Potnik.si otvoritev smučarske sezone na Pohorju – Potnik.si

Potnik.si otvoritev smučarske sezone – odlična smučarija in zabava že od 99 €/os., 15. – 17.12.2017!

Zima in sneg sta tukaj, ljubitelji smučanja ste ju sigurno že nestrpno pričakovali. Za vse naše bralce smo izborili ekskluzivno ponudbo za otvoritev smučarske sezone na Kopah! Uživajte v odlični smučariji, poskrbljeno pa bo tudi za super zabavo in spremljevalni program!

3-dnevni smučarski paket (polpenzion + smučarska vozovnica) že od 99 € / osebo
Decembrski otvoritveni paketi obljubljajo nepozabna zimska doživetja.

Ponudba KOPE OPENING 3 dni vključuje:

 • namestitev od petka do nedelje v Lukovem domu na Kopah (150 m od smučišča);
 • 2 x polpenzion (samopostrežni zajtrki in večerje);
 • 3-dnevno smučarsko vozovnico, vključeno tudi nočno smučanje po planu obratovanja smučišča (velja od prvega dne od 9. ure do zadnjega dne do 16. ure);
 • nepozabno zabavo z znanimi gosti v legendarnem Holcer pubu (petek, 15.12.: koncert Dejan Vunjak; sobota, 16.12.: koncert Nina Donelli).
CENA:

 • sobe z etažnimi kopalnicami: 99 €/osebo – RAZPRODANO
 • sobe z lastno kopalnico: 129 €/osebo – NA VOLJO ŠE ZADNJE SOBE
POPUSTI:

 • Za otroke do dopolnjenega 6. leta starosti v spremstvu staršev sta bivanje (brez lastnega ležišča) in uporaba žičniških naprav brezplačna;
 • otroci od 6. do 14. leta lahko koristijo otvoritvene pakete s 30% popustom na cene za odrasle.

Kakovostna namestitev in živahno smučišče
Lukov dom je prijazen in domač namestitveni objekt v neokrnjeni naravi Pohorja. Leži na nadmorski višini 1.350 m v turističnem centru Kope. Odlikujejo ga: kakovostna namestitev, odlična restavracija, sodoben wellness center ter izjemna lokacija z nepozabnim razgledom. Sobe v domu so prijetne in funkcionalno opremljene. V vseh prostorih doma je neomejen in brezplačen dostop do interneta (Wi Fi).

Smučišče Kope je živahno družinsko smučišče nad Slovenj Gradcem. Razpolaga s šestimi vlečnicami in z dvema štirisedežnicama na 8 km smučarskih prog. Kope nudijo odlične pogoje rekreacije za bolj in manj izurjene smučarje. Ob ugodnih snežnih razmerah je na voljo tudi urejena snežno sprehajalna pot (na kateri je možnost teka na smučeh).


Zabava na snegu in ob njem!

S seboj lahko povabite še vaše prijatelje, sorodnike, sodelavce, znance in skupaj uživajte v dobri smučariji ter zabavi.

V času otvoritve smučarske sezone bo pestro dogajanje tudi v legendarnem Holcer pubu, kjer vas čaka nepozabna zabava z:

 • petek, 15.12.2017: koncert Dejan Vunjak,
 • sobota, 16.12.2017: koncert Nina Donelli.

Izpolnite spodnji obrazec in si rezervirajte svojo sobo!

Število sob je omejeno, zato vam svetujemo, da pohitite s prijavo in si rezervirate svojo sobo. Ponudba velja do zapolnitve prostih kapacitet! Izpolnite spodnji obrazec in oddajte vaše povpraševanje. Nato boste na mail prejeli podatke za plačilo in ostale potrebne informacije.

  soba z lastno kopalnico: 129 €/osebo
  Option 3


Dodatne informacije:

Se vidimo na otvoritvi smučarske sezone! 🙂