Hotel Krvavec – božični oddih v najvišje ležečem hotelu v Sloveniji

Preživite jesenski oddih v hotelu Krvavec. V objemu slovenskih gora boste uživali v nepozabnem oddihu v najvišje ležečem hotelu v Sloveniji (1600 mnv), opremljenem v planinskem stilu. Hotel Krvavec s svojo edinstveno lokacijo nudi idealen pobeg od stresnega vsakdana. Edinstvena lokacija omogoča, da lahko kombinirate kulturne izlete z aktivno preživetim časom na planini, obenem pa uživate v čudovitem objemu gora, ki vam nudi dih jemajoče razglede.

Vse ponudbe vključujejo prevoz s kabinsko žičnico za dostop/sestop ter prevoz z vozilom za dostop in sestop na relaciji zgornje postaje kabinske žičnice in Hotela Krvavec. Možno koriščenje državnih turističnih bonov. 

Posebna ponudba- Božični prazniki v Hotelu Krvavec: 230 EUR/osebo za 4 dni

Paket vključuje:

 • 3x polpenzion v Hotelu Krvavec
 • brezplačna božična večerja ob živi glasbi

Posebna ponudba velja le za bivanje od 23.12 do 26.12. 2021.

Možna doplačila:

 • enoposteljna soba: 30,00 €/dan
 • dodaten zajtrk: 8,00 €/dan
 • dodatno kosilo ali večerja: 13,00 €/dan
 • savna – hotelski gosti. 10,00 €/osebo/vstop
 • zakup savne 2h – hotelski gostje: 50,00 €
 • otroška posteljica: 10,00 €/dan
 • domača žival: 10,00 €/žival/dan
 • končno čiščenje app Muštrinka: 30,00 €/apartma

Obvezna doplačila:

 • turistična taksa

Popusti za otroke:

 • Otroci do 6. leta v isti sobi s starši bivajo brezplačno
 • Otroci od 6. do 9,99 leta v isti sobi s starši imajo 50 % popust
 • Otroci od 10. do 14,99 leta v isti sobi s starši imajo 40 % popust

Hotel Krvavec

Z lego direktno na smučišču, hotel Krvavec predstavlja idealno izhodišče za aktivnosti na planini Krvavec. V prijetnem gorskem vzdušju hotela alpskega ambienta vam bo ves čas vašega počitnikovanja na voljo prijazno hotelsko osebje. Hotelskim gostom postrežemo z bogatim zajtrkom in slastno večerjo lokalnih kulinaričnih dobrot. Čez dan je v hotelu na voljo prostorna samopostrežna restavracija, okrepčate pa se lahko tudi na priljubljeni Plažizunanji terasi z barom, glavni točki dnevnega zbiranja in zabave na planini, ki se nahaja v neposredni bližini hotela.

Vse sobe imajo TV, zasebno kopalnico, vključena je tudi posteljnina in brisače. Sobe ponujajo čudovit razgled na okoliške gore, hribe in smučišče Krvavec. 

Hotel nudi wellness z intimno infra rdečo in finsko savno ter z izhodom direktno na sneg, kar pripomore h krepitvi vašega imunskega sistema, izločanju strupov iz telesa, porabi kalorij in vašemu boljšemu počutju. V ceno wellnessa so vključene čiste brisače, ter hladni in topli napitki.

Zabave željni gostje se boste pozno v noč lahko zabavali v sobi za zabavo (Fun room), kjer lahko predvajate lastno glasbo, se zabavate z ročnim nogometom, hokejem, pikadom in biljardom.

Apartmajska hiša Muštrinka

Muštrinka kot depandansa Hotela Krvavec predstavlja idlilično hišo s petimi apartmaji približno 150 metrov pod Hotelom Krvavec. Obdajajo jo visoke smreke, pred njo pa je prostor za druženje, piknike ali pa le sproščeno poležavanje.

Muštrinka s 5-imi apartmajskimi enotami v dveh nadstropjih sprejme skupaj do 16 oseb. V vsaki enoti je večji skupni prostor z jedilnico, kuhinjo, opremljeno s kuhalno ploščo, pečico in hladilnikom. V istem prostoru se nahaja bivalno-spalni del z raztegljivim spalnim kavčem in kabelsko televizijo. Vsak apartma ima svojo kopalnico s tušem in WC-jem.

V večjih 2+2 enotah so dodatne spalnice, ločene od kuhinjsko-bivalnega prostora. Opremljene so z zakonsko posteljo in prostorno omaro.

Nepozabna doživetja skozi celo leto

Krvavec je več kot le zimska destinacija. Skozi celo leto lahko izbirate med neštetimi aktivnostmi na planini Krvavec. Pohajkujte, spustite se po Bike parku ali pa izberete eno od aktivnosti v pustolovskem parku Krvavec.

Podajte na pustolovščino! Tri urejene pohodne poti vas popeljejo po znanih in manj znanih kotičkih Krvavca: na kraljevski Zvoh, cvetočo Kriško planino in idilično Dolgo njivo. Za prave pustolovce je tu še poseben izziv. Na vsaki od poti poišči GPS točke, na katerih se skrivajo škratorunski simboli. Družine se lahko podajte na Pot pastirskih škratov, pravljično-doživljajsko pot vas, ki popelje skozi gozdove in prostrane pašnike Krvavca ter vas nahrani z dih jemajočimi razgledi.

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem, pa tudi skupinam ter družinam. Vključuje različne aktivnosti, ki se med seboj dopolnjujejo in tako v enem dnevu doživite prav vse.

Bike park Krvavec se ponaša s 6 označenimi gorskokolesarskimi traili z največjo višinsko razliko spusta med Bike parki v Sloveniji. Nudi traile za vse okuse in nivoje kolesarskega znanja.

Krvavec – nepozabna doživetja za vso družino

Preverite, kako smo mi preživeli poletni oddih na Krvavcu.

Izpolnite obrazec za rezervacijo

Ponudba velja le za bivanje od 23.12 do 26.12. 2021 oziroma do zapolnitve prostih kapacitet! Izpolnite spodnji obrazec in oddajte vaše povpraševanje. Nato boste na mail prejeli ponudbo in podatke za plačilo ter ostale potrebne informacije.

Dodatna vprašanja in informacije:

041 320 620
mirjam@potnik.si