Oglaševenje na portalu in v e-reviji

Potrebujete učinkovito spletno promocijo za vaše izdelke, storitve ali dogodke? So morda vaši izdelki zanimivi za ljudi, ki radi potujejo?

Potnik.si je najbolj brana potovalna e-revija v Sloveniji in izhaja 1x mesečno na več kot 160.000 Slovencem, ki jih zanimajo potovanja in turizem. Je ciljno usmerjen medij, v katerem lahko uspešno promovirate storitve in proizvode, ki bi zanimali slovenske popotnike. Primeren je za predstavitev novih blagovnih znamk velikemu številu potrošnikov ter tudi za utrjevanje podobe že znanih blagovnih znamk.

S kvalitetno in privlačno vsebino zagotavljamo visoko branost naše revije. Vaši oglasi bodo na dobro vidnih mestih. Po vsaki akciji dobite podrobno poročilo in statistike.

Poleg oglasov lahko pošljete tudi ekskluzivno sporočilo na bazo Potnik.si kluba. Pošljite ekskluzivno personalizirano sporočilo z ugodnostjo za vaš produkt ali storitev na več kot 160.000 aktivnih e-mail naslovov in povečajte prodajo.

Napišemo in oblikujemo tudi reportaže iz turističnih krajev in hotelov. Predstavite vaši ciljni publiki kaj vse lahko pri vas počnejo, doživijo in vidijo ter jih navdušite, da vas bodo obiskali.

Organiziramo tudi potopisna predavanja. Če želite popestriti kakšen vaš dogodek ali organizirati potopisno predavanje nas kontaktirajte in priskrbeli vam bomo zanimivega govornika za destinacijo, katero boste vi želeli, saj pokrivamo skoraj cel svet.

Primer naše e-revije si lahko pogledate tukaj >>.

Kontaktirajte nas in poslali vam bomo prospekt ter ponudbo za promocijo pri nas.

Jan Janžekovič, vodja projektov
070 555 983
jan@potnik.si