Na otoku Krku – zlatem otoku sonca, poletje še kar traja

Vsi si želimo še vedno uživati ​​v soncu in poletju. Preprosto, v Falkeinsteiner Hotel Park Punat se zdi, da poletje traja večno. Na otoku Krku lahko uživate v različnih aktivnostih, od kolesarjenja, pohodništva, vodnih športov, ki bodo izboljšale vaše razpoloženje, izboljšale vašo kondicijo in vam zagotovile prijetno bivanje na otoku adrenalina.

kolesarjenje

Vedno pa obstaja tista druga možnost, poležavanje na plaži s talaso masažo in koktajlom v roki. Da bo september zabaven so vam na voljo fantastični vikendi za vso družino. Tu je peščica vsebin tega septembra. Kaj je vaša prioriteta?

Vzdušje Mediterana z aktivnimi počitnicami

Lokacija Falkeinsteiner Hotela Park Punat, ki je tik ob plaži v Punatu, je odlična za najem kajakov in supov, ki bodo vaš aktivni oddih naredili še bolj privlačen in zanimiv. Morska stran Krka je res očarljiva in vam bo zagotovila popolnoma novo izhodišče za opazovanje hrvaške obale.

plaža

Zabava s kajakom in sup desko vas bo dodatno motivirala za dan, ki je pred vami. Zaplujte po morju zgodaj zjutraj ali pa zvečer zaplujte proti sončnemu zahodu in uživajte v posebnem doživetju. Če ste ljubitelj personaliziranih počitnic, vam priporočamo najem električnega kolesa, s katerim se boste lahko zapeljali po otoku ter spoznali njegove lepote in čare. Tek je vedno dobra ideja, še posebej, če želite uživati ​​na svežem zraku. Med pohodništvom vsrkajte čudovito panoramo, ki vam jemlje dih.

fitnes

Ne glede na to, katera aktivnost se vam ta september zdi primerna, vam je vedno na voljo športni svetovalec, ki vas spremlja in razkrije najboljše lokacije na destinaciji.

Relax cona po vaši meri

Po vadbi je pomembno, da telo in duha spravimo v ravnovesje, od ponedeljka do petka priporočamo jutranje vadbe pilatesa in joge. Sredi mediteranskega vrta ter vonja sivke in žajblja, s pogledom na obzorje in jadrnice, ki plujejo okoli otočka Košljuna, vas bodo raztezne in dihalne vaje pripravile na dan, ki je pred vami.

parA vseeno izkoristite toplo sonce, počitek na ležalniku ali talasoterapijo s soljo, algami in morskim blatom, ki bo pripomogla k dobremu počutju telesa in duha, napolnila baterije in izboljšala vitalnost.

FUNtastični vikendi za vso družino

Posebni animacijski programi za otroke so del ponudbe hotela, tam potekajo različne tematske delavnice, zabavni in izobraževalni programi, družabna srečanja in številna druga presenečenja. Obiščite Funtastične vikende v Falkeinsteiner Hotelu Park Punat od 16. 9. do 2. 10. in preživite nepozabne družinske trenutke z dogodki brez primere.

sobaČaka vas razburljiv ‘Falky family vikend’ z družinsko olimpijado, lovom na zaklad, predstavo ‘Put oko svijeta’ in seveda nezgrešljivim srečanjem z najljubšo maskoto otrok – Falkyjem. Na voljo je tudi vikend ‘Active&Health’, na katerem se mladi in stari učijo, kako ostati fit. Pridružite se nam na vikendu, polnem zdravja!

FUNtastičniZatem se pripravlja ‘Kockasti vikend’, poln sestavljanja zabavnih oblik iz kock, z razstavami eksponatov iz kock in tekmovanji s figurami iz kock.

 

“Poletja” še ni konec in potrudili se bomo, da se boste tega še dolgo spominjali. Izkoristite 15% popust in si zagotovite svojo sanjsko namestitev.

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi 🙂