Paintball Ljubljana – ideja za aktivno in atraktivno zabavo vaših otrok

Poleti so si otroci zaželeli malo adrenalina in zabave. Lansko zimo smo preizkusili notranji poligon Paintball Ljubljana. Za letos pa smo se dogovorili, da preizkusimo še, kako je videti paintball na njihovem zunanjem poligonu. V Ljubljani na paintballu ni manjkalo adrenalina in zabave. Nabralo se je 14 otrok, starih med 7 in 14 let, ki so se razdelili v dve ekipi. Zunanji poligon je ogromen, poln zanimivih ovir, jarkov in rastja, katerih taktična postavitev omogoča razgiban teren za igro.

Predstavitev pravil igre in varnostni napotki

Na začetku sta inštruktorja predstavila pravila igre in varnostne napotke. Nato pa so vsi otroci prejeli varnostni kombinezon, čelado oz. masko in pištolo. Sledila je vaja streljanja v tarčo in rokovanja s pištolo. Ko so se razdelili v dve ekipi, se je začela igra na poligonu, ki sta jo spremljala in usmerjala inštruktorja.

Čas je za akcijo 🙂

Otroci, polni adrenalina in akcije, so se vživeli v igro in uživali. Odigrali so kar nekaj iger. Hitro so osvojili pravila ter pravilno zastavili zadevo.

Po koncu se prilega okrepčilo

Okrog poligona Paintball Ljubljana se nahaja nekaj piknik prostorčkov, kjer se lahko na koncu okrepčate. Sami smo si privoščili sok in pico ter še dolgo časa poslušali otroško navdušenje in pripovedovanje, kaj se je dogajalo med igro …

Priporočam obisk poligona za skupine otrok. Zunanji poligon Paintball Ljubljana se nahaja na Ljubljanskem Barju. Lahko gre za praznovanje rojstnega dne ali pa kar tako. Na voljo imajo različne igre (klasični paintball, laser tag, nerf …). Ne bo vam žal 😉

 

Avtor prispevka: Jan Janžekovič