Oglaševanje na portalu in v e-reviji

Potrebujete učinkovito spletno promocijo za vaše izdelke, storitve ali dogodke? So morda vaši izdelki zanimivi za ljudi, ki radi potujejo? Želite v vaš kraj ali hotel privabiti še več gostov?

Potnik.si e-revija

Potnik.si je najbolj brana potovalna e-revija v Sloveniji in izhaja 1x mesečno na več kot 205.000 Slovencem, ki jih zanimajo potovanja in turizem. Je ciljno usmerjen medij, v katerem lahko uspešno promovirate storitve in proizvode, ki bi zanimali slovenske popotnike. Primeren je za predstavitev novih blagovnih znamk velikemu številu potrošnikov ter tudi za utrjevanje podobe že znanih blagovnih znamk.

kvalitetno in privlačno vsebino zagotavljamo visoko branost naše revije. Vaši oglasi bodo na dobro vidnih mestih. Po vsaki akciji dobite podrobno poročilo in statistike.

V zakupljenemu delu e-revije lahko objavite oglas ali pa vam objavimo članek in tako pomagamo vašemu vsebinskemu marketingu.

Primer naše e-revije si lahko pogledate tukaj >>.

Primer zgornjega dela Potnik.si e-revije:

Potnik.si Klub prejemniki ponudb in ugodnosti

Poleg oglasov lahko pošljete tudi ekskluzivno sporočilo na bazo Potnik.si kluba. Pošljite ekskluzivno personalizirano sporočilo z ugodnostjo za vaš produkt ali storitev na več kot 205.000 aktivnih e-mail naslovov in povečajte vašo prodajo ali prepoznavnost.

Primer ekskluzivnega mailinga:

Reportaže in potopisna predavanja

Napišemo in oblikujemo tudi reportaže iz turističnih krajev in hotelov. Predstavite vaši ciljni publiki kaj vse lahko pri vas počnejo, doživijo in vidijo ter jih navdušite, da vas bodo obiskali. Vsak tak članek tudi predstavlja dodatne točke pri vaši SEO optimizaciji.

Primer reportaže iz Zipline-a v Bovcu:

Organiziramo tudi potopisna predavanja. Če želite popestriti kakšen vaš dogodek ali organizirati potopisno predavanje, nas kontaktirajte in priskrbeli vam bomo zanimivega govornika za destinacijo, katero boste vi želeli, saj pokrivamo skoraj cel svet.

Portal Potnik.si

Na portalu Potnik.si lahko oglašujete z dobro vidnimi standardnimi pasicami:

  • 728 x 90 (320 x 50 na mobilnikih) v glavi,
  • 300 x 600 (300 x 250 na mobilnikih) v desnem vzdolžnem stolpcu,

Za maksimalno izpostavljenost imate na voljo zakup celotnega ozadja portala.

V kolikor že ustvarjate kvalitetno vsebino, lahko z nativnim oglaševanjem damo pospešek vašemu vsebinskemu marketingu na našem portalu ali e-reviji.

Primer oglasa v glavi portala:

 

Primer oglasa na desni strani portala:

Facebook skupnost

Potnik Facebook skupnost šteje z ostalimi našimi portali skupaj več kot 200.000 sledilcev.

V dogovoru z vami pripravimo takšno sporočilo (post), ki bo dobro sprejeto med našimi sledilci.

Kontaktirajte nas

Zaupajte nam vaše želje in poslali vam bomo ponudbo za optimalno promocijo pri nas.

Jan Janžekovič
Vodja projektov
070 555 983
jan@potnik.si