Družinske počitnice s ponudbo all inclusive in 30 % popusta le nekaj ur vožnje od vas!

Ste že začeli načrtovati naslednje družinsko potovanje? No, tukaj smo zato, da vam stvar olajšamo. Predstavljamo vam odličen predlog za popolnoma brezskrbne družinske počitnice na Jadranu!

Hotel za družinske počitnice

Na vzhodni obali Istre, v slikovitem mestecu Rabac, se ob morju nahaja Valamar Girandella Maro Suites 5*. Gre za specializiran hotel za družinske počitnice, ne glede na to, koliko so stari vaši otroci. Oglejte si video in presodite sami, če nam ne verjamete 😊.

Ta odličen hotel s 5 * se pripravlja na odprtje 24. februarja, za to priložnost pa vam predstavljamo posebno ponudbo! Zagotovite si do 30 % popusta z ekskluzivno promocijsko kodo: MARO30. Ponudba velja do 1. marca za obdobje do 13. marca, in sicer za minimalno bivanje 2 noči.

Brezskrbne počitnice in all inclusive

Če se želite veseliti brezskrbnih počitnic, je najpomembnejša hotelska ponudba. Valamarjeva maskota Maro je vaš pomočnik za popolnoma brezskrbne in zabavne družinske počitnice ob morju. Za začetek – to je all inclusive hotel; kar pomeni, da vam ni treba skrbeti za hrano in pijačo, naj bo to ob bazenu, v igralnicah ali pa v času kosila.

Oglejte si tudi vse druge prednosti tega hotela:

  • Igralnice, prilagojene starostnim skupinam s posebnimi programi. Poskusite lahko vse, kar vam pride na misel, se igrate ali učite: nudimo vam igranje konzole PlayStation in družabnih iger v sobi, šolo plavanja in čarovnij, kino, zunanja in notranja igrišča.
  • Sobe so velike cca. 40 m2, imajo ločen del za otroke, vsebine pa so prilagojene otrokom.
  • Aqua Maro je kompleks notranjih in zunanjih ogrevanih bazenov, ki so prilagojeni vsem starostnim skupinam.
  • Brezplačna uporaba SPA cone: savne, parne kopeli in whirpoola.
  • Vsakodnevni aktivni in chill-out programi za vzdrževanje kondicije staršev.

Poleg tega, da se lahko za obisk takšnega hotela spakirate v 15 minutah in da je oddaljen le nekaj ur vožnje, boste tu zares uživali in se sprostili. V ceno je vključen tudi program zdravstvenega varstva in pomoči V-care.

Počitnice za vso družino po meri vaših otrok.😊