Garden Village Bled

Si želite drugačen, avanturističen oddih v neokrnjeni naravi? Na Bledu so v juniju 2014 odprli naselje Garden Village Bled. Gre za avanturistično, romantično in ekskluzivno obliko glamping turističnega naselja, ki leži na južni strani Blejskega jezera in je od samega jezera oddaljeno 400 metrov.
Popolnoma ekološko in inovativno zamišljen kompleks, zgrajen na opuščeni vrtnariji, kjer je ekološko ozaveščenim gostom na voljo samozadostno bivanje.

Hiške na drevesih, glamurozni šotori, šotori na pomolih, luksuzni apartmaji

V naselju omogočajo najem 6 drevesnih hišk za štiri osebe, 6 glamuroznih šotorov za štiri osebe, 9 šotorov na pomolih za dve osebi in dveh luksuznih apartmajev za štiri osebe.

Romantično, avanturistično in ekskluzivno!
Spanje v hiški na drevesu vam bo izpolnilo otroške sanje, vašim otrokom pa zagotovilo nepozabno dogodivščino. Jutranja kava med krošnjami dreves in romantično večerno vzdušje vam zagotavlja čarobno doživetje in sprostitev. Domačnost slovenskega lesa in tradicionalna gradnja vas ponovno poveže z naravo, notranjost pa vam nudi toplino in udobje. V hladnih spomladanskih in jesenskih dneh je hiška ogrevana. Primerno za 4 osebe.

Glamping Village Bled
V dvonadstropni hiški premagajte strah pred višino in ujemite svoje sanje v avanturistični mreži.
Garden Village Bled
Hiške so moderno opremljene – čajna kuhinja, kopalnica s tušem, dve zakonski postelji in balkon, na katerem v gugalniku pozabite na vse skrbi.

Preprosto, zabavno in udobno!
Romantični šotor na pomolu za razvajanje v dvoje ali dogodivščino za vso družino. Viseči mostički in ribnika pod njimi bodo navduševali otroke, vas pa bo šumenje vode zazibalo v sladek sen. Večina šotorov ima neposredni dostop do potoka, med njimi pa je na voljo tudi manjša plaža, kjer se v vročih poletnih dneh ohladite v vodi pod mogočnimi drevesi. Primerno za 2 osebi.

Glamping Village Bled
Šotora, povezana s pomolom, sta primerna za razvajanje v dvoje ali za družine in manjše družbe.
Glamping Village Bled
Šotor na pomolu za dve osebi je opremljen z zakonsko posteljo, manjšim hladilnikom in skrinjo za shranjevanje prtljage.

Glamurozno, naravno in zasebno!

Vas navdušujejo vrt, nasploh narava, kampiranje in razkošje? Vse to vam nudi glamurozni šotor. Jasa sredi lepo urejenega vrta, na kateri se nahaja udoben, klimatiziran in dobro opremljen šotor, vam nudi zasebnost, dovolj prostora pa je tudi za razigrane otroke. Čez dan se razvajajte na soncu, zvečer pa se sprostite v leseni vroči kadi. Primerno za 4 osebe.

Village Garden Bled
Razkošno bivanje v šotoru zajema veliko kopalnico, kavč, jedilno mizo, manjši hladilnik, televizor, klimatsko napravo, zakonsko posteljo in dvojno ležišče na galeriji ter zunanje leseno korito s tekočo vodo.
Village Garden Bled
Udoben in klimatiziran ter dobro opremljen šotor vam nudi zasebnost.

Restavracija, finska savna, naravni biotop, poroke …

V naselju je tudi restavracija, ki je urejena v obliki vrta in skozi katero se vije potok. Tako boste ob odlični hrani in izbrani pijači uživali, kot da bi bili na pikniku v naravi. Pod hiškami na drevesih si lahko v bazenu s hladno izvirsko vodo privoščite knajp terapijo in refleksno masažo nog. Pogreli se boste lahko v finski savni, umeščeni med drevesi nad potokom. Gostom je na voljo naravni biotop z občutkom neskončnosti s prelivnim robom in otočkom.
Village Garden Bled
Prijeten ambient restavracije, ki je urejena v obliki vrta in skoznjo teče potok.
Village Garden Bled
Gostom je na voljo tudi naravni biotop z občutkom neskončnosti s prelivnim robom in otočkom.

V vročih poletnih dneh se boste lahko ohladili v senci bujnih dreves, kjer vas čaka manjša plaža ob potoku z naravnim masažnim slapom. Poleg ribnika in manjše plaže je na voljo še ribnik za ribarjenje. Ulov si boste lahko sami spekli oziroma vam bodo ulovljeno ribo po vaših željah pripravili v restavraciji. Poleg lastne vrtnarije, trgovinice in restavracije je na voljo družabni prostor z odprtim ognjem. Tudi otroci ne bodo ostali brez zabave, saj jih čakajo zanimive pustolovščine na otroškem igrišču. V sklopu ponudbe je na voljo tudi brezplačen dostop do interneta.

Nudijo uporabo koles in najem atraktivnega oldtimer hrošča, predelanega na okolju prijazen električni pogon, za izlete v okolico Bleda. Bled ponuja številne odlične lokacije za poroke. Ena izmed njih je tudi Garden Village Bled, kjer bodo poskrbeli, da bo vaš poročni dan eden izmed najlepših trenutkov v vašem življenju.

Village Garden Bled
Kliknite na sliko in se sprehodite čez naselje.

Poglejte si kratko video predstavitev naselja.

Privoščite si sanjski oddih v hiški na drevesu tudi vi!

Več informacij >>

Povpraševanja in rezervacije >>

Komentirajte!

Kako vam je všeč bivanje na drevesih? Si to želite ali ste morda to že doživeli?