Bi village – počitnice v stiku z naravo

Prvi kamping s 4 zvezdicami v južni Istri, se nahaja v Fažani, s pogledom na kristalno čisto morje,  Brionske otoke in njihov nacionalni park.

Obkrožen z mediteranskim rastlinjem ima kamp Bi Village več kot 500 stanovanjskih enot v različnih velikostih in z različnimi prostori: kuhinja, TV, kopalnica s tušem, opremljena terasa in vrt. Poleg tega je velik in dobro opremljen prostor za kampiranje z več kot 1.000 parcelami za kampiranje z več kot 100 kvadratnih metrov, opremljen z elektriko in vodo; opremljena in ogrevana območja za servisiranje.

Veliko možnosti za športne aktivnosti, sprostitev ali zabavo

Restavracije ob morju ali s panoramsko teraso, bazeni, izjemen adrenalinski park, ki se nahaja v gozdnatih predelih in čudoviti zabavni park na morju, ki se nahaja le nekaj metrov stran od obale. Sladoledni salon, trgovine, kioski, prostori za rekreacijo / prosti čas, nočni klub. Gledališče in različna področja z delavnicami, otroški in najstniški klubi, zabavo z animacijo z več kot 40 strokovnjakov. Športne in vodne aktivnosti. Zabava za otroke od 3 let do odraslih in starejših z namenskimi in raznolikimi programi za vse starosti in potrebe. Različna športna igrišča so osvetljena tudi ponoči. Lokacija omogoča veliko zasebnosti in sprostitve, neverjetne sprehode v osupljivem prostoru.

Tukaj boste našli bankomat, menjalnico, drogerijo, trgovino s časopisi, mednarodni supermarket s specializiranim oddelkom za kruh in rogljičke, ki se peče vsako jutro, servis prodaje vstopnic, storitve na plaži. Na lokaciji in v okolici boste imeli priložnost sodelovati pri različnih aktivnostih, kot so kolesarjenje, izleti v zgodovinske in kulturne centre, kot je Arena v Puli. Imamo objekte prijazne za hišne ljubljenčke z enotami, parcelami in namensko cono plaže. Letovišče se nahaja ob morju in je le 4,4 km oddaljeno od Brioni Narodnega parka in le 9 km od Pulja.

Prednosti kampa Bi Village

Odkrijte vse prednosti Bi Village, vašega turističnega naselja na Hrvaškem. Tu so vse velike prednosti našega kampa v Istri.

Animacija

Od leta 2009 za vas in vašo družino imamo odlično ekipo animatorjev, ki organizirajo dnevne programe za otroke, mladino in odrasle z dnevno in večerno zabavo. Animacijska ekipa Bi village je ena največjih animacijskih ekip na Hrvaškem.

Lokacija in osebje 

Bi Village se razprostira približno 1 km pred Narodnim parkom Brijuni in se nahaja v bližini mest in krajev z bogato zgodovino in kulturo.

Naše strokovno osebje, ki je vedno na voljo, bo ves čas poskušalo zadovoljiti vse vaše zahteve. Vedno smo na voljo za brezskrbne počitnice.

Okolje

V Bi Village boste našli več kot 6.000 trajnic in več kot 8.000 dreves. Tudi od leta 2005 smo v programu Modra zastava, nagrajeni za čistost našega morja in čistočo naše plaže.