Poletni oddih v Logarski dolini

Vabimo vas, da se nam pridružite na oddihu v neokrnjeni naravi, kjer se boste lahko dodobra nadihali svežega gorskega zraka, se naužili odlične zdrave domače hrane in pijače. Privoščite si oddih od vsakodnevnega stresa in dopust zaključite polni pozitivne energije ter pripravljeni na nove izzive.

Naberite si novih moči v Planinskem domu Majerhold

Planinski dom Majerhold se nahaja v Matkovem kotu, najmanjši ledeniški dolini v povirju Savinje, nad prečudovito Logarsko dolino. Je na nadmorski višini 1.150 m in le 2 km oddaljen od avstrijskega mejnega prelaza Pavličevo sedlo.

Ponudba velja od 21.04. – 26.10.2022.

CENA že od 21,25 EUR na osebo na dan 

 

Cena vključuje:

  • najem apartmaja, sobe /dan,
  • posteljnina,  brisače in končno čiščenje. 

Doplačila na kraju samem: 

turistična taksa se doplača na mestu samem: 2 € osebo/dan;

otroci 7 -18 let 1,00 € osebo/dan.

Možna doplačila: 

  • zajtrk: 7 EUR na osebo na dan, otroci 2. – 7. leta imajo 50% popust; otroci 7. – 12. leta imajo 30% popust,
  • večerja: 13 EUR,
  • najem koles: 6 EUR na osebo za 3 ure (ob predhodni rezervaciji),
  • hišni ljubljenčki (manjši) : 10 € /dan ( ob predhodni potrditvi),
  • otroška posteljica: 5 € / bivanje.

 

Nastanitev

Zasnovana je kot nekakšna majhna vasica, ugnezdena med bujne gozdove, z razgledom na veličastne gorske vrhove. Je kot nalašč za sprostitev in pobeg od stresa sodobnega vsakdana. V prijetni mali vasici, ki je sestavljena iz osrednje hiše z restavracijo, štirih hiš za goste in treh bungalovov, lahko prenoči 32 oseb, in sicer v 6 sobah in 3 apartmajih. V prvi hiši sta dva apartmaja, ki sta primerna tako za družine, kot za prijeten oddih v dvoje. Zgrajena sta v dveh nadstropjih – oba apartmaja imata tudi sončen balkon s pogledom na gore in zeleno okolico.

V preostalih dveh hišah pa je pet sob, od tega dve dvoposteljni sobi in tri štiriposteljne. Na voljo je tudi bungalov za dve ali štiri osebe.

Odlična kulinarika

Iz kuhinje vedno omamno diši po odlični domači kuhinji, saj za vas pripravljajo različne enolončnice in dnevna kosila, pripravljena iz naravnih bio sestavin, ki so pridelane na domačem vrtu ali nabrane v okoliških gozdovih.

Poskusite odlične sirove štruklje, jabolčne in borovničeve zavitke, flancate, žgance z jurčki in ostale tradicionalne slovenske jedi. V ponudbi so tudi odlični suhomesnati izdelki, med drugim domače salame in savinjski želodec. Za osvežitev vam bodo ponudili skodelico kislega mleka ali kozarec odlične domače šabese.

Rekreacija v neokrnjeni naravi

Poleg miru in počitka boste tu seveda našli tudi ogromno priložnosti za rekreacijo v neokrnjeni naravi tako v poletnem kot tudi v zimskem času, hkrati pa okoliški kraji ponujajo še celo vrsto kulturnih in naravnih znamenitosti. Ob predhodni rezervaciji je možen tudi najem koles. Izbirate lahko med čisto novimi gorskimi ali treking kolesi znamke GT.

Izpolnite spodnji obrazec in uživajte v Logarski dolini

Število sob je omejeno, zato vam svetujemo, da pohitite s prijavo in si rezervirate sobo v želenem terminu. Ponudba velja od 21.04. – 26.10.2022 oziroma do zapolnitve prostih kapacitet! Izpolnite spodnji obrazec in oddajte povpraševanje. Nato boste na mail prejeli ponudbo in podatke za plačilo ter ostale potrebne informacije.

Dodatna vprašanja in informacije:

051 313 154
jernej@potnik.si