V NATURO na lov in ribolov

Vabljeni na 12. mednarodni sejem lovstva in ribištva LOV in 6. mednarodni sejem aktivnosti in oddiha v naravi NATURO. V ogled in ugoden nakup bodo lovska in ribiška oprema ter najrazličnejši pripomočki za druženje z naravo. Naj vas premamijo namigi za aktiven oddih v najbolj zelenih turističnih destinacijah, za doživetja v planinah in gozdovih ter razvajanje z izbrano kulinariko.

Pestro prodajno ponudbo bodo podčrtale strokovne predstavitve krovnih organizacij s področja lovstva, ribištva, turizma in gospodarjenja z naravo. Bogat program dogajanja pa zagotavlja zdrave gurmanske užitke in odlično razpoloženje.

Sejem NATURA

V Gornji Radgoni, bo od 8. – 10. 4. 2022 potekal 6. mednarodni sejem aktivnosti in oddiha v naravi NATURO.

Mednarodni sejem zelenega turizma in bivanja NATURO povezuje ponudnike trajnostno usmerjenega turizma in ljubitelje aktivnega preživljanja prostega časa v naravi ter bivanja z naravo. V ospredju bodo postavljene zelene turistične destinacije in trajnostni turizem. Posebno pozornost bo namenjena tudi tematiki okrevanju turizma po epidemiji in digitalizacije v turizmu.

Obiskovalce bodo razgibavale atraktivne, dinamične predstavitve naravne rekreacije. Adrenalina željni se bodo lahko preizkusili na umetni plezalni steni in tisti, bolj umirjeni s pravilnostjo telesne drže in priporočljivimi vajami. Za vse pa bo zanimiva demonstracija borilnih veščin, footgolfa in streljanje s trenažerjem.

12. mednarodni sejem lovstva in ribištva LOV

Istočasno ob sejmu NATURO potekata tudi 12. mednarodni sejem lovstva in ribištva LOV ter razstava starodobnikov ”avto-moto klasika”.

12. mednarodni sejem lovstva in ribištva ponuja sočasno s sejmom NATURO ugodne nakupe najnovejše opreme, oblačil in obutve za lov ribolov in dejavnosti v naravi, terenska vozila, zanimive razstave ter radožive prireditve.  Spremljale ga bodo strokovne predstavitve krovnih organizacij s področja lovstva, ribištva in gospodarjenja z naravo.
Z družabnimi prireditvami pa bo sejem vabil k dobremu razpoloženju…

V hali C1 bodo društva, včlanjena v SVS – Zvezo slovenskih društev ljubiteljev starodobnih vozil iz Slovenije in tujine postavila na ogled starodobna vozila: kolesa, kolesa s pomožnim motorjem, motorna kolesa, osebne avtomobile, tovorna vozila, traktorje, vojaška in specialna vozila  … Prikazali bodo tudi konkretne restavratorske postopke na vozilih.

Vstopnice

Cene enodnevnih sejemskih vstopnic so po 5,00 €, za učence, dijake in študente po 3,00 €. Za skupine odraslih nad 20 oseb, lovce, ribiče, planince in upokojence je cena vstopnice ob predložitvi članske izkaznice 4,00 €, za skupine mladih nad 20 oseb pa le 2,50 €. Parkiranje je brezplačno.