Katarina Line – križarjenja vzdolž hrvaške obale

Ne zamudite posebnih križarjenj vzdolž čarobne hrvaške obale in otokov, ki jih ponuja Katarina Line – največja turistična agencija na Kvarnerju in vodilni organizator potovanj ter križarjenj po Jadranu z več kot 40 ladjami v floti z zagotovljenimi odhodi od konca aprila do sredine oktobra.

Uživajte v čudovitem Jadranskem morju na 7-dnevnih križarjenjih z odhodi iz Opatije, Splita in Dubrovnika z vključenim polpenzionom na ladji, spanjem v udobnih in sodobno opremljenih dvo- in troposteljnih kabinah, odmori za kopanje v skritih zalivih, popoldnevi in ​​večeri pa so rezervirani za sprehode po mestu, izlete, degustacije vin, večerje v restavracijah in gostilnah, kjer gostje uživajo v lokalnih specialitetah. Odkrijte skrite čare hrvaške obale, zaplavajte v čudovitem, čistem morju in preživite jutra na prostranih sončnih terasah.

Iz Opatije

Deluxe Best Kept Secret 

Kvarnerski zaliv skriva obalo in otoke posebne lepote in raznolikosti. Vsak dan ponuja nove priložnosti za sprostitev, raziskovanje starodavnih cerkva, zgodovinskih spomenikov in doživljanje pristnega otoškega življenja.

Na Deluxe Superior ladji AVE MARIA z odhodoma 29. 6. in 13. 7. že od 1.650 EUR na osebo.

Iz Splita


Southern Explorer

Južna Dalmacija skriva številne bisere za avanturiste, ljubitelje neokrnjene narave, lepih plaž, vina in zgodovine. Popolna mešanica kulture in avanture privabi nasmehe na obraz, osupljive fotografije in spomine, ki si jih boste zapomnili za vedno.

Od 680 EUR na osebo.

Croatian Wilderness

Raziščite hrvaško divjino, medtem ko uživate na otokih, izven utrjenih poti. Popolno križarjenje za pustolovce in ljubitelje narave. Uživajte v osupljivih razgledih, plavajte, potapljajte se in raziskujte Jadransko morje. Večeri so rezervirani za sprehode, odkrivanje barov, restavracij in zgodovinskih znamenitosti.

Od 880 EUR na osebo.

Za več informacij obiščite njihovo spletno stranFacebook ali Instagram ali pišite na info@katarina-line.