SKI & SPA paket v Termah Topolšica in na smučišču Golte

Doživite čaroben zimski oddih v Termah Topolšica. Razvajajte se v zdravilnih termalnih bazenih, smučajte na priljubljenem smučišču Golte in se prepustite vodenem ogledu čudovite Vile Bianca v Velenju.

Domov se boste vrnili prerojeni, polni nove energije in prijetnih spominov!

Ponudba velja do 31.3.2023 oz. do zaprtja smučišča Golte.

CENA za 2 osebi: 190 EUR / noč

Paket vključuje:

 • Nastanitev v dvoposteljni STANDARD sobi za 2 osebi
 • Polpenzion v udobju hotelske restavracije
 • Celodnevno smučarsko vozovnico za smučišče Golte za 2 osebi
 • Voden ogled Vile Bianca v Velenju in obisk butične trgovine za 2 osebi
 • Vstop v bazene Terme Topolšica, tudi na dan prihoda in odhoda
 • Vstop v hotelske savne
 • Brezplačni parkirni prostor
 • Brezplačen Wi-Fi

Možna doplačila:

 • bivanje v COMFORT sobi: 10 EUR / noč
 • bivanje v novi SUPERIOR sobi: 20 EUR / noč

Popusti za otroke: 

 • Otroci do 5,99. leta bivajo BREZPLAČNO
 • otroci od 6. do 13,99. leta (polpenzion, kopanje, smučarska vozovnica): 35 EUR / noč

Obvezna doplačila:

 • Turistična taksa: 1,75 EUR / noč za odrasle in 0,88 / noč za otroke od 7. do 18. leta starosti
 • Prijavnina: 1,5 EUR / osebo

Termalni užitki in sprostitev v Termah Topolšica

Terme Topolšica so odmaknjene od mestnega vrveža in divjih cest. Miren okoliš, bogat s termalno vodo in številnimi sončnimi dnevi, je danost narave, ki zdravi sama po sebi. Z zavidljivo tradicijo zdravljenja in široko paleto spremljajočih storitev so Terme Topolšica sodoben termalno-turistični kompleks, ki v goste privablja najrazličnejše obiskovalce, ki si želijo edinstvene sprostitve v srcu narave.

V vseh bazenih je termalna voda, ki blagodejno vpliva na zdravje. V notranjem bazenskem kompleksu se nahajata plavalni bazen in zimsko-letni bazen, katerega polovica je v notranjosti, polovica pa zunaj. V sklopu notranjega bazenskega kompleksa lahko uživate v podvodnih masažah in v masažnih bazenih, za najmlajše pa je tu tudi otroški bazen. Za sproščanje sta vam tudi dve finski in ena infrardeča savna.

Izbrana kulinarika lokalnega porekla vam je na voljo v udobju hotelske restavracije. Vsak dan se lahko okrepčate z bogatim samopostrežnim zajtrkom in večerjo, na voljo pa so vam tudi raznolika kosila. V kavarni hotela lahko vedno izbirate iz pestre ponudbe sladic in prigrizkov.

Poleg razvajanja v termalnih bazenih in hotelskih savnah paket vključuje tudi celodnevno smučanje na Golteh in voden ogled historične vile v Velenju.

Smučanje na Golteh in spoznavanje okoliških znamenitosti

Golte so priljubljeno slovensko smučišče, ki si je večkrat, tudi v lanski sezoni 2021/22, prislužilo naziv Naj smučišče. Na smučišče vas popelje najdaljša nihalka v Sloveniji, ki vam v nekaj minutah omogoči vzpon za neverjetnih 1000 metrov.

Smučišče se nahaja na nadmorski višini med 1280 in 1576 metri in se razteza na 50 hektarjih površine. Obsega 12 kilometrov urejenih smučarskih prog. Smučišče Golte je družinam prijazno smučišče z dobro poznano smučarsko šolo Beli zajec, ki ponuja različne smučarske tečaje in izposojo smučarske opreme. Na smučišču deluje 5 smučarskih naprav (3 sedežnice in 2 vlečnici) ter tekoči trak na otroškem poligonu.

Vila Bianca se nahaja pod vznožjem Velenjskega gradu, ki velja za eno najlepših stavb v Starem Velenju. Vila je mešanica neorenesančnega in neogotskega sloga in je ena od treh historičnih palač v Velenju. V njej domuje Zavod za turizem Velenje, ki vam bo omogočil voden ogled po čudoviti predmestni vili in obisk butične trgovinice.

Izpolnite obrazec za rezervacijo

SKI & SPA paket v Termah Topolšica velja do 31.03.2023 oziroma do zaprtja smučišča Golte oz. do zapolnitve prostih kapacitet! Izpolnite spodnji obrazec in oddajte vaše povpraševanje. Nato boste na mail prejeli ponudbo in podatke za plačilo ter ostale potrebne informacije.

Dodatna vprašanja in informacije:

03 896 31 00 ali info@terme-topolsica.si