6 razlogov, zakaj izbrati all inclusive ponudbo

All inclusive ponudbe so najboljša izbira za tiste, ki si želijo brezskrbne in udobne počitnice. Danes to niso več neverjetno visoke cene, ki si jih lahko privoščijo le bogataši, pač pa je veliko takšnih ponudb na voljo po dostopnih cenah. Tudi če smo ob razmahu poceni letalskih prevozov in raznih spletnih strani, kjer dobimo prenočišče za smešno nizko ceno, priča nekoliko manjšemu zanimanju za takšne ponudbe, pa preverite 6 razlogov, zakaj izbrati all inclusive ponudbo za vaše počitnice. Verjemite, uživali boste, domov pa boste zagotovo prišli spočiti in polni pozitivne energije.

#1 : Dodatne aktivnosti 

Nastanitev, hrana in pijača, letalski prevoz, pogosto pa so v ceno vključene še mnoge dodatne aktivnosti, izleti in posebne ponudbe hotela. Zagotovo je res, da večina ljudi zavrne manj novih izkušenj, če so le te brezplačne. Zakaj torej ne bi preizkusili kake nove jedi, igranja golfa ali pa se odpravili na razburljivo dogodivščino, kot je obisk puščave na štirikolesnikih ali česa prav tako novega, kar vam prijazno ponudijo?

#2: Nikoli niste lačni 

Vse, kar ponuja hotel, se lahko znajde v vašem vedno lačnem želodčku. Brez doplačil. In zato nikdar niste lačni, saj je v hotelu vedno čas za zajtrk, kosilo, večerjo ali pa prigrizek.

#3: Nikoli niste žejni

V ceno je všteta tudi vsa pijača. Le kdo bi se branil poležavanja na soncu z odličnim koktajlom v roki?

#4: Na koncu ceneje 

​Potovanje z majhnim budžetom velikokrat nepričakovano prinese dodatne stroške, ki na videz poceni poležavanje spremenijo v neskončno jamo brez dna. Samo pomislite, koliko odštejete za vse pijače, sladolede in druge malenkosti, ki jih pred potovanjem ne vštejete v predvidene stroške!

#5: Privoščite si čas zase

Če potujete v paru ali v družbi, si privoščite razvajanje v hotelskem wellnessu, savni ali na masaži. Če pa potujete z družino, boste končno našli trenutek za čas v dvoje, saj bo v all inclusive hotelu za varstvo otrok vedno poskrbljeno.

#6: Popolna sprostitev 

​In včasih je vse, kar potrebujete, le ležanje na plaži ali ob bazenu, branje knjige, uživanje v sončnih žarkih ter gurmanskih doživetjih. Umirite prezaposlene možgane ter se rešite vsakdanjega stresa. Tudi če ste po duši avanturist, vam bo prijal dopust, kjer vas bodo razvajali drugi.

Komentirajte!

Ste že počitnikovali v hotelu z all inclusive ponudbo? Kakšno pa je vaše mnenje?