Krompirjeve počitnice v Termah Snovik

Jesenski čas je čas, ko lahko družine preživijo nepozabne počitnice, obdane z naravo, zabavo in sprostitvijo. Terme Snovik, ki se nahajajo v osrčju Slovenije v barviti Tuhinjski dolini, so idealna destinacija za take počitnice.

Družinsko doživetje v naravi

Krompirjeve počitnice v Termah Snovik so zasnovane za družine, ki si želijo raznolikega animacijskega programa in pristnega stika z naravo.

Za otroke je pripravljen razgiban program animacijskih aktivnosti, vključno s posebnimi animacijami za Noč čarovnic, ki bo zagotovo navdušila mlade obiskovalce.

Medtem ko otroci uživajo v animacijah in zabavi pod budnim očesom animatorjev, si lahko starši privoščijo sprostitev v svetu savn ali wellness programih term, kot so masaže in aromaterapija.

1 otrok do 12 leta biva BREZPLAČNO, ter še dodaten – 10% POPUST s kodo POTNIK10!

 

Poleg tega so na voljo številne aktivnosti, kot so nočni pohod z baklami do izvira termalne vode, Kneippove vodne oblive, vodena skupinska vadba, slovenska večerja s tradicionalnimi lokalnimi jedmi in še veliko več.

Zato ne zamudite priložnosti za nepozabne družinske počitnice v objemu čudovite narave Tuhinjske doline v Termah Snovik.