. Imajo tudi lasten center letalskih vozovnic, ponudbo hotelskih iskalnikov, z njimi pa se lahko odpravite tudi na smučanje ali križarjenje.

Odpelji.se

Potovalna agencija Odpelji.se organizira skupinska in individualna potovanja v Afriko, Azijo in Ameriko. Prav tako organizirajo poročna potovanja in poroke v tujini. Pri njih pa lahko tudi rezervirate tudi letalske vozovnice in hotele po celem svetu.

Collegium Mondial Travel

Turistična agencija Collegium Mondial Travel

Največja potovalna agencija za mlade v regiji. Njihov cilj je, da izleti in potovanja postanejo nepozabno doživetje. Zagotavljajo doživljajsko polna potovanja, ki mlade pritegnejo bolj kot visok standard namestitev in transporta. Mlade popeljejo na različne destinacije po svetu ter jim omogočajo aktivno športno in kulturno udejstvovanje.

Kompas Novo mesto

Turistična agencija Kompas Novo mesto

Turistična agencija Kompas Novo mesto je specializirana za organizacijo skupinskih in poslovnih potovanj. Posredujejo pa tudi turistične aranžmaje za počitnice na Jadranu in Mediteranu.

Izimanija

Turistična agencija Izimanija

Specialisti za aktivna potovanja, planinarjenja, trekinge, odprave ali kolesarjenja. Organizacija ugodnih skupinskih potovanj in izletov (sindikalnih, šolskih, …) ali letovanj po meri. Organizirajo potovanja v eksotične države in v svetovno znane turistične destinacije, med katerimi so najbolj priljubljene: Tenerife, Madeira, Maroko in Iran.

Morje možnosti

Turistična agencija Morje možnosti - b2b križarjenja

Specializirani so za organizacijo in posredovanje križarjenj po morju in rekah. Sodelujejo z več kot 25 različnimi ladjarji in ponujajo vsa atraktivna križarjenja po vseh morjih sveta, rekah, veljavne akcije ter posebne pakete križarjenj, skupinska križarjenja s slovenskim vodnikom, tematska križarjenja z znanimi osebnostmi ter ažurne novice.

Potepuh

Turistična agencija Potepuh

Specializirani so za počitnice na Jadranu, Mediteranu in v eksotičnih destinacijah, za smučanje (Slovenija, Avstrija, Italija, …), za organizacijo skupinskih izletov in potovanj po Evropi ter individualnih potovanj po vaši meri. Z njimi lahko obiščete cel svet! Prav tako posredujejo počitnice in križarjenja po celem svetu ter ponudbo hotelskih iskalnikov.

Linda

Turistična agencija Linda

So specialisti za počitnice in potovanja na Sardinijo, Korziko, Sicilijo, Kalabrijo ter ostale regije v Italiji. Imajo bogato ponudbo za počitnice v šotorih, prikolicah in mobilnih hišicah ter za najem razkošnih vil in hiš v Toscani ter drugje po Italiji. Ponujajo tudi izlete in potovanja tailor made ter specialne programe in namestitve za tujce v Sloveniji.

Pozejdon turizem

Turistična agencija Pozejdon turizem

Turistična agencija Pozejdon turizem je specialist za organizacijo in prodajo vseh vrst križarjenj, organizacijo izletov, romanj in potovanj za zaključene skupine. Pri njih lahko rezervirate vse vrste turističnih aranžmajev, namestitev, letalskih kart …

Vard

Turistična agencija Vard

Specializirani so za organizacijo daljših, medcelinskih potovanj, na katerih boste bivali v kvalitetnih hotelih, se prevažali z udobnimi prevoznimi sredstvi in imeli strokovne ter kvalitetne vodnike, s pomočjo katerih boste temeljito spoznavali nove dežele. Pripravljajo pa tudi izlete in potovanja za zaključene skupine (maturante, študente, podjetja, društva, …).

Beno tours

Turistična agencija Beno tours

Turistična agencija Beno tours je specialist za organizacijo:
– potovanj,
-izletov in srečanj

za zaključene skupine, predvsem za seniorje in šolske skupine.

Zum

Picture

Ponujajo aranžmaje po Balkanu, Evropi in svetu, za katere velja:

  • Zaključene skupine in posamezniki.
  • Ugodne cene za vsebinsko bogate in zanimive aranžmaje.
  • Možnost združitve »prijetnega s koristnim«.

Zagotavljajo najugodnejše ceno v razmerju z vsebino in kvaliteto storitev!

Gradtur

Turistična agencija Gradtur je specialist za smučanje (Slovenija, Avstrija in Italija) in za počitnice na Hrvaškem. Na voljo imajo kvalitetno in raznovrstno ponudbo namestitev po hrvaški obali.

TrekTrek

TrekTrek – udobne avanture, je potovalna agencija, specializirana za trekinge in aktivna potovanja. Organizirajo vzpone na Kilimanjaro, prečenje Himalaje, z morskim kajakom po Filipinih, trekinge v Patagoniji, ekspedicije v puščavi …

Skifun

Turistična agencija Skifun je specialist za smučanje in citybreak potovanja.

Nasmeh

Ukvarjajo se z organizacijo kakovostnih daljših potovanj za skupine (razpisane in zaključene skupine) ali za posameznike in družine po meri. Specializirani so predvsem za potovanja po Skandinaviji, Islandiji, Irski, Madeiri, Japonski, Kanadi, Avstraliji in Novi Zelandiji.

Gras Tours

Turistična agencija Gras tours je specializirana za skupinska potovanja (zaključene in razpisane družbe) po Evropi, poslovna potovanja ter po meri narejena individualna potovanja po Aziji ter Južni Ameriki.

Bonus

Turistična agencija Bonus je specializirana za ponudbo počitnic na Jadranu. V svoji bogati ponudbi imajo hotele, penzione, apartmajska naselja in zasebne apartmaje ter mobilne hišice. Na trgu delujejo že več kot 20 let, kar se odraža na strokovnosti, predvsem pa na ugodnih cenah.

ABC rent a car in turizem

Posebej so specializirani za potovanja in izlete z vlaki. So eksluzivni organizator izletov z muzejskim vlakom po Bohinjski progi. V ponudbi pa imajo tudi izposojo avtomobilov (rent a car).

NATA International

Agencija deluje že od leta 1992 za skupine od 7 oseb dalje. So specialisti za izlete in potovanja v Italijo in na sredozemske otoke. Imajo preverjene vodnike, ki so strogo specializirani za posamezne destinacije.

Uniglobe

Turistična agencija Uniglobe je specialist na področju poslovnih potovanj. Gre za globalnega ponudnika, ki zajema več kot 700 poslovalnic v 60 državah.

Adventours

Specializirani so za oglede nogometnih tekem v angleški in španski ligi, organizacijo eksotičnih potovanj na vse celine sveta, organizacijo ekstremnih potovanj in avantur (poleti z nadzvočnimi letali, vožnja z dirkalnimi vozili, ekstremni skoki s padali…).

M&M Tours

Turistična agencija M&M Tours je specializirana za organizacijo izletov po Sloveniji in tujini, za katere nudijo prevoze z lastnimi avtobusi. So tudi posredniki turističnih aranžmajev za počitnice.

Avstral-Azija

Avstral-Azija nudi osebni pristop k odkrivanju lepot sveta. Pripravljajo potovanja in počitnice, ukrojene po meri in željah posameznikov. So specialisti za Avstralijo, Novo Zelandijo in otoke Pacifika ter Azijo z Indijskim oceanom, v zadnjem času pa so ponudbo razširili še na Afriko, ZDA in Južno Ameriko.

Quo Vadis

Turistična agencija Quo Vadis je specializirana za kulturna potovanja po Evropi, obiske razstav in aktivne počitnice z izleti.

Svet križarjenj

Potovalna agencija Svet križarjenj je specializirana za križarjenja. S svojim strokovnim znanjem in izkušnjami želijo zagotoviti odlično storitev in ponuditi križarjenja najširšemu krogu ljudi v Sloveniji. Njihov slogan “Doživite več” –  potovati s stilom po zelo ugodnih cenah, saj si to zaslužite.

Pisanec

Potovalna agencija Pisanec je specialist za organizacijo izletov ter potovanj po Evropi, Aziji, Afriki in Ameriki. Nudijo tudi najem najprestižnejših motornih plovil, vožnje s ferrariji po Toscani, potovanje s huskiji po Laponski…

Europa Partner

Specializirani so za potovanja, strokovna potovanja, obiske sejmov, sindikalne izlete, izlete za osnovnošolce, maturante in absolvente,… po Sloveniji in celem svetu.

Tour AS

Turistična agencija Tour AS je receptivni (incoming) organizator potovanj po Sloveniji: izletniški turizem, počitnice, poslovna potovanja.

Oskar

Potovalna agencija Oskar je specialist za potovanja po Aziji, Bližnjem in Daljnem vzhodu, Evropi in Amerikah.

Intelekta

So specialisti za počitnice na Mediteranu, wellness in jezikovna potovanja. Pod sloganom: »Drugam in drugače v družbi prebujenih ljudi« se ukvarjajo z organizacijo in prodajo vseh vrst turističnih aranžmajev.

Guliver

Organizirajo potovanja in počitnice za individualne potnike in tudi za zaključene skupine, prav tako pa posredujejo počitnice in potovanja slovenskih ter tujih organizatorjev potovanj. So specialisti za organizacijo individualnih potovanj po vaši meri. Ponujajo tudi možnost prevoza do letališč in pristanišč.

Premiki

Turistična agencija Premiki je pretežno organizator potovanj. Specializirani so za potovanja za osebe s posebnimi potrebami.

Helia

So specialisti za večdnevne kolesarske in pohodniške ture (vodenje) po Sloveniji in svetu ter za jahtanje, tako za skupine kakor tudi za posameznike. Prav tako organizirajo zimske tekaške tabore, nudijo servis in izposojo koles ter tekaških smuči.

Supra Travel

Potovalna agencija Supra Travel je specializirana za:
•  potovanja in izlete po Evropi,
•  predbožične izlete po Evropi,
•  potovanja za mlade po Evropi (novo leto, Spring Break, absolventski izlet).
Prečesali so Evropo, izbrali hotele in nizke cene spustili še nižje. To je Supra!

Maya Športni Travel

Specializirani so za celotno organizacijo aktivnih počitnic. Izvajajo vodne športne aktivnosti kot so rafting, kajak, soteskanje ter kolesarjenje in pohodništvo. Ponujajo tudi najem prostora za piknike ob reki Soči, šotorišče, športno opremo in igrišča. Že vrsto let se ukvarjajo z organizacijo teambuildingov.

Adrenalinček

Specialisti so za eko – adrenalinske počitnice. Prvi samooskrbni eko/avanuriistični center v Evropi – Adrenalinček Eko Plac – na reki Soči. Nenavadne namestitve: Soška Postelja, Soška postelja Deluxe. Ponujamo več kot 15 adrenalinskih športov.

TOP line

TOP Line je družinska turistična agencija z 25-letnimi izkušnjami. Poleg osnovne dejanosti receptivne turistične agencije so tudi specialisti za organizacijo enodnevnih izletov z ladjami in katamarani v Benetke. Vzdržujejo edino redno pomorsko povezavo med slovensko obalo in bilokaterim pristaniščem.

Mountvaction.si

Mountvacation.si je vodilni on line rezervacijski sistem za počitnice v gorah v vseh letnih časih. Ljubiteljem gora in smučanja ponuja namestitve, pakete s smučarskimi kartami na številnih destinacijah in prevoze. Otvoritve in zaključki sezone v AT, IT, FR, in SI, januarska smučarska šola na nekaterih francoskih smučiščih, …

Putra

Organizacija in izvedba vseh vrst turističnih aranžmajev za domače in tuje goste ter organizacija krajših ali daljših potovanj za individualne potnike. Organizirajo tudi programe oziroma izlete po lastni regiji, ob reki Muri in združujejo ponudbo z Madžarsko, Avstrijo ter Hrvaško.

Partner

Poleg organizacije poslovnih potovanj in počitnic po vsem svetu, nudijo tudi: letalske vozovnice vseh letalskih prevoznikov, individualne rezervacije hotelov po svetu in ostale aranžmaje po naročilu, organizacijo potovanj po meri za zaključene skupine, križarjenja, zagotovljena strokovna podpora med potovanjem sedem dni v tednu, …

M&M turist

Organizirajo izlete in potovanja ter posredujejo počitnice, križarjenja, … drugih ponudnikov. Poleg lastne produkcije izletov in potovanj so specialisti še za golf potovanja z blagovno znamko PAR3.

Airpass

Turistična agencija Airpass vas lahko odpelje na počitnice in letovanja po vsem svetu. So specialisti za poslovna potovanja, golf potovanja in za prodajo letalskih vozovnic.

Avantura

Turistična agencija Avantura je specialist za eksotična potovanja in počitnice, Mediteran ter trajekte za Grčijo.

Kompas Postojna

Turistična agencija Kompas Postojna organizira skupinska potovanja za zaključene skupine po Sloveniji in tujini, potovanja prilagojena posameznikom, poslovnim gostom in tujim skupinam. So posredniki pri prodaji drugih organizatorjev potovanj in IATA agencija za prodajo letalskih vozovnic.

Center

So organizator in posrednik počitnic/potovanj. Specialisti so za počitnice na Jadranu in smučanje.

GEA

Pravi naslov za odločitev »vse na enem mestu«: počitnice in potovanja doma in v tujini, izleti, ekskurzije in poslovna potovanja za posameznike in skupine, križarjenja, sprostitveni paketi v zdraviliščih in ob morju, hotelske rezervacije širom po svetu po ugodnih cenah, posredovanje letalskih in ladijskih vozovnic …

Ideja turizem

Specializirani so za individualna in skupinska potovanja po Evropi ter celem svetu, za počitnice na Mediteranu in Hrvaškem, za prodajo letalskih vozovnic in hotelskih namestitev po celem svetu, za organizacijo izletov in potovanj za skupine.

Kompas Ajdovščina

Posredujejo aranžmaje številnih turističnih ponudnikov, kar strankam omogoča veliko izbire. Organizirajo izlete in potovanja za skupine ter nudijo rezervacijo letalskih kart.

Avrigotours

Potovalna agencija je specializirana za pripravo in izvedbo kakovostnih avtobusnih izletov ter potovanj po Evropi za zaključene skupine. Razpolagajo z obsežnim parkom lastnih avtobusov. Nudijo tudi prodajo letalskih vozovnic ter rezervacije hotelov in transferjev na globalni ravni.

Tuintam

V agenciji TUINTAM vam omogočajo širok izbor turističnih programov, ki jih prilagajajo vašim željam in potrebam. Svojo ponudbo nenehno dopolnjujejo in širijo. Našli boste turistične aranžmaje vseh slovenskih organizatorjev potovanj ter velik izbor ponudbe italijanskih, avstrijskih in nemških tour operaterjev.