Potnik.si BOOM vikend paketi na Kopah – odlična smučarija ter zabava

Izborili smo ekskluzivno ponudbo za BOOM vikend pakete na Kopah! BOOM vikend paket je popoln smučarski paket, ki vsebuje namestitev na osnovi polpenziona in vključuje tudi smučarsko vozovnico za vse dni bivanja. Uživajte v odlični smučariji, dobri hrani, poskrbljeno pa bo tudi za super zabavo in spremljevalni program

3-dnevni smučarski paket (polpenzion + smučarska vozovnica) že od 129 € / osebo

BOOM vikend paket vključuje:

  • namestitev na izbrani lokaciji od petka do nedelje;
  • 2 x polpenzion (samopostrežni zajtrki in večerje);
  • 3-dnevno smučarsko vozovnico, ki velja od dneva prihoda od 9. ure do dneva odhoda do 16. ure;
  • vključena sta tudi nočno smučanje po načrtu obratovanja naprav ter neomejena zabava za vse generacije v Holcer pubu na Kopah.

BOOM paketi obljubljajo nepozabna zimska doživetja!

Posebne ugodnosti za otroke:

  • otroci do dopolnjenega 6. leta starosti v spremstvu staršev – bivanje (brez lastnega ležišča) in uporaba žičniških naprav brezplačno;
  • otroci od 6. do 14. leta – otroški boom vikend paket.

Paket se po želji in z doplačilom lahko tudi podaljša. Doplačilo za dodatni dan znaša 55 € za odrasle in 45 € za otroke (polpenzion + smučarska vozovnica).

Zabava na snegu in ob njem! BOOM paketi in BOOM zabava 🙂
Čaka vas bogat zabavni program (Natalija Verboten, Gadi, Mambo Kings, Danijela, Modrijani, …) tekom celotne zime. Ne zamudite pestrega dogajanja v legendarnem Holcer pubu, kjer vas čaka nepozabna zabava.

Izpolnite spodnji obrazec in si rezervirajte svojo sobo!

Število sob je omejeno, zato vam svetujemo, da pohitite s prijavo in si rezervirate svojo sobo. Ponudba velja do zapolnitve prostih kapacitet! Izpolnite spodnji obrazec in oddajte vaše povpraševanje. Nato boste na mail prejeli podatke za plačilo in ostale potrebne informacije.

S seboj povabite še vaše prijatelje, sorodnike, sodelavce, znance in skupaj uživajte v dobri smučariji ter zabavi.

Kakovostna namestitev, odlična hrana in živahno smučišče – ne bo vam dolgčas!

Lukov dom je prijazen in domač namestitveni objekt v neokrnjeni naravi Pohorja. Leži na nadmorski višini 1.350 m v turističnem centru Kope. Odlikujejo ga: kakovostna namestitev, odlična restavracija, sodoben wellness center ter izjemna lokacija z nepozabnim razgledom. Sobe v domu so prijetne in funkcionalno opremljene. V vseh prostorih doma je neomejen in brezplačen dostop do interneta (Wi Fi).

 

Kope so živahno družinsko smučišče nad Slovenj Gradcem, ki vas bo nedvomno navdušilo in prepričalo, da se boste radi vračali. Razpolagajo s šestimi vlečnicami in z dvema štirisedežnicama na 8 km smučarskih prog. Kope nudijo odlične pogoje rekreacije za bolj in manj izurjene smučarje.

Dodatne informacije:

Se vidimo na smučanju! 🙂

-