Adventna čarovnija ob obali Jadranskega morja

Istra je tudi to zimo popolna destinacija za oddih!

Letošnjo zimo lahko praznike preživite na številnih lokacijah v Istri, mi pa smo vam pripravili dva predloga, ki bosta zadovoljila vse okuse.

Prvi predlog je za vse, ki imajo radi zimo, adventni čas, lučke in vse, kar spremlja božičnega duha, drugi pa je romantični oddih za tiste, ki jim ta del leta predstavlja čas za sprostitev in druženje z boljšo polovico.

1. Advent v Poreču (6.12.2018 – 6.1.2019)

Poreč v adventnem času ponuja raznovrstne dogodke za vse okuse. Na ulice in trge se prikrade vonj po cimetu in kuhanem vinu, celo mesto pa postane oder čarobnih prazničnih dogodkov. Občutite čare prazničnega vzdušja in uživajte v zimski pravljici le uro in pol vožnje od svojega doma!

Vzdušje v adventu v Poreču bodo ogreli številni koncerti in zabavni program, ne bo pa manjkalo niti dobre hrane in kuhanega vina. Adventne hiške ponujajo številne mednarodne adventne jedi, kot so klobase in kislo zelje, ter istrske tradicionalne dobrote, kot so domače fritule.

Uživajte na brezplačnem drsališču s pogledom na morje, v lokalnih dobrotah na zimskem soncu in pričakajte dedka Mraza na jadranski obali.

2. Romantika v Rabcu (15. – 23.12.2018)

Za vse, ki ne marajo gneče, zmrzovanja na prostem in želijo na kratko pobegniti, preden se začne najbolj noro praznovanje, smo pripravili ponudbo wellnessa v Rabcu. Sprostite se s svojo boljšo polovico in uživajte v romantičnih trenutkih zasebnosti, ki vam jo nudi Valamar hotel Sanfior.

Pričakala vas bo romantično opremljena soba s košaro dobrodošlice in penino ter spa center z vsemi vsebinami. Sproščajte se v savnah, najrazličnejših kopelih ali v masažnem bazenu, na voljo pa je tudi bar Vitality, bazen in fitnes center.

Valamar
Valamar

Izberite enega izmed Valamarjevih hotelov za svoj zimskih oddih in se prepričajte, da je advent ob morju posebno doživetje. Uživajte v prijetnem vremenu, osončenih terasah restavracij, zimskih sončnih zahodih in sprehodih ob prečudovitem, mirnem morju.

Praznujte novo leto 2019 na vrhunskih Valmarjevih zabavah ob hrvaškem morju. Pripravili smo vam tudi ponudbo za silvestrovanje.

Začutite čar prazničnega vzdušja in uživajte v zimski pravljici na destinacijah ob obali Jadranskega morja.