4 nasveti, kako do ugodnega prevoza do letališča

Načelo sodobnega popotnika bi se lahko glasilo: potujem vedno pogosteje, vedno dlje in čedalje ugodneje. GoOpti spremlja potovalne trende in želi ustreči vsakemu potniku, da bi bil začetek potovanja ali povratek do doma čim ugodnejši, udobnejši in varnejši. Vendar, ali se ti je že zgodilo, da si želel/a rezervirati prevoz do letališča z GoOpti in cena ni bila tako ugodna? Si kupoval/a tik pred zdajci?
Cene GoOpti prevozov se spreminjajo glede na številne dejavnike, vendar popotniki ves čas stremimo k temu, da za svoje plačilo dobimo največ! Da bi bila cena čim nižja in potovanje čim prijetnejše, ti ponujamo štiri nasvete, kako do ekstra ugodnega GoOpti prevoza.
Picture

1. Zgodnji nakupi nagrajeni

Cena prevoza se z oddaljevanjem datuma prevoza znižuje. Cena bo torej najnižja, če boš prevoz kupil/a vsaj 2 meseca pred želenim datumom odhoda. Svetujemo, da GoOpti prevoz kupiš kar se da zgodaj oz. takrat, ko kupuješ letalsko vozovnico – v primeru, da nadaljuješ potovanje z letalom. Zapomni si: zgodnejši nakupi so ugodnejši!
2. Več je manj
Na višino cene vpliva tudi število oseb, za katere kupuješ prevoz. Če potuješ v paru, z družino ali kot skupina, vam svetujemo, da opraviš nakup za več potnikov hkrati, saj si boste s tem znižali ceno prevoza. Velja torej: več potnikov v enem nakupu prevoza – nižja cena!

3. Časovna fleksibilnost

Nižjo ceno GoOpti prevoza lahko dosežeš tudi z uporabo Okna fleksibilnosti. Orodje omogoča spremembo časovnega intervala odhodov z odhodne lokacije. Bolj kot si časovno fleksibilen, nižjo ceno prevoza sistem ponudi.

4. Dober glas se splača!

In za konec ne pozabite: če si že potoval/a z GoOpti, lahko svojemu prijatelju, ki prvič potuje z GoOpti, znižaš ceno za njegov prvi prevoz za 5 EUR. Ko prijatelj opravi nakup, pa tebi vrne bonus v vrednosti 5 EUR! Preveri program Pripelji prijatelja in že danes je lahko tvoj GoOpti prevoz cenejši za 5 ali več EUR!

Poiščite si najugodnejši prevoz za vaše počitnice

GoOpti vas do bližnjih letališč odpelje po posebej ugodnih cenah:
Ljubljana – letališče Trst, od 9 € dalje!
Ljubljana – letališče Benetke, od 14 € dalje!
Ljubljana – letališče Zagreb, od 9 € dalje!Preverite ponudbo in si rezervirajte najugodnejši prevoz do letališča za vaše počitnice.
Oglasno sporočilo
Ste že potovali z GoOpti? Menite, da vam bodo ti nasveti pomagali pri naslednji rezervaciji GoOpti prevoza?