Bad Kleinkirchheim – Sončni trenutki za smučarske sladokusce

Letošnja zima v regiji Bad Kleinkirchheim bo zares okusna! Že na začetku smučarske sezone vas bo prizorišče svetovnega pokala razvajalo z urejenimi progami in okusno lokalno kulinariko.

Od 8. decembra bo namreč v Bad Kleinkirchheimu potekala akcija Ski Food Gourmet Hopping!

1 karta – 4 koče

Ob začetku smučarske sezone vas bodo kuharji okrog Biosfernega parka Brunnach od 8. do 23. decembra navduševali s prav posebnimi dobrotami. Okusen 4-hodni meni iz lokalnih specialitet bo razvajal vaše brbončice.  V vsaki koči bodo sladokusci lahko pokusili en hod menija ter tako združili dih jemajočo smuko s kulinaričnimi užitki. Vstopnica za Ski Food Gourmet Hopping je na voljo za 39,00 €. Za goste, ki bodo tu prenočili, nudimo 25% popust na vstopnico, večdnevno smučarsko karto in izposojo smuči.

kulinarika

Franz Klammer Ski Food Gourmet Hopping

9. decembra boste imeli edinstveno priložnost, da skupaj s smučarskim kraljem in olimpijskim zmagovalcem Franzem Klammerjem osvojite smučarske proge. V majhnem in ekskluzivnem krogu boste skupaj s smučarsko legendo raziskovali smučarsko območje okrog Biosfernega parka Brunnach in zavili v kočo na kulinarično razvajanje Ski Food Gourmet Hopping. V spomin na to edinstveno doživetje boste prejeli tudi prisrčnico za žganje. Vstopnice po ceni 95,00 € so na voljo v Turistični pisarni Bad Kleinkirchheim. Omejeno število udeležencev!

SkifoodGourmetHopping

Sončni trenutki spokojnosti

Če želite v predbožičnem času pobegniti od mestnega vrveža in nakupovalnih ulic, je Bad Kleinkirchheim odlična izbira. Vsak petek in soboto ob adventnih vikendih svoja vrata odprejo adventne terme, ki območje okrog term

St. Kathrein spremenijo v čarobno božično vasico. Regionalna alpsko-jadranska kulinarika razvaja vaše brbončice, tradicionalna obrt pa zasije v najbolj ustvarjalni luči.

Termalni užitki

Resnične sončne trenutke lahko gostje užijejo v dveh termalnih kopališčih. Toplice Römerbad vas bodo razvajale s centrom za dobro počutje, ki se razteza čez tri nadstropja, družinsko zdravilišče St. Kathrein pa vas bo navdušilo z največjimi vodnimi površinami na Koroškem.

Ski Food Bad Kleinkirchheim

Smučarski sladokusci pridejo v regiji Bad Kleinkirchheim pozimi na svoj račun. Najbolje urejene smučarske proge (103 km) poskrbijo za nepozabne smučarske užitke, izbrane koče pa sladokusce razvajajo s prav posebnim menijem Ski Food. Domače jedi so pripravljene iz kakovostnih lokalnih sestavin. Tako okusna je raznolikost regije!

Psst … Skrivni nasvet!

Prav posebne sončne trenutke lahko smučarski navdušenci užijejo na zgodnjem jutranjem smučanju z olimpijskim zmagovalcem Franzem Klammerjem. Še pred sončnim vzhodom boste lahko skupaj s smučarskim kraljem osvojili še nedotaknjene smučarske proge. Ko pa bodo prvi gostje šele dostopali do žičnice, boste lahko s Franzem Klammerjem že odšli na zaslužen brunch.

Bad Kleinkirchheim

Termini:

torek, 15. januar 2019
nedelja, 3. februar 2019
torek, 5. februar 2019
torek, 26. februar 2019

V regiji Bad Kleinkirchheim pa lahko najlepšo plat narave odkrijejo tudi tisti, ki ne smučajo. Med vodenim krpljanjem lahko raziskujete neokrnjeno pokrajino, uživate lokalne dobrote v planšarski koči, dan pa zaključite z razburljivim sankanjem!

Termini:

četrtek, 10. januar 2019
sobota, 26. januar 2019
četrtek, 7. februar 2019
četrtek, 28. februar 2019
sobota, 16. marec 2019

Bad Kleinkirchheim

Informacije in rezervacije:
Bad Kleinkirchheim Region Marketing GmbH
Dorfstraße 30 | 9546 Bad Kleinkirchheim | Avstrija
Tel.: 04240 8212 | info@badkleinkirchheim.at | www.badkleinkirchheim.com