Pomladna družinska zabava v Falkensteiner Family Hotelu Diadora

‘Happy Kiddos’ vikendi

To pomlad se odpravite na zabavne družinske počitnice, kjer bo vaše otroke zabavala in varovala ekipa strokovnjakov različnih izobraževalnih področij. Ustvarite skupne spomine v družinskem hotelu Falkensteiner Family Hotel Diadora z vikend programi ‘Happy Kiddos’, ki ponujajo vrsto zanimivih aktivnosti in delavnic.

Program, ki se zgleduje po načelih Montessori

Naš družinski koncept, ki ga navdihujejo načela Montessori in ozaveščeno starševstvo, je osredotočen na zagotavljanje edinstvene počitniške izkušnje družinam z dojenčki, malčki in predšolskimi otroki. To pomlad vam ponujamo tri vznemirljive teme v več vikendih: Baby Wonderland, STEM in Ranger Weekends.

Baby Wonderland vikendi

Baby Wonderland vikendi so namenjeni dojenčkom in njihovim staršem ter ponujajo idealno okolje za edinstvena doživetja, kot je prvo kopanje v plavalni akademiji. Pod vodstvom strokovnjakinj, kot sta Lana Marasović in Ivana Štedul, aktivnosti za dojenčke vključujejo senzomotorične delavnice »Vzgoja z glasbo ©« in »BABYSTEPS ©️«, ki spodbujajo celostni razvoj. Starši lahko uživajo tudi v jutranji telovadbi, SPA tretmajih in eni brezplačni uri varstva otrok.

STEM vikendi

Namen STEM vikendov je spodbuditi radovednost in ustvarjalnost otrok prek interaktivnih dejavnosti. Z dejavnostmi, od opazovanja zvezd s teleskopom do delavnic dirkanja z avtomobili na daljinsko upravljanje, otroci vstopijo v svet astronomije, inženiringa in timskega dela. »Tinker Labs« nudijo prostor za praktične izkušnje ustvarjanja, medtem ko »VR Academy« in »Robotics« ponujata poglobljen vpogled v virtualno resničnost.

Ranger vikendi

Za male pustolovce ‘Ranger Weekends’ ponuja igrivo razburjenje. ‘Survivor Camp’ uči osnov preživetja, ‘Ribiška akademija’ pa spodbuja okoljsko ozaveščenost. Družine se lahko skupaj spopadejo z izzivi na ‘The Sea and Sand Rally’, jahalna akademija pa spodbuja vez z živalmi in občutek odgovornosti.