Čari jeseni na Plitviških jezerih

Oktober in čari jeseni na Plitviških jezerih

V tem navdihujočem in mnogim najljubšem letnem času vas vabimo, da se sprehodite po gozdnih poteh in zašumite koraki po pisanem listju s pogledom na impresivne slapove Plitviških jezer. Oddahnite si v vsem razkošju barv in ujemite toplino jeseni v fotografije, ki vas bodo še dolgo spominjale na užitke bivanja v naravi.

Plitviška jezera

Dodatne ugodnosti

Naš jesenski paket vključuje 1, 2 ali 3 nočitve z zajtrkom ali polpenzionom v hotelu Plitvice in vstopnico za Narodni park Plitvička jezera. Da bi dopolnili plitviško jesensko vzdušje, smo za vas glede na število nočitev pripravili kombinacije popustov na številne vsebine: uro najema čolna na jezeru Kozjak, sproščujočo masažo v kozmetičnem salonu »Fors Fortis« na Jezeru. Hotel, vstopnica za »Baračeve« in »Cerovačke« jame ter jahanje na ranču Terra.

Za tri nočitve vam nudimo brezplačno uro najema čolna na jezeru Kozjak. Vsem, ki se odločite za nočitev z zajtrkom, nudimo popust na kosilo ali večerjo v bistroju »Vučnica« v času celotnega bivanja.

Hotel PlitviceŽelimo vam čudovito jesensko doživetje na Plitviških jezerih!

Retro doživetje v novembru

Vabimo vas, da doživite popolnoma novo izkušnjo v nostalgičnem jesenskem pobegu na Plitvička jezera in odkrijete čar preteklosti, ki ga izžareva hotel Plitvice, arhitekturni biser iz 50-ih let prejšnjega stoletja, ki se nahaja v osrčju nacionalnega parka.

Za tri nočitve vam nudimo brezplačno 50-ih let prejšnjega stoletja, ki se nahaja v osrčju nacionalnega parka.

V sklopu Retro novembra v hotelu Plitvice boste vsak dan od 17.00 do 20.00 lahko okušali retro sladice in koktajle ter živo glasbo v piano baru, 24. novembra 2022 pa bo Pred hotelom bo organizirana razstava starodobnikov. Ob vikendih so za goste v okviru te ponudbe organizirani brezplačni vodeni ogledi narodnega parka ob 9.30 in 10.00.

Naša posebna retro ponudba vključuje eno ali dve nočitvi v hotelu Plitvice z zajtrkom ali polpenzionom, vstopnico za Narodni park Plitvička jezera in brezplačno nadgradnjo v sobo na jezerski strani hotela (glede na razpoložljivost). Za vse, ki se odločite za nočitev z zajtrkom, nudimo popust na a la carte kosilo ali večerjo v hotelu Plitvice, medtem ko za dve nočitvi z zajtrkom nudimo možnost, da je tretja nočitev brezplačna. Za vse, ki se nas boste odločili obiskati na dan razstave oldtimerjev, smo pripravili tudi poseben aranžma za 24.11.2022 z vključeno eno nočitvijo in polpenzionom z gala večerjo.

Plitviška jezeraNaj vas ta posebna ponudba preseneti in popelje v trenutek glamurja in topline preteklosti, daleč od natrpanega vsakdana sodobnega sveta. Dobrodošli!