Family hotel AMARIN – najbolj nepozabne počitnice vaših otrok

Maistra d.d. je vodilna hotelska veriga na Hrvaškem in je del koncerna Adris Grupe. Maistra posluje v sestavi skupine Adris. Je ena od vodilnih turističnih družb na Hrvaškem. Upravlja deset hotelov, osem turističnih naselij in šest kampov v Rovinju ter Vrsarju s skupno zmogljivostjo več kot 35.000 ležišč.

Od skritih plaž otoka Sv. Andrija do živih teras in barov s pogledom na stari mestni jedri Rovinja in Vrsarja. Maistrini hoteli nudijo idealno namestitev za vse tipe počitnic.

Family hotel AMARIN

Na polotoku, nedaleč od Rovinja, se med pravljičnimi sredozemskimi vrtovi nahaja Family Hotel Amarin z 280-timi sobami. Raznovrstne vsebine in igrišča, privlačen kompleks bazenov, wellness, spa, restavracije in bari s prigrizki, igralnice, skrbno zasnovani programi Amarin Kids Kluba so razlog, da je ta hotel prva izbira za družine z otroki.

Preproste linije in udobje 276 urejenih sob ter štirih prostornih suit, so idealna kombinacija za sproščujoč družinski oddih v hotelu Amarin. Iz skoraj vseh namestitvenih enot se ponuja prečudovit razgled na morje in staro mestno jedro Rovinja.

Izberite eno izmed naših ponudb za počitnice na Hrvaškem in uživajte v sproščujočih počitnicah v Rovinju ali Vrsarju.

 

Delavnice NTC s prof. Rajovićem

21.01.2020 – 26.01.2020

ODKRIJTE, KAKO PREK IGER IN ZABAVE SPODBUDITI IN RAZVITI SAMOZAVEST VAŠEGA OTROKA IN TAKO PREPREČITI NJEGOVE UČNE TEŽAVE.

Prva leta življenja so odločilna za otrokov nadaljnji razvoj in razvoj njegove samozavesti. Na delavnicah s prof. Rankom Rajovićem se boste naučili, katere igre so dobre za vaše otroke, kako pritegniti njihovo pozornost, razviti njihovo domišljijo in samozavest ter se znebiti težav, s katerimi se srečujete. Ukrepajte zdaj, saj je zgodnji razvoj otroka temelj za srečno in uravnoteženo življenje!

Paket vključuje:

 • namestitev v izbrani sobi s polnim penzionom (brezalkoholna pijača in voda iz šankomata pri obrokih sta vključeni v ceno)
 • 4 delavnice pod vodstvom prof. Rajovića o uporabi metode NTC za starše predšolskih in šolskih otrok (vsaka traja 45 minut in poteka v hrvaškem jeziku)
 • vodene vaje in igre z uporabo metode NTC za starše, otroke in celotno družino v sklopu 4 delavnic
 • animacijo in varstvo otrok v prostorih kluba Amarin Kids v času delavnic za starše
 • možnost uporabe igralnic v prostorih Kids Zone
 • neomejeno uporabo Wellness & spa centra (bazeni za odrasle, otroke in dojenčke, fitnes center, območje s savnami in območje za sproščanje)
 • zgodnjo prijavo ali pozno odjavo (glede na razpoložljivost)
 • internet Wi-Fi

Program Nikola Tesla Center ali skrajšano NTC je nastal, da bi otroci kar najbolj uresničili osebni potencial in premagali vse bolj prisotne težave v razvoju, kot so motnje govora, branja ali pisanja. Program NTC sestavljajo skrbno načrtovane dejavnosti in igre, ki pozitivno vplivajo na razvoj otroških možganov in to v obdobju njihove najintenzivnejše rasti in razvoja, od rojstva pa do 10. leta starosti. Otrok se razvija prek igre in prav ta je ključna za njegovo notranjo motivacijo; to so osnovna izhodišča programa NTC.

Profesor Ranko Rajović, specialist interne medicine z ožjo specializacijo iz nevroendokrinologije, je avtor programa NTC, ki se uspešno izvaja v 20 evropskih državah. Je ustanovitelj Mense v petih državah, od leta 2002 pa tudi član odbora mednarodne Mense za nadarjene otroke. Za posebne zasluge, povezane s tem programom za nadarjene otroke, je prejel priznanje mednarodne Mense (MERF) za intelektualni prispevek k družbi. Je sodelavec UNICEF-a in dela na Pedagoški fakulteti v Kopru v Sloveniji.

Amarin Family Fun

31.01.2020 – 14.02.2020

TUDI MED PRAZNIKI SE UČIMO! OTROCI SE LAHKO Z NAMI NAUČIJO PLAVATI ALI IZDELATI SVOJEGA PRVEGA ROBOTA.

Izberite paket, ki vašemu otroku najbolj ustreza.

 • UČIMO SE PLAVATI – plavalna šola za otroke neplavalce od 4. do 12,99. leta (do 10 udeležencev v skupini)
 • UČIMO SE GRADITI – delavnice Lego robotike za otroke od 7. do 12,99. leta (delo v manjših skupinah)

Paket vključuje:

 • namestitev v izbrani sobi s polnim penzionom (brezalkoholna pijača in voda iz šankomata pri obrokih sta vključeni)
 • izbrani paket UČIMO SE PLAVATI ali UČIMO SE GRADITI
 • Amarin Kids Club – animacijski program s skrbno zasnovanimi celodnevnimi aktivnostmi, prilagojenimi starosti otrok
 • možnost uporabe igralnih konzol v prostorih Kids Zone
 • neomejeno uporabo Wellness & spa centra (bazeni za odrasle, otroke in dojenčke, fitnes center, območje s savnami in območje za sproščanje)
 • zgodnjo prijavo ali pozno odjavo (glede na razpoložljivost)
 • internet Wi-Fi