Bratislava – razvajanje za novo leto

Preživite vstop v leto 2019 v ponosni slovaški prestolnici.

Bratislava ima zanimivo lego med reko Donavo in bratislavskim gradom. Lepo urejene ulice, bogata gostinska ponudba, izjemen ognjemet in ugodne cene prepričajo iz leta v leto mnoge turiste iz Slovenije, da tam preživijo najbolj noro noč v letu!

Nameščeni boste v obnovljenem hotelu Nivy 3***+, ki je lociran okrog 3 km od srednjeveškega jedra in je z javnim mestnim prevozom povezan z njim. V hotelu vam je na voljo tudi bazenski kompleks in savne!

Odhod: 30.12.2018

Program potovanja

30.12.2018
Z avtobusom se bomo na pot podali v jutranjih urah. Vožnja mimo Celja, Maribora, Murske Sobote in skozi Madžarsko do Bratislave. V mesto bomo prispeli v dopoldanskih urah. Spoznali bomo mestne posebneže Paparazzi-ja, Čumila, Adama in Evo ter mnoge druge. Videli bomo ostanke mestnega obzidja, palačo, kamor je hodil v goste slavni Beethoven (seveda so imeli lepo hčerko), palačo, kjer je nastopal kot šestletni deček W. A. Mozart in elegantni ulici Michalska in Venturska, kjer se nahaja mnogo odličnih restavracij, pivnic in vinotek.

Čas za kosilo v središču mesta. Lahko pa se z nami odpravite na vrh mostu SNP, kjer se nahaja eden najelegantnejših lokalov s fantastično panoramo na prestolnico, in na spomenik Slavin s panoramo na most SNP (doplačilo).

Popoldne namestitev v hotelu. Popoldan lahko izkoristite za razvajanje v bazenu. Zvečer bo za najpogumnejše tudi možnost spoznavanja nočnega, nadvse bogatega utripa Bratislave.

31.12.2018
Po zajtrku se bomo dopoldne lahko odpravili proti pokrajini Malih Karpatov (doplačilo), ki je znana predvsem kot vinorodna pokrajina in po slikoviti tradicionalni keramiki, ki jo imenujejo slovaška majolika. Ogledali si bomo eno izmed najbolj znanih keramičnih delavnic in se spustili v eno najstarejših vinskih kleti, kjer bomo spoznali, kakšna vina v okolici Bratislave pridelujejo.

Popoldne priprave na najdaljšo noč v letu, ki jo lahko preživite na ulicah Bratislave, kjer je raznovrstno dogajanje, ali pa se preselite v katerega izmed preštevilnih klubov in barov v centru mesta.

1.1.2019
Po zajtrku boste imeli možnost izleta do izliva reke Morave v Donavo, kjer na skalah ležijo ostanki nekoč nepremagljive graščine Devin. Slišali bomo legendo o deviškem stolpu in poskrbeli za nepozabno skupinsko fotografijo. Še poslovilni kozarček ali prigrizek v centru mesta in krenili bomo na pot proti domu, kamor bomo prispeli okrog polnoči ali kako urico po njej.

Cena: 129,90 EUR/osebo

Termin: 30.12.2018 - 1.1.2019

Ponudba vsebuje:

 • 3-dnevni silvestrski organiziran izlet v Bratislavo,
 • prevoz s turističnim avtobusom po programu (iz LJ, CE ali MB),
 • 2x nočitev z bogatim samopostrežnim zajtrkom v hotelu 3*,
 • 1 x 2-urni vstop v hotelski bazen (odprt 30.12. od 10.00 – 22.00 in 31.12. od 10.00 – 15.00).

Obvezno doplačilo na potovanju: turistična taksa 3,50 EUR/osebo.

Možna doplačila:

 • 15 EUR/osebo za voden ogled v Male Karpate z obiskom keramične delavnice in vinske kleti z degustacijo,
 • voden ogled gradu Devin 10 EUR/osebo,
 • vzpon na stolp Ufo in spomenik Slavin 9 €/osebo.

Možna doplačila ob prijavi:

 • 1/1 enoposteljna soba 20 EUR/noč,
 • Coris zavarovanje z asistenco v tujini 7 EUR/osebo,
 • Zavarovanje rizika odpovedi ob prijavi 1 osebe 11 EUR/ osebo; ob prijavi 2 in več oseb 5,6 EUR/osebo.

Vstopna mesta:

 • Ljubljana – Dolgi most ob 5.00,
 • Celje – parkirišče pred dvorano Zlatorog 6.00,
 • Maribor – izpred glavne avtobusne postaje ob 6.45,
 • Murska Sobota z bencinske črpalke na AC počivališču ob 7:30.

Priporočamo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez tega zavarovanja ni razlog za vračilo celotne vrednosti vplačanega zneska. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji.

Posamezen termin se izpelje v primeru minimalnega števila prijavljenih 45 oseb.

ZA REZERVACIJO IZPOLNITE SPODNJI OBRAZEC

Dodatna vprašanja in informacije:

041 320 620
lucija@potnik.si