Počitnice za vso družino na otoku Pagu v kampu Straško!

Avtokamp Straško je idealna destinacija za družinske počitnice na Hrvaškem, zabavo, rekreacijo in zasluženi mir v vročih poletnih dneh!

Kamp Straško - obala
Pogled iz ptičje perspektive.

Zgodba kampa Straško – najboljši hrvaški kamp z bogato ponudbo

Kamp se nahaja v prekrasnem zalivu, na 57 ha gozda dalmatinskega hrasta in oljk ter je eden izmed največjih in najbolje urejenih kampov na jadranski obali. V akciji Naj kamp 2014 je bil kamp Straško izbran za najboljši hrvaški kamp v kategoriji velikih kampov v Dalmaciji in v kategoriji naturističnih oz. mešanih kampov.
Kamp Straško
Sončni zahod v kampu Straško.
Kamp Straško - urejenost kampa
Urejenost kampa je na visoki ravni.

Velika, 2 km dolga  prodnata plaža kampa je ena izmed najlepših plaž na otoku Pagu. Plaža kampa s svojo naravno lepoto in z vsebino, ki jo ponuja, kot so vodni svet za otroke, trampolini, najem koles, bogat animacijski program čez ves dan, poleg tega pa tudi z dobro restavracijo, picerijo in beach bari zagotovo izpolnjuje vse postavljene kriterije, za kar je že pred leti pridobila Plavo zastavo.

Novosti in aktivnosti kampa Straško – nov bazenski kompleks!

Letos so v kampu odprli nov bazenski kompleks, kjer lahko uživate v bazenih, whirlpoolih in v otroškem bazenu. Medtem ko vaši otroci uživajo v bazenih z animacijsko ekipo, lahko vi uživate v novo urejenem prostoru za sončenje in v udobnih ležalnikih tik ob bazenu. Če želite vaditi in meditirati, bo njihova animacijska ekipa poskrbela za vaš duh in telo s pomočjo joge in aqua aerobike.

Prikaz vseh aktivnosti, katerih se lahko v kampu Straško udeležite.

Mobilne hiške – moderno opremljene in na super lokaciji

Gostom so v kampu na voljo parcele s potrebnimi priključki (elektrika, voda, SAT-TV) ter popolnoma opremljene mobilne hiške. Zahvaljujoč naravnemu položaju se veliko število namestitvenih enot nahaja ob morju. Hišice so velikosti 24 ali 32 m2 in so opremljene z dvema sobama, kuhinjo z dnevnim prostorom, lastno kopalnico ter teraso. Vse hišice imajo tudi klimatsko napravo za hlajenje oz. ogrevanje hišice.

Bogata ponudba kampa Straško – WiFi internet, animacijski program, športni center

Straško svojim gostom v ceni namestitve ponuja tudi uporabo storitev v kampu, kot so: uporaba elektrike in vode na parcelah in v mobilnih hišicah, uporaba vseh sanitarnih objektov. Vsem gostom je na voljo tudi uporaba Wi-Fi interneta v celotnem kampu in celotni animacijski progam ter vse storitve športnega centra!
Sanitarni bloki, ki so zelo važen segment kakovostne ponudbe, so obnovljeni in prilagojeni potrebam vsakega kampista. Avtokamp Straško ima 13 sanitarnih vozlov, ki so urejeni v skladu z najvišjimi standardi, da bi zadovoljili in izpolnili želene potrebe vseh gostov v kampu in so zgrajeni v sredozemskem stilu, s čimer se še bolje vključujejo v sam videz kampa. Vsi sanitarni objekti so moderno urejeni in prilagojeni otrokom in invalidom. Imajo tudi previjalnice za dojenčke, prostore za umivanje psov in posebne prostore s pralnimi in sušilnimi stroji.
Kamp Straško - sanitarije
Vhod v sanitarije.
Notranjost sanitarij.

Komentirajte!

Na katerem otoku se nahaja kamp Straško?