Advent v Poreču – ne zamudite najlepšega adventa v Istri

Letos uživajte v še bogatejši ponudbi, v brezplačnem drsanju na ledu, številnih koncertih, zabavnih in kulturnih programih in bogati adventni gastronomski ponudbi.

Advent v Poreču
Advent v Poreču

Praznični čas v Parku Matije Gubca v Poreču

6.decembra 2018 se bo s svečanim prižiganjem lučk v Parku Matije Gubca v Poreču svečano začela manifestacija Advent Poreč – Advento Parenzo. Vse do 6. januarja 2019 bo majhne in velike grela praznična toplota na Trgu Matije Gubca, v bližnjem parku, v pravljični Villi Polesini ter v prostorih Mestne knjižnice in Ljudske univerze.

Družine bodo lahko uživale v brezplačnem drsanju, najemu opreme in šoli drsanja na drsališču. Najmlajši pa se ne bodo mogli upreti tudi ostalim zabavnim brezplačnim programom in prazničnim presenečenjem.

Božično vzdušje in brezplačni koncerti

Letošnja novost je hišica Dedka Mraza, kjer bodo Dedek Mraz, Babica Mraz in njunimi zvesti palčki najmlajše popeljali v svet domišljije in veselja. Božično vzdušje v Poreču bodo popestrile tudi največje žive jaslice iz Svetega Lovreča.

V sklopu manifestacije boste v Parku Matije Gubca uživali v odličnih brezplačnih koncertih priznanih domačih izvajalcev, kot so Elemental, Alen Vitasović i Šajeta, Psihomodo Pop, Gustafi, Pavel, Bijelo Dugme Tribute band, Night Express in številni drugi.

V času trajanja božičnega sejma, kjer se bodo iz praznično okrašenih hišic širile vonjave in okusi adventa, boste lahko kupili tudi adventne spominke.

 

Več informacij o programu lahko najdete na www.adventporec.com.