Oddih na Koroškem – Hober Turizem

Hober Turizem se nahaja sredi narave, pa vendar blizu glavnih cest, dostopen v vsakem vremenu in samo 5 km od avstrijske meje. Lokacija v središču Geoparka Karavanke nudi možnost raznih ogledov, pohodništva, kolesarjenja ali pa kopanja. Privoščite si sprostitev v wellness prostorih in uživajte v odlični domači kulinariki. Bistvo je v prilagodljivosti gostu kot posamezniku, zato je zadovoljstvo zagotovljeno.

Odlična cena za oddih na Koroškem

Cena paketa za 4 dni (3 nočitve) za 2 osebi: 200 EUR 

Cena vključuje:

  • 3x nočitev z zajtrkom za 2 osebi ( v dvoposteljni sobi),
  • 2 uri koriščenja finske savne z IR grelcem (brisače vključene),
  • enodnevna uporaba kolesa,
  • brezplačno parkirišče in brezplačen Wi-Fi.

Popusti za otroke: 

  • otroci do 4. leta v postelji s starši – gratis,
  • otroci do 12. leta – 50% popusta.

Obvezna doplačila: 

  • turistična taksa 1,60€/os/dan,
  • prijavnina 1€/os/bivanje.

V ponudbi novih nočitvenih kapacitet vam nudimo apartmaje in udobno opremljene sobe. Dvoposteljne sobe (z možnostjo dodatnega ležišča) imajo postelje dolžine 210 cm, tuš, fen, LCD tv in internet.

Odlična koroška kuhinja

Iz bogate tradicije črpamo našo gostoljubnost. Ta je v kombinaciji z izjemno lepo okolico, ki jo ponujajo Prevalje, in z našo vrhunsko ponudbo, ki jo nenehno prilagajamo vedno novim zahtevam in trendom v gostinski ponudbi, pravi raj za ljubitelje dobre hrane.

Poleg prilagojenih jedilnikov za športnike vam nudimo tudi dietne obroke po vaših potrebah.

Okolica z aktivnostmi

Nahajamo se v središču Geoparka Karavanke, zato je tod velika možnost raznih ogledov, pohodništva, kolesarjenja, smučanja, kopanja ali pa samo sprostitve v naših wellness prostorih.

Okolica ponuja raznoliko paleto aktivnosti, pohodniške in kolesarske poti pa se začenjajo že pri naši hiši. Zato tudi nudimo prostor za hrambo koles in smuči. Za ljubitelje gorskega kolesarstva in pohodništva so v bližini spusti po gozdnih poteh za kolesarje in gorske poti za pohodnike. Morda se odpravite do bližnjih jezer, raziskovat podzemlje Pece, se odločite za adrenalinski zip-line spust…

Izpolnite spodnji obrazec in uživajte na Koroškem

Število sob je omejeno, zato vam svetujemo, da pohitite s prijavo in si rezervirate sobo v želenem terminu. Ponudba velja od 01.03. do 31.10.2022 oziroma do zapolnitve prostih kapacitet! Izpolnite spodnji obrazec in oddajte povpraševanje. Nato boste na mail prejeli ponudbo in podatke za plačilo ter ostale potrebne informacije.

Dodatna vprašanja in informacije:

051 313 154
jernej@potnik.si