Obiščite ekvadorsko prestolnico Quito

Dopust. Čas, ko odmislimo vsakodnevne obveznosti in se podamo novim dogodivščinam naproti.

Ste že stali na obeh poloblah hkrati? Obiščite ekvadorsko prestolnico Quito in med drugim doživite tudi to

Spoznavamo nove kraje, nove kulture, nove ljudi in si hkrati želimo doživeti nekaj nevsakdanjega, nekaj, kar nam bo ostalo v spominu še dolgo po tem, ko se bomo vrnili domov. Na primer stati na dveh poloblah hkrati. To lahko doživite v ekvadorski prestolnici Quito, kamor vas od 14. maja prihodnje leto s pariškega letališča Charles de Gaulle trikrat na teden popelje JOON – letalska družba nove generacije prevoznika Air France.

Quito
Quito

Starodavna inkovska naselbina z ozkimi in barvitimi uličicami

Mesto leži na ruševinah starodavne inkovske naselbine 2850 m nad morjem in ponuja številne priložnosti za raziskovanje lokalne kulinarike in kulture. Ponaša se tudi z najbolje ohranjenim starim mestnim jedrom v Latinski Ameriki, to je bilo prvo, ki ga je UNESCO vključil na seznam kulturne dediščine. Z vrha Panecillo sredi mesta se odpira čudovit pogled na celoten Quito, po ozkih in barvitih uličicah pa se lahko ure in ure izgubljate in odkrivate skrite zaklade, ki jih mesto odstre najvztrajnejšim. Ena največjih atrakcij je tudi ekvator, ki teče skozi mesto in ponuja možnost za nepozabno fotografijo in čudovit spomin. Za popotnike bolj pustolovskega duha je Quito odlično izhodišče za izlete in pohode v bližnje Ande, lahko pa se podate odkrivat tudi neprecenljiva naravna bogastva in zaščitene vrste amazonskega deževnega gozda, vulkanov in otočja Galapagos.

Quito
Quito

Letalska družba nove generacije – JOON

Letalska družba JOON predstavlja potovalno izkušnjo nove generacije. Sproščene uniforme letalske posadke – udobne svetlomodre majice in beli športni copati, okusna hrana, širok izbor pijač, med katerimi so tudi kraft pivo, organska kava in posebni koktajli po receptih pariškega Experimental Cocktail kluba ter bogata ponudba digitalnih vsebin za krajšanje časa med letom. Izbirate lahko med 1200 urami zabavnega programa ali pa si nadenete slušalke za odpravljanje šumov in se osredotočite na delo.

Joon
Joon

Udobno med oblaki

Udobni sedeži v poslovnem razredu, ki se raztegnejo v dvometrsko posteljo, potnikom omogočajo, da se z lahkoto spočijejo med oblaki in uživajo v zasebnem prostoru, ki ga omogoča lupina sedeža. Premium Economy razred pa ponuja popolnoma nov sedež z nagibom 133°, ki ima kar 99 cm prostora za noge in je širok udobnih 49 cm. Na voljo je tudi 70 sedežev Seat Plus in Seat Duo. Sedeži Seat Plus imajo dodaten prostor za noge in se nahajajo na začetku kabine, kar omogoča prednostno izkrcanje, sedeži Seat Duo pa se nahajajo ob oknih in nudijo več zasebnosti. JOON omogoča sproščeno potovalno izkušnjo, prilagojeno individualnim željam in potrebam vsakega potnika.

JOON Economy
JOON Economy

Poleg Quita lahko z JOON-om med drugim obiščete tudi Kairo, brazilsko Fortalezo, Sejšele in Mumbai. Pa srečno pot!

Na pot z Joon-om

Svet na dosegu roke z JOON-om:

  • Ekvador – Quito: 3 leti tedensko od 14. maja 2019 dalje
  • Brazilija – Fortaleza: 3 leti tedensko
  • Sejšeli – Mahé: 3 leti tedensko
  • Egipt – Kairo: 1 let dnevno
  • Južna Afrika – Cape Town: 5 letov tedensko
  • Indija – Mumbai: 1 let dnevno

Vsebino omogoča: Air France