Odkrijte vse čare Falkensteiner Hotels & Residences v Zadru

Začetek leta je idealna priložnost za družinski oddih! Odkrijte vse čare Falkensteiner Hotels & Residences v Zadru in se pridružite animacijskemu programu ‘Funtastic Weekends’. Čakajo vas zanimivi družinski vikendi, zapolnjeni s pestrim, kvalitetnim dogajanjem z obilico zabave, iger, predstav in animacij. Naj ta izjemen družinski program podžge vašo domišljijo in vas spodbudi k ustvarjanju nepozabnih spominov skupaj z družino.

Zabava za mlade in velike

Falken 4

To pomlad postanite vi in ​​vaši malčki del najboljšega otroškega animacijskega programa. Čaka vas sedem vikendov različnih vrhunskih animacijskih dogodkov z obilico zabave, iger in animacije. To je zabava, ki je ne smete zamuditi, na vas pa je izbira namestitve v prostornih družinskih sobah hotela Falkensteiner Club Funimation Borik ali v vrhunskem kampu s 5 zvezdicami – Falkensteiner Premium Camping Zadar s sodobno opremljenimi mobilnimi hišicami.

Premium Camping Zadar

Čarobni februar

Pustni mesec s karnevalom in čarovnijami

Doživite pustni mesec kot še nikoli v Falkensteiner Club Funimation Borik! Pridružite se ‘Pustnemu vikendu’ od 16. do 18. februarja in očarljivemu ‘Čarobnemu vikendu’ od 23. do 25. februarja! Uživajte v poslikavah obrazov, delavnicah in slastnih dobrotah med pustom, sledi pa vam Magic Leon s svojimi čarovniškimi triki na ‘Čarovniškem vikendu’. Ne zamudite teh nepozabnih vikendov zabave in čarovnije!

Club Funimation BorikZabavni marec

Kocke, superjunaki in velikonočna zabava

Pridružite se ‘fantastičnim vikendom’ v marcu! Od 15. do 17. marca vas čaka nepozabna zabava z otroškimi najljubšimi lego kockami, vikend za vikendom bodo polnili otroški najljubši superjunaki, za veliko noč pa praznovanje velikonočnih praznikov na morju z vsemi spremljajočimi družinskimi aktivnostmi!

Razburljiv april

April je mesec pravljičnih junakov in sladkih dobrot

Club Funimation Borik

Aprila stopite v svet čarovnije v Falkensteiner Club Funimation Borik Hotelu in Falkensteiner Premium Camping Zadar! Pridružite se nam na ‘pravljičnem vikendu’, polnem plemenitih prizadevanj in kraljevskih užitkov. Zadnji vikend v mesecu za vas pripravljamo nekaj posebnega – prepustite se sladkim užitkom in čarobnim trenutkom na ‘Sladkem vikendu’!