Potnik.si najem avtodoma za brezskrbne počitnice

Avtodom je čudovita in skoraj idealna rešitev za velik del trenutnih problemov. Živimo v času, ki je v naša življenja prinesel veliko sprememb, te vplivajo tudi na načrtovanje počitnic. Vseeno si želimo oditi na zasluženi oddih, pa vendar se nam porajajo številna vprašanja: »Kam bomo šli letos na dopust, kako bomo sploh lahko odšli na dopust, moramo biti vsi cepljeni, kaj bo z otroki, kako čez meje, bodo hoteli odprti, bomo lahko rezervirali počitnice v želenem terminu…?« Vse te skrbi odpadejo, če se na dopust odpravite kar v »lastnem mehurčku«, ki vam ga nudi avtodom. Preverite našo ponudbo in si privoščite brezskrbne počitnice z avtodomom.

Brezskrbno, varno in svobodno na pot z avtodomom

Potovanje, počitnice in izlet z avtodomom so prava dogodivščina v vseh letnih časih. Svobodno raziskovanje izbranih lokacij, bivanje v neokrnjeni naravi, smučanje s prijatelji, podaljšan vikend v dvoje ali družinske počitnice …, vse to vam omogoča udobje avtodoma.

Avtodom je čudovita in skoraj idealna rešitev za velik del trenutnih problemov, saj ves čas potujete v »lastnem mehurčku«. Vaše bivalno okolje potuje z vami. Imate ga stalno pod nadzorom in v njem ni nepredvidenih kontaktov z veliko množico neznanih ljudi. Ob prevzemu je avtodom očiščen in razkužen, od tu dalje pa sami prevzamete nadzor nad vašim »mehurčkom«. Z bogato dodatno opremo vam zagotavlja tudi udobje ves čas potovanja.

Avtodom vam omogoča posebno dimenzijo svobode, saj kar naenkrat ni več vezanosti na vozne rede vlakov in letal, ki se jim pri turističnih paketih ne morete izogniti. Prihodi na postajališča niso tako strogo opredeljeni in kar je najboljše, če vam tam, kamor ste prispeli, ni všeč, se preprosto odpeljete drugam. Imate popoln nadzor in hkrati svobodo pri načrtovanju vaše poti.

Izberite sebi najljubši model avtodoma

V naši ponudbi lahko izbirate odslej že med 15 modeli avtodomov za vse generacije. Vsak avtodom je redno in kvalitetno vzdrževan ter vključuje vso dodatno opremo za večje udobje bivanja in vožnje. Avtodomi vsebujejo vso opremo, ki jo boste potrebovali na vašem potovanju. Imajo odlične možnosti shranjevanja prtljage in funkcionalno pohištvo za večjo prostornost in udobje bivanja.

Najemite tistega, ki vam najbolj ustreza, za vse ostalo je poskrbljeno – polna oprema, poln rezervoar goriva, možnost najema dodatne (športne) opreme, glede na vaše želje, in temeljito čiščenje ob povratku.

POGOJI NAJEMA

Avtodom lahko najame in vozi oseba, ki je starejša od 23 let, ima veljavno vozniško dovoljenje B kategorije vsaj 3 leta (izkušen voznik) in je državljan Republike Slovenije ali EU. Obvezno plačilo varščine.

Standardni stroški (prevzema) znašajo 95 eur in vključujejo: prijava/rezervacija, priprava avtodoma, prevzem (navodila za uporabo, nastavitev vseh sistemov, polnjenje pitne vode), primo – predaja in pregled avtodoma, finalno notranje čiščenje, dezinfekcija in razkuževanje. Plinska jeklenka (Propan), WC kemikalije, SLO vinjeta, zunanje pranje.

Brezplačno parkiranje vašega vozila v času najema avtodoma.

Volkswagen California 6.1 Coast (2021)

Popolnoma nov (leto izdelave 2021). Avtodom je primeren za potovanja v zimskem času. Bogato serijsko in dodatno opremljen in z možnostjo izbire številne dodatne kamp in športne opreme. Najraje ga imajo avanturistični popotniki. Primeren za do 4 osebe – 4 ležišča in 4 homologirani sedeži.

Volkswagen California 6,1 2,0 TDI 81 kW/110 KM ročni menjalnik. Ogrevanje Webasto 2,5 kW, energent plinsko olje (Diesel). V celoti je dodatno izoliran, dvojna zasteklitev oken in dodatno izoliran potovalni del.

VIKEND NAJEM v nizki sezoni (četrtek popoldan do ponedeljka popoldan) 360 eur + standardni stroški
VIKEND NAJEM v srednji sezoni (četrtek popoldan do ponedeljka popoldan) 420 eur + standardni stroški

Varščina: 1000 eur

Van 636 Peugeot L4 H2 (2020)

Izjemno okreten, moderno zasnovan in predelan kombi v avtodom (leto izdelave 2020). Ima 4 ležišča, veliko zakonsko posteljo in 4 homologirane sedeže. Primeren za pare in male družine. Bogato serijsko opremljen in z možnostjo izbire številne dodatne kamp in športne opreme.

Peugeot platforma L3H2 2,0HDI 140 KM. Avtodom je primeren za potovanja tudi v zimskem času. Ogrevanje Truma 6 kW, energent plin (propan – butan). V celoti je dodatno izoliran (strop/streha 32 mm, dno 36 mm, stranske stene 32 mm). Ima dodatno izoliran potovalni del in ogrevano garažo.

VIKEND NAJEM v nizki sezoni (četrtek popoldan do ponedeljka popoldan) 290 eur + standardni stroški
VIKEND NAJEM v srednji sezoni (četrtek popoldan do ponedeljka popoldan) 350 eur + standardni stroški

Varščina: 800 eur

Benimar Amphitryon 997 (2020)

Luksuzni polnointegriran zimski avtodom (leto izdelave 2020). Primeren za do 4 osebe. Najraje ga najemajo popotniki, ki si želijo več! Queen’s bed – zakonska otočna postelja. Oblazinjena postelja v sprednjem delu in velika nastavljiva ogrevana garaža. Moderno zasnovan, izjemno udoben, prostoren in aerodinamičen bivalnik. Ločena WC in tuš ter z vrati ločena prostora v bivalnem delu. Bogato opremljen in z možnostjo izbire številne dodatne kamp in športne opreme.

Fiat platforma – ALKO podvozje, 35L/JTD, 140 KM. Avtodom je primeren za potovanja tudi v zimskem času. Ogrevanje Truma6e 6 kW. Energenta elektrika in plin (butan – propan). Je v celoti izoliran (strop/streha 54 mm, dno 62 mm, stranske stene 29 mm), okna Seitz dvojna zasteklitev. Ima ogrevano garažo in ogrevan rezervoar za odpadno vodo.

VIKEND NAJEM v nizki sezoni (četrtek popoldan do ponedeljka popoldan) 490 eur + standardni stroški
VIKEND NAJEM v srednji sezoni (četrtek popoldan do ponedeljka popoldan) 560 eur + standardni stroški

Varščina: 1200 eur

Benimar Sport 346 (2019)

Primeren tako za družine kot tudi za vse, ki potrebujejo veliko prostora. 6 ležišč, 2 veliki fiksni postelji, 6 homologiranih sedežev in ogromna nastavljiva ter ogrevana garaža. Novejše izdelave in predelan (leto izdelave 2019), moderno zasnovan, udoben (ALKOVEN) mansarden in zimski avtodom. Bogato opremljen in z veliko izbiro dodatne kamp in športne opreme.

 

Fiat platforma – ALKO podvozje – 35L/JTD 130 KM. Avtodom je primeren za potovanja tudi v zimskem času. Ogrevanje Webasto 4 kW, energent plinsko olje (Diesel). Je povsem izoliran (strop/streha 54 mm, dno 62 mm, stranske stene 29 mm), okna Seitz dvojna zasteklitev. Ima ogrevano garažo in dodatno izoliran potovalni del.

VIKEND NAJEM v nizki sezoni (četrtek popoldan do ponedeljka popoldan) 360 eur + standardni stroški
VIKEND NAJEM v srednji sezoni (četrtek popoldan do ponedeljka popoldan) 420 eur + standardni stroški

Varščina: 1000 eur

Benimar Mileo 263 (2019, 2018, 2017)

6 ležišč, maxi zakonska postelja zadaj, 5 homologiranih sedežev in ogromna ogrevana garaža. Najraje ga imajo družine in sveta željni popotniki. Moderno zasnovan, izjemno udoben, aerodinamičen, polintegriran zimski avtodom, el. postelja se spusti s stropa. Ločena WC in tuš ter z vrati ločena prostora v bivalnem delu. Bogato opremljen in z možnostjo izbire številne dodatne kamp in športne opreme.

 

Fiat platforma – ALKO podvozje 35L/JTD 130 KM. Avtodom je primeren za potovanja tudi v zimskem času. Ogrevanje Truma 4 kW, energent plin (butan – propan). Je v celoti izoliran (strop/streha 54 mm, dno 62 mm, stranske stene 29 mm), okna Seitz dvojna zasteklitev. Ima ogrevano garažo in dodatno izoliran potovalni del.

VIKEND NAJEM v nizki sezoni (četrtek popoldan do ponedeljka popoldan) 360 eur + standardni stroški
VIKEND NAJEM v srednji sezoni (četrtek popoldan do ponedeljka popoldan) 420 eur + standardni stroški

Varščina: 1000 eur

Van 600 Peugeot L3 H2 (2020)

Popolnoma nov (leto izdelave 2020). Izjemno okreten, moderno zasnovan, predelan kombi v avtodom. 3 ležišča, velika zakonska postelja, 4 homologirani sedeži. Primeren za pare in male družine. Bogato serijsko opremljen in z možnostjo izbire številne dodatne kamp in športne opreme.

Peugeot platforma L3H2 2,0 HDI 140 KM. Avtodom je primeren za potovanja tudi v zimskem času. Ogrevanje Truma 4 kW. Energent plin (propan – butan). V celoti je dodatno izoliran (strop/streha 32 mm, dno 36 mm, stranske stene 32 mm), dvojna zasteklitev oken. Ima dodatno izoliran potovalni del in ogrevano garažo.

VIKEND NAJEM v nizki sezoni (četrtek popoldan do ponedeljka popoldan) 290 eur + standardni stroški
VIKEND NAJEM v srednji sezoni (četrtek popoldan do ponedeljka popoldan) 350 eur + standardni stroški

Varščina: 800 eur

Rimor Kayak (1992)

Doživetje kot nekoč. Odpeljite se na sanjske počitnice z »retro« mansardnim (alkoven) avtodomom in si s potovanjem »ustavite čas«. V celoti obnovljen in opremljen, z vso kamp opremo (tenda, bivalna klima, nov kompresorski hladilnik z zamrzovalnikom, zunanji tuš, nosilci za 2 kolesi …). Primeren za do 4 osebe, saj ima dve veliki postelji in kopalnico s tušem in WC-jem.

Ford platforma 2,5D 80 KM (leto izdelave 1992). V dolžino meri 5,57 cm, ima 4 ležišča in 4 homologirane sedeže. Bogato serijsko in dodatno opremljen in z možnostjo izbire številne dodatne kamp in športne opreme.

VIKEND NAJEM v nizki sezoni (četrtek popoldan do ponedeljka popoldan) 199 eur + standardni stroški
VIKEND NAJEM v srednji sezoni (četrtek popoldan do ponedeljka popoldan) 220 eur + standardni stroški

Varščina: 500 eur

Posebnosti in ugodnosti terminov (velja za najem vseh avtodomov):

*Prvomajski prazniki in krompirjeve počitnice se štejejo v visoko sezono.
*Božično-novoletni prazniki in zimske počitnice se štejejo v srednjo sezono.

Prvomajski prazniki: minimalna doba najema je 10 dni, če ni dogovorjeno drugače.
Krompirjeve, zimske počitnice: minimalna doba najema 9 dni, če ni dogovorjeno drugače.
Božični prazniki in novo leto: minimalna doba je 8 dni , če ni dogovorjeno drugače.
Minimalni najem avtodoma v nizki in srednji sezoni je 3 dni.
Minimalni najem avtodoma v visoki sezoni je 7 dni, če ni dogovorjeno drugače.

Izpolnite spodnji obrazec za povpraševanje in uživajte na brezskrbnem dopustu

Izberite avtodom, ki najbolje ustreza vašim potrebam in željam, in se pripravite na brezskrben oddih. Izpolnite spodnji obrazec in oddajte povpraševanje. Nato boste na mail prejeli ponudbo in podatke za plačilo ter ostale potrebne informacije.