Naturistični kamp Valalta: družinam prijazen naturistični kamp

Na zahodni obali polotoka Istra se nahaja večkrat nagrajeni naturistični avtokamp Valalta. Leži med čudovitim jadranskim biserom, mestom Rovinj, in vhodom v zaliv Limski kanal. Na eni strani podmorski svet Limskega kanala, na drugi živahni Rovinj, kjer se za vsakogar najde kaj. Bi želeli še kaj več?

Picture
Naturistični kamp Valalta ima odlično lokacijo, kjer se za vsakogar najde kaj.
Zelo lepo urejen in prostoren kamp je bil že večkrat nagrajen, nazadnje lani, ko je prejel nagrado ANWB za najboljši in najlepši naturistični kamp v Evropi.

Obilo športnih aktivnosti za goste vseh starosti

Gostom vseh starosti je na voljo obilo športnih aktivnosti: odbojka na mivki, igrišča za tenis, mize za namizni tenis, steze za bovling in še veliko drugih možnosti za sprostitev. Če ste ljubitelj vodene vadbe, potem je Valalta pravi kraj za vas – ponujajo organizirano vadbo joge, gimnastike, aerobike, vodne aerobike in celo šolo plesa. V ponudbi imajo tudi center dobrega počutja, telovadnico, lepotilni salon, frizerja in savno.

Tudi otrokom ni nikoli dolčas!

Posebno skrb pa namenjajo našim najmlašim – v Valalti za otroke poskrbi izkušeno osebje, ki bo poskrbelo, da jim nikoli ne bo dolgčas! Posebej za najmlajše ponujajo tobogane in velik vodni park. V prihajajoči sezoni 2014 so dodali plavalni bazen z ogrevano vodo, ki bo vaš obisk izven sezone naredil še prijetnejši.

Za vsakega se najde primeren prostor, tako v kampu kot na obali

Na 90 hektarjih vam v kampu Valalta ponujajo parcele za kampiranje in šotorjenje, najem mobilnih hišic, bungalovov, apartmajev in pristan. Petkilometrska obala nudi obilico možnosti za aktivni oddih. 150 metrov obale je peščene, preostala pa je kamnita in prodnata s travnatimi površinami za sončenje.

Parcele za kampiranje se nahajajo povsem ob obali, na sončnih travnikih ali pa osenčene s sredozemskim rastjem. Vabijo vas v moderne mobilne hišice in apartmaje s popolno opremljenimi kuhinjami ter v bungalove, kjer vam ponudijo tudi zajtrk, lahko pa se odločite za polpenzionsko namestitev.

Uživanje svobode v sobivanju z naravo

Zaradi velikosti kampa s skoraj petdesetletno tradicijo lahko ljubitelji naturizma uživajo svobodo in sobivajo z naravo. Za mnoge obiskovalce je Valalta postala sinonim naturističnih počitnic.
Picture
Zaradi velikosti kampa vsak najde svoj mir in prostor ter …
Picture
… lahko uživa svobodo in sobiva z naravo.
Preverite tukaj >>, kako sta v kampu lani uživala Rok in Katja ter kaj vse sta počela.

Informacije in rezervacije

telefon: 00 385 52 804 800
mail: valalta@valalta.hr

Komentirajte!

V katerem mestu se nahaja naturistični kamp Valalta? (odgovor najdete skrit v reportaži ali tukaj >>)