Izobraževalno-zabavne počitnice – vikendi učenja in veliko zabave za vse starosti

Art & Baby, glasbene delavnice za dojenčke, delavnice zdrave prehrane za starše in otroke, robotika, 3D modeliranje, znanstveni eksperimenti, mali taborniki, nogometna akademija – april in maj v Falkensteiner Family Hotel Diadora pri Zadru prinašata koncept izobraževalno-zabavnih počitnic za vse starosti – od dojenčkov do najstnikov. Vabljeni tudi starši.

Family Hotel Diadora

Family Hotel Diadora

V Falkensteiner Family Hotelu Diadora v zelenem resortu Falkenstener Punta Skala pripravljajo pravo senzacijo. Od velike noči do konca maja prinašajo vznemirljive aktivnosti in delavnice ter inovativen pristop zabave skozi učenje, primerne za vse starosti. Družinski oddih tako postane nepozabno doživetje, na katerem bodo otroci nasmejani, se zabavali in naučili nekaj novega.

notranjost hotela

Mali raziskovalci odkrivajo veliki svet

Koliko veselja in akcije čaka male tabornike od 6. do 10. aprila.

tabornik

Otroci bodo raziskovali okolico ter spoznavali rastline in živali, se jih učili varovati, vse v skladu s pristopom Montessori. Naučili se bodo vezati vozle, slediti sledem v naravi in ​​izdelati kompas. Vrhunec je slackline izziv – zabavna vaja ravnotežja in koncentracije. Ker poteka v času velikonočnih praznikov, je predviden tudi lov na jajčka in izdelava tradicionalne pince.

Dojenčki so zvezde

dojenček

Za najmlajše do 4. leta starosti ter njihove mamice in očke so v času od 21. aprila do 28. maja skrbno zasnovane izobraževalne delavnice po franšizi Lane Marasović, certificirane ORFF Schulwerk učiteljice. Ta šola spodbuja glasbene in risalne igre za razvoj verbalne in neverbalne komunikacije, glasbenega posluha in ritma pri otrocih. Poleg igranja na instrumente ORFF, petja in plesa, slikanja ob klasični glasbi je zabava zagotovljena s plesom s pisanimi šali in baloni.

Od igre do strasti – zabavni eksperimenti, 3D tiskalnik…

Lego© Robotika in 3D modeliranje poteka od sredine aprila do konca maja po prilagojenih programih za vse starosti. Otroci bodo izdelovali igrače s 3D pisalom, se učili osnov vodenja robota in osnov programiranja, uporabljali 3D tiskalnik za tiskanje dizajnov … Znotraj programa so zasnovani številni zabavni eksperimenti…

igralnica

Nutricionizem v akciji

Starši in otroci bodo od 11. aprila do 28. maja na interaktivnih delavnicah v sodelovanju s prehransko svetovalnico Nutricionizam.hr spoznavali pomen uravnotežene prehrane in pripravo zdravega prigrizka. Ustvarjalni del delavnic z nutricionisti bo zelo zabaven in barvit ter seveda zelo okusen. 🙂 Svojo pot bodo našli tako mali kot veliki gurmani, saj je hrana v restavraciji Artigiani več kot odlična – organska, sveža in temelji na lokalnih sestavinah. V kuhinji Biberonia lahko starši otrokom pripravljajo obroke s svežim sadjem in zelenjavo.

soba

Nogometna akademija – prostor, kjer otroška srca hitreje bijejo

Za male ljubitelje akcije nobena želja ne bo ostala neizpolnjena. Aprila bodo še posebej veseli otroci, ki obožujejo nogomet – nogometni kamp z nogometnim klubom FK Austria Wien jim bo uresničil vse želje.

Falky Land je najljubši otroški svet, poln zabavnih aktivnosti, ki vključuje Valo jump, zunanjo plezalno steno, znanstveni laboratorij za vznemirljive poskuse, ples, kino, lutkovno gledališče … aktivnosti in zabave ni videti konca.

plezalna stena

Izberite svoje najljubše aktivnosti in animacijske programe v paketih Happy Kiddos Weekends od 6. aprila do 29. maja. Za otroke brez doplačila, za starše pa je na voljo tudi 20% popust na vnaprej rezervirane zdraviliške tretmaje.

Vikendi še nikoli niso bili tako FUNtastični: Nepozabno doživetje za vso družino

Preživite nepozabne družinske trenutke z najboljšo animacijo na Jadranu – Pomladni FUNtastični vikendi v hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik in Falkensteiner Premium Camping Zadar

Kamp Z

Priljubljeni FUNtastični vikendi so spet v polnem sijaju! Peščica zabave in smeha, iger, predstav, učenja in animacije – Proljetni funtastični vikendi v hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik in v edinem kampu s petimi zvezdicami v Dalmaciji, Falkensteiner Premium Campingu Zadar, so postali legendarni za otroke!

skupina otrok

Od Kockastega vikenda z razstavo in tekmovanjem s figurami iz kockic do Falky Family vikenda, ki ga bodo oboževali vsi člani družine, odrasli in otroci – ta pomlad je rezervirana za fantastično družinsko zabavo!

Za nepozabne družinske trenutke

Od 7. do 9. aprila vas pričakuje Uskršnji Specijal. Vrhunska ekipa animatorjev pripravlja noro zabavo, posebnost tega nepozabnega doživetja pa je pester zabavno-izobraževalni program ter interaktivna predstava za otroke. Za največji praznik bo naš gost največji velikonočni zajec na Hrvaškem, visok kar 3,75 metra.

Vikend se začne z veliko velikonočno delavnico, iskanjem korenčkov in otroško zabavo presenečenja. Dodatki za še bolj sproščen oddih.

ustvarjanje

Poleg zabave, edinstvenih aktivnosti in otroških nasmehov bodo starši zagotovo navdušeni nad brezplačnim bivanjem za otroke do 12 let in poskrbljenim varstvom v deželi Falky (v različnih starostnih skupinah) z odlično animacijo.

Za dodatno dozo sprostitve je na voljo tudi 20% popust na vse zdraviliške tretmaje. Za tiste, ki si želijo aktivnosti na prostem in raziskovanja prelepe okolice Zadra, pa so na voljo brezplačna hotelska kolesa.