Valamar – 100% fleksibilni pogoji potovanja

Po krajšem odmoru so se naša vrata zopet odprla!

#BeachHolidays so najboljša rešitev po #stayathome. V Valamarju vam na vseh svojih destinacijah in pri vseh svojih blagovnih znamkah ponujamo popolno ozadje za brezskrben poletni dopust. V letu 2020 smo vsakemu gostu zagotovili več prostora, več pozornosti in več varnosti. Bivanje na soncu in morju je najboljši način, da si to poletje napolnite baterije!

VEČ PROSTORA ZA VAS – v vseh naših hotelih in kampih smo namestitvene kapacitete zmanjšali za 20 % in prilagodili kapacitete dodatnih vsebin, da bi gostom zagotovili dodatno udobje.

RESTAVRACIJE PO VAŠI MERI – v restavracijah smo vam s prilagojeno postavitvijo miz zagotovili več udobja in varnosti. V hotelskih restavracijah smo podaljšali čas zajtrka ali večerje. V nekaterih hotelih bomo večerjo organizirali v dveh terminih.

SPLETNA RECEPCIJA – zagotavlja preprosto in enostavno prijavo prek naših spletnih strani ali aplikacije MyValamar iz udobja vašega doma.

BED & BRUNCH – v teh hotelih je gostom na voljo nova storitev Bed & Brunch. V hotelski restavraciji lahko gosti ob vrhunski kavi in raznovrstnem izboru jedi vse do 13h uživajo v podaljšanem zajtrku ali brunchu.

VALFRESCO DIREKT – naša nova spletna trgovina za dostavo domačih sveže pripravljenih jedi in živil vam ponuja lokalno proizvedene domače izdelke.

V-HEALTH&SAFETY – celostni program zdravstvenih, varnostnih in okoljskih standardov ter izboljšanih protokolov čiščenja, katerih cilj je krepitev učinkovitih higienskih standardov, ki jih Valamar izvaja v vseh svojih objektih.

CLEANSPACE – 100% PRIVACY – jamči, da so ključne stične točke v vaši sobi temeljito očiščene in razkužene ter zagotavlja, da pred vašim prihodom v namestitveno enoto ni vstopil nihče.

Za vse nove rezervacije v letu 2020 ponujamo:

Popolna prilagodljivost potovanja za spremembo datuma rezervacije ne glede na vrsto cenika.

Vse “Plačilo Vnaprej” cene so znižane za 15 – 20%.

Za zgoraj omenjeni cenik vam podarjamo vavčer za dodatne storitve hrane in pijače. Vrednost vavčera znaša 50 € ali 100 €, odvisno od vrednosti rezervacije.

Vsem članom kluba Valamar + podarimo 6.000 točk zvestobe

Valamar je svoje kampe prilagodil novemu času, da bi bil vaš dopust brezskrben in varen!

Po #stayathome ni boljšega dopusta, kot je #stayinnature. V Camping Adriatic by Valamar vam ponujamo zeleno-modre oaze brezskrbnega poletnega dopusta. V letu 2020 smo vsakemu gostu zagotovili še več prostora, več pozornosti in boljšo varnost. Bivanje na soncu in v morju je najboljši način, da si letos poleti napolnite baterije!

V Health&Safety je program zdravstvenih, higienskih, varnostnih in okoljskih standardov, ki jih v Valamarju uporabljamo, da bi zagotovili najvišjo raven varnosti gostov. S ciljem prilagoditve novo nastalim pogojem v letu 2020 smo program V Health&Safety dodatno nadgradili z uvedbo novih protokolov v skladu s priporočili zdravstvenih organizacij glede Covid-19. Poleg izvedbe novih protokolov smo v letu 2020 našim gostom zagotovili še VEČ PROSTORA: na recepciji, v restavracijah, na bazenih, plažah in pri vseh drugih skupnih vsebinah.

Več informacij >>