Čudoviti Sejšeli- destinacija kot iz razglednice

Sejšele  sestavla 115 otokov sredi Indijskega oceana. Otočje nudi neskončno možnosti za  nepozabno potovanje. Čakajo vas čudovite pokrajine, morsko dno, kjer lahko plavate z velikanskimi želvami in prelepe plaže, kot na razglednicah. Pustolovci se lahko povzpnete na katero od vzpetin, od koder se vam ponujajo enkratni razgledi.
Od ribiških vasi do elitnega turizma
Največji otok med vsemi je otok Mahé, na katerem se nahaja tudi glavno mesto Victoria, ki ga je vredno obiskati.  Victoria , je še vedno zelo majhno mesto, ki se ga lahko prehodi in ogleda vse njegove znamenitosti v zelo kratkem času. Njena posebna znamenitost je stolp z uro Victoria Clocktower, podoben londonskem Big Benu.Sam otok je razdeljen na več upravnih območij, povsod je pomemben turizem, vidi pa se še vedno tudi pristne ribiške vasi.
Praslin velja za najlepši otok na Sejšelih. Njegova dolina Vallee de Mai je naravni rezervat, ki je na Unescovem seznamu svetovne dediščine. Tu so izredno visoke palme v naravno zaraslem gozdu, v katerem je veliko živali, tudi znamenita črna papiga, ki je zelo redka. Narava na Praslinu je zaščitena, zato velja, da morajo biti obiskovalci spoštljivi in ne smejo onesnaževati ali celo karkoli vzeti, izpuliti, odtujiti iz gozda. Celi Sejšeli se držijo tega.
Priljubljena destinacija mladoporočencev, navdušenih potapljačev in drugih popotnikov
Sproščeno, s pijačo v roki,  v senci kokosovih dreves in s pogledom na modro morje. Si sploh lahko predstavljate kaj boljšega?  Sejšeli so napolnjeni z neštetimi rajskimi razgledi. Neverjetne lepe peščene plaže Anse Lazia in zalivov Anse Source so idealeni za romantične sprehode.
Sejšeli ponašajo s smaragdno barvo morja, hkrati pa ponujajo potapljačem veliko prvinskih užitkov. Beau Vallon je zaliv na glavnem otoku Mahe. Izredno popularna turistična točka predvsem za potapljače, saj ima veliko lepih koralnih grebenov in čisto, kristalno morje. Leži na severozahodni strani otoka, v neposredni bližini pa je tudi veliko hotelov, znan je tudi po bazarju hrane. Odlične kreolske kulinarične specialitete ponujajo tudi v mnogih gostiščih, restavracijah in hotelih, v La Passe na otoku La Digue​.
​Popotniki Sejšele radi obiščejo zaradi raziskovanja eksotičnih krajev, predvsem zunanje otoke, ki so koralni in dostopni s privatnimi jahtami ali letali, zaradi možnosti potapljanja in raziskovanja bogatega (pod)morskega sveta in bogate, tudi kreolske kulinarike. Notranji, granitni otoki so bolj naseljeni, obljudeni in zanimivi za romantična potovanja. Sejšeli so namreč zelo priljubljena destinacija mladoporočencev. Ponujajo tudi dobre plaže, kjer se odvijajo sproščene zabave.
Poletite z nami na Sejšele!
Rezervirajte si let in obiščite čudovite Sejšele. Naj vas očarajo enkratni razgledi, prelepe plaže in modro morje. Biser v Indijskem ocenau, že čaka da ga obiščete.
Picture

Vsebino omogoča Air France

Komentirajte!
Bi se tudi vam prileglo razvanje na čudovitih Sejšelih?