Logarska dolina – Evropska destinacija odličnosti

Vrhovi slikovitih Alp, idiličnost treh alpskih ledeniških dolin, krajinski parki neštetih naravnih in kulturnih posebnosti, gostoljubje ljudi, razkošje njihovih tradicionalnih obrti in jedi: to so samo drobci v veliki sliki sobivanja neokrnjene narave in človeške ustvarjalnosti. Logarska dolina, del Solčavskega, je harmonija treh dolin in hkrati sozvočje izjemne narave ter skrbno premišljenega turizma.

Hotel Plesnik ****

Picture

Več o ponudbi v Hotelu Plesnik si lahko ogledate na naslovu: www.plesnik.si Za dodatne informacije in rezervacije pokličete na številko 03/839-2300 Hotel Plesnik**** Logarska dolina 13 3335 Solčava info@plesnik.si

Hotel Plesnik povezuje moderno udobje s prijaznim ambientom podeželske hiše. To je hotel, v katerem se bo vsak počutil domače in ki navdušuje s kulinariko ter razgledom.

Picture

Aktivne počitnice s kolesarstvom in pohodništvom

_ Naužijte se svežine čistega zraka in neokrnjene narave v čudovitem zavetju vršacev Ojstrice, Brane, Mrzle gore, Raduhe … ali pa se enostavno podajte na turo po panoramski poti s kolesom. Tisti, ki vam to še ni dovolj, se lahko preizkusite še v streljanju z loki ali skočite s padalom.
Picture
Picture

Počitnice za družine

Preživite nepozabne trenutke v idilični naravi in se podajte na pustolovščino z otroci v čarobni svet Pravljičnega gozda, nahranite živali ali pa obiščite vodni svet v bazenu.

Gurmanska razvajanja

Na terasi hotela, s pogledom, ki ga ni moč najti drugje po svetu, zaupajte svoje želje izkušenim strokovnjakom. Okusite zdravo moderno kuhinjo z vonjem po domačnosti, vrhunska vina in najboljše sladice.

Za dušo in telo

Voda, zrak, sprostitev…prijetna toplota in mrzla osvežitev je ravno to, kar vas bo po daljšem sprehodu v naravi in uživanju na svežem zraku dodatno napolnilo z energijo, ki jo potrebujemo za premagovanje vsakdana. Razvajali vas bodo s sproščujočo masažo telesa, vam pripravili aromatično kopel za dva, lahko pa se boste na zunanji terasi pred bazenom samo prepustili trenutku tišine in uživali v pogledu na Savinjske vršace.
Picture

Romantična poroka pod slapom Palenk

Nekaj posebnega, čudovitega, nepozabnega je poroka v naravi pod čudovitim slapom Palenk v bližini hotela ali na cvetočem travniku pod veličastnimi vrhovi Kamniško-Savinjskih Alp.

Prisrčno dobrodošli tam, kjer se svet konča in se raj prične …

 Ste že obiskali krajinski park Logarska dolina? Če še ne, je vsekakor sedaj pravi trenutek, da odkrijete še en prečudovit kotiček Slovenije, kamor se boste z veseljem vračali. Poleg uživanja v čudovitih kotičkih treh alpskih ledeniških dolin (Logarske doline, Matkovega in Robanovega kota) lahko uživate še v mnogih aktivnostih, ki jih tukaj ponuja narava. Vse to je primerno tako za posameznike, za pare, kot tudi za družine z otroki vseh starosti, saj se za vsakega najde kaj zanimivega.

Picture

Komentirajte …

Kako se imenuje slap v bližini Hotela Plesnik, kjer se izvajajo poročni obredi? (Odgovor najdete v reportaži) 🙂