Najugodnejši dopust na Jadranu z Uniline: poseben popust

Uniline, vodilni organizator potovanj v regiji, je samo za vas pripravil popuste za hotele, kampe in letovišča na različnih lokacijah v Jadranu. Uživajte na hrvaški obali z najboljšo ponudbo nastanitve!

UMAG: 15% popusta za vse rezervacije do 15.03.2019.
– Različni hoteli in letovišča
– Lokacije: Umag in Savudrija z okolico
Popust velja za celotno sezono
VEČ O PONUDBI >>

PRVOMAJSKE POČITNICE:
– Izbrani hoteli in letovišča
5% popusta za bivanje v obdobju 25.04.-03.05.2019.
– Lokacije: Medulin, Rab, Selce, Zadar
VEČ O PONUDBI >>

HEDERA – RABAC
– Vrhunski družinski hotel
– Zunanji in notranji bazen
5% popusta + popust za zgodnjo rezervacijo
Popust velja za vse termine bivanja
– cena od: 29,41 € / osebo / noč – polpenzion
VEČ O PONUDBI >>

Za več informacij nas kontaktirajte na 00385 52 390 039 ali po elektronski pošti info@uniline.hr.

Popust za zgodnje rezervacije Umag (Istra)

Izkoristite priložnost in rezervirajte 15% ugodnejše!

Rezervirajte namestitev za poletje 2019 v eni izmed najbolj priljubljenih turističnih destinacij, v mestu Umag v Istri do 15.03.2019, s posebnim popustom v višini kar 15% na izbrane hotele in letovišča.

Prvomajske počitnice na hrvaški obali!

Preverite stran s posebno ponudbo nastanitve s popustom samo za vas!
Izberite eno od ponujenih namestitev in v polju ” Dodatne želje ali komentarji vpišite kodo ”UNILOVE“, da dobite 5% popusta. Ponudba z dodatnim popustom bo kmalu prispela na vaš e-poštni naslov. Popust se sešteva s popustom za zgodnje rezervacije! Popust velja za bivanje med 25.04.-03.05.2019.

IZBIRATE LAHKO MED NASLEDNJIMI NASTANITVAMI:

1. Turistično naselje Ai Pini *** – Medulin – Udobni apartmaji za do 4 osebe se nahajajo v čudovitem zelenem parku, le 150 metrov od morja in plaže. Vsi apartmaji so klimatizirani, imajo TV in popolnoma opremljeno kuhinjo. Hišni ljubljenčki so dobrodošli! Razpoložljive storitve: nočitev brez prehrane. Rezervirajte zdaj!

2. Turistično naselje Zaton Holiday resort *** – Letovišče z velikim številom klimatiziranih studiev in klasičnih apartmajev za 2-5 oseb. Obstaja tudi več privlačnih zunanjih bazenov z oddelkom za otroke. Uživajte v peščenih in bleščečih plažah le 200 metrov od apartmaja! Razpoložljive storitve: samo nočitev, nočitev z zajtrkom ali polpenzion. Rezervirajte zdaj!

3. Hotel International *** – Rab – Popularni hotel International se nahaja v središču Raba, obdan z zelenim parkom. Na voljo so udobne dvoposteljne in prostorne družinske sobe. Hotel ima zunanji bazen in savno z masažno kadjo. Na voljo storitve: nočitev z zajtrkom, polpenzion ali polni penzion. Rezervirajte zdaj!

4. Hotel Slaven *** – Selce – Eden od najljubših hotelov v Selcah se nahaja nasproti najbolj znane plaže v Selcu. Plaža je dolga in posebej primerna za družine z otroki. Razpoložljive storitve: nočitev z zajtrkom ali polpenzion. Rezervirajte zdaj!

Hotel Hedera – Rabac

Hotel Hedera**** – Poseben popust na priljubljeni hotel v Rabcu!
Pridobite poseben 5% popust na nastanitev v priljubljenem hotelu Hedera! Če rezervirate do 31.03.2019, bomo ta popust sešteli k popustu za zgodnje rezervacije (dodatnih 10%)!

Hotel Hedera je vrhunski družinski hotel s številnimi prostornimi in lepo urejenimi sobami. Gostje imajo dostop do notranjega in zunanjega bazena ter športnih in rekreacijskih zmogljivosti. Plaža je od hotela oddaljena le 150 m!

Za vsa vprašanja in informacije se obrnite na nas na info@uniline.hr ali pokličite na +385 52 390 039