Aktivna sprostitev v Ribno Alpine Hotelu

Privoščite si aktivne in sproščujoče počitnice v Ribno Alpine Hotelu, edinem Zero Waste hotelu v Sloveniji. Obdani boste s prečudovito naravo, ki se nahaja blizu Bleda in ponuja neskončno možnosti za kolesarjenje, sprehode in pohode po okoliških hribih. Kot specializiran kolesarki hotel znamo dobro poskrbeti za ljubitelje tega športa. Skrbimo za izvajanje varnostnih in higienskih priporočil, saj želimo, da pri nas resnično uživate v svojih počitnicah. Čaka vas prijazno osebje.

Ponudba velja od 22.04.2022 – 16.10.2022

Na oddih se lahko odpravite v dvoje, z družino ali pa povabite še vaše prijatelje in skupaj uživajte na svežem zraku. Dolgčas vam ne bo v nobenem primeru, saj je na voljo ogromno aktivnosti in zanimivosti.

Cena za nočitev v dvoposteljni sobi na osebo: 

Minimalno število nočitev: 2

Cena vključuje:

– Nastanitev v dvoposteljni sobi
– Zajtrk
– 10% popust na najem koles
– Kolesarnica za shranjevanje koles
– Prostor za pranje koles
– Zemljevid kolesarskih poti v okolici Bleda
– 2 urni vstop v Wellness, enkrat v času bivanja
– 10% popust na masaže v hotelu
– WI-FI
– Parkirno mesto

Obvezno doplačilo:

  • turistična taksa: 3,13 € na osebo na noč

Možna doplačila: 

  • večerja: 18,00 € na osebo
  • Superior soba: 10,00 € na noč

Popusti za otroke: 

– en otrok do 6. leta na dodatnem ležišču v sobi z dvema odraslima osebama: brezplačno
– en otrok do 6. leta na stalnem ležišču v sobi z enim odraslim: odrasla oseba plača ceno enoposteljne sobe, otrok gratis
– en otrok od 6 do 12 let na dodatnem ležišču: 50% popust , en otrok od 6 do 12 let na stalnem ležišču: 20 % popust
– tretja oseba od 12 let na dodatnem ležišču: 20 % popust (25.6. – 4.9. 2022: 10% popust)

Odpovedni in plačilni pogoji:

– 50% plačilo ob rezervaciji ali kreditna kartica za garancijo
– 7 dni pred prihodom – brez stroškov odpovedi
– 6 – 0 dni pred prihodom: 100 % plačilo

Ribno Alpine Hotel

V hotelu je na voljo 61 sob. Oprema v prenovljenih sobah je narejena po meri, iz starega lesa in izdelana v domači mizarski delavnici. Naravne barve, naravni materiali – vse to daje novim sobam pridih pristne alpske domačnosti in topline.

Vse sobe imajo kopalnico in so opremljene s klimatsko napravokabelsko televizijotelefonom ter dostopom do interneta (wi-fi). Večina sob v prvem nadstropju ima teraso, v drugem balkon, v tretjem nadstropju so sobe, ki nudijo čudovit razgled skozi okno.

Ponudba hotela

Hotel ima veliko restavracijo, poleti tudi teraso, kjer lahko poskusite kaj pripravljamo v naši kuhinji. Pijačo dobite v baru in v hotelskem lobiju, kjer se nahaja tudi knjižnica …in razvedrilo za kratek čas. Lahko se sprostite v hotelskem malem wellnessu.

Kot specializiran kolesarski hotel pa nudijo vse storitve za dober kolesarski dopust. Velika kolesarnica; izposoja koles: e-kolo, gorsko kolo, gravel kolo; servis koles, kolesarsko vodenje, strokovno svetovanje, kolesarske poti…

Raziskovanje Bleda in okolice

Ribno Alpine Hotel se nahaja nedaleč od Bleda, ki vsakogar navduši s svojo lepoto in velja za eno najbolj pravljičnih mest na svetu. Osupljiva narava, zdrava alpska klima in raznolika pokrajina obiskovalcu nudita številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa vse dni v letu.

Kolesarjenje, pohodništvo, sprehodi ob jezeru in po okoliških poljih, osvajanje osamelcev s prečudovitimi razgledi, plavanje v jezeru, supanje, veslanje, rafting, kajaking, polet s padalom, pozimi smučanje, tek na smučeh, hoja s krpljami, sankanje, in še veliko več… Prav vsak lahko najde nekaj po svojem okusu in zmožnostih.

Če želite občutiti Slovenijo in Gorenjsko na kolesu, potem je Ribno Alpine Hotel pravi naslov, saj kot specializiran kolesarski resort zna poskrbeti za vas, vaša kolesa in za dobro kolesarjenje.

Čaroben aktivni oddih v Ribnem

Preverite, kako smo mi preživeli nepozaben oddih v Ribno Alpine Resortu.

Izpolnite obrazec za rezervacijo

Akcija za oddih v hotelu Ribno velja od 22.04.2022 – 16.10.2022 oziroma do zapolnitve prostih kapacitet! Izpolnite spodnji obrazec in oddajte vaše povpraševanje. Nato boste na mail prejeli ponudbo in podatke za plačilo ter ostale potrebne informacije.

Dodatna vprašanja in informacije:

info@hotel-ribno.si