Vodice – vaša najboljša izbira za aktivne počitnice

Vodice so turistično središče, znano po živahnosti, raznolikosti turistične ponudbe in prijaznih gostiteljih. Nahajajo se na jadranski obali, v širokem zalivu, 11 km severozahodno od Šibenika, središča Šibensko-kninske županije.

Vodice vam ponujajo vse, kar potrebujete za popolne počitnice – odlične hotele in zasebne nastanitve, lepe plaže in številne možnosti za izlete, kot tudi odlično sredozemsko hrano.

S prijaznimi gostitelji doživite sproščen dalmatinski način življenja.

Aktivne počitnice za vso družino

Vodice so vaša najboljša izbira za aktivne počitnice. Ponujajo res odlične priložnosti za sprostitev, šport in zabavo. S kolesom se lahko odpravite na zanimive poti, tečete, se potapljate, obiščete naravne znamenitosti v bližini ali se preprosto sprehajate po lepih plažah. Izpolnite počitnice s privlačno, zabavno, aktivno in sproščujočo vsebino.

V predsezoni, ko se temperature dvigujejo in pogumni že razmišljajo o plavanju, vas v Vodicah pričakuje bogat program zanimivih dogodkov za velikonočne in prvomajske praznike.

Ne zamudite in pravočasno rezervirajte svojo nastanitev.

MTB Weekend – 27.04. – 28.04.

Pripravite svoja kolesa in pojdite v Vodice na uživanje v čudovitih stezah ob morju.

Piknik v Rakitnici – 1.5.2019.

Turistična skupnost mesta Vodice organizira piknik v Rakitnici za svoje občane in goste.

Prireditev bo potekala ob cerkvi sv. Ivana kjer vas čakajo številna lepa presenečenja. Piknik se začne ob 10:00, za vse obiskovalce pa je organiziran prevoz od avtobusne postaje Vodice od 9.30 vsakih pol ure.