Kaj narediti, ko sem v tujini in nujno potrebujem prevod dokumentov?

Vsebino omogoča LTA LCC

Ste se pred samim potovanjem ali med njim že kdaj znašli v zagati, ko ste potrebovali kakovosten prevod dokumentov? Se prijavljate na delo ali študij v tujini in potrebujte prevod dokazila o doseženi izobrazbi? Potrebujete prevod zdravniških potrdil ali raziskav? V tujini se velikokrat znajdemo v kaki situaciji, ko potrebujemo prevod ali komunikacijo v jeziku dežele, kjer se nahajamo. Včasih prevod dokumentov potrebujemo že pred samim potovanjem, zato si preberite, kako se lahko na nekatere zadeve že vnaprej pripravimo in si pripravimo prevode.

Premagovanje jezikovnih ovir

 Ste vedeli, da na svetu obstaja med 6000 in 7000 jezikov? V Evropi obstaja približno 225 avtohtonih jezikov, kar je le okoli 3% vseh svetovnih jezikov, večino vseh svetovnih jezikov pa govorijo v Aziji in Afriki. Ne glede na to, ali se odpravljate na potovanje ali razmišljate o delu v tujini, se vam je najbrž že zgodilo, da ste potrebovali profesionalen prevod dokumentov. Se vam je že pripetilo, da so od vas zahtevali overjeni prevod spričevala ali diplome, morda prevod kake pogodbe ali potrdila?

Tudi če ste poliglot, ste se verjetno že kdaj znašli v državi, kjer niste razumeli njihovega jezika. Če pa se vam je ob tem zgodilo, da ste potrebovali še profesionalen prevod dokumentov, ste lahko naleteli na veliko težavo. Da bo naslednjič vse potekalo kar se da hitro, vam priporočamo, da izberete LTA prevode. Prevajalska družba nudi prevode med kar 48 jeziki. Od albanščine do tajščine, več kot 340 lingvistov in jezikovnih strokovnjakov skrbi za premagovanje jezikovnih ovir.

Profesionalne prevajalske storitve

Vsak izkušen popotnik ali popotnik na službenem potovanju se je že kdaj znašel v situaciji, ko je potreboval profesionalno prevajalsko storitev. Ne glede na to, ali potrebujete prevod poslovne dokumentacije, trženjskega materiala, finančnih poročil, uporabniških priročnikov, dokumentacije izdelkov ali storitev, prevajanje spletnih strani, korporativnih blogov ali besedil intelektualne lastnine ali celo mogoče prevod zaupnih dokumentov, kot so oporoke ali sodbe sodišč, vam bodo v LTA LCC z veseljem ponudili svoje storitve. Pohvalijo se z več kot 20.000 zadovoljnimi strankami in naj pomagajo tudi vam.

Znani po svoji hitrosti in konkurenčnih cenah

Za profesionalne prevode lahko odštejete veliko denarja, LTA pa vam nudi hitro storitev po konkurenčnih cenah. Če želite le najboljše, po ugodni ceni in brez presenečenj, izberite prevajalsko družbo LTA. Dobili boste konkurenčno ponudbo, vključno s popolno razčlenitvijo stroškov, tako da boste natančno videli, kaj dobite za svoj denar. ​​ Izredno pozornost namenjajo podrobnostim, ob tem pa vam zagotavljajo, da bodo vaše delo oblikovali popolno in v najkrajšem možnem času.

1. v kakovosti prevodov

LTA LCC je certificiran, da ustreza zahtevam standardov kakovosti ​ ISO17100: 2015 in ISO9001: 2015, kar dokazuje njihov visok standard ponudbe. Ne glede na to, ali potrebujete tehnične, pravne ali medicinske prevode, vam prevajalska družba LTA LCC pomaga s svojimi izkušenimi prevajalci. Pokličite jih še danes in se prepričajte tudi sami!

POŠLJI POVPRAŠEVANJE >>

     

Potrebujete tudi vi prevod ali imate vprašanja?

Potrebujete tudi sami prevod, informacije ali imate kakšno vprašanje? Izpolnite spodnji obrazec in pomagali vam bomo.
       
Komentirajte!