Iskalnik top destinacij za aktivni oddih v Nemčiji

Iskalnik za lažje iskanje top destinacij v Nemčiji

Narava in aktivni oddih v počitniški deželi Nemčiji,” tematska kampanja Nemške turistične organizacije za leto 2016 je v polnem zagonu. V središču svetovnih tržnih in prodajnih aktivnosti Nemške turistične organizacije bo tokrat več kot 130 prečudovitih naravnih krajin Nemčije: 16 narodnih parkov, preko 100 naravnih parkov in kar 15 UNESCO-vih biosfernih rezervatov.
Osnovo kampanje bo predstavljala razširjena vsebina pod tematiko “Narava” na spletni strani Nemške turistične organizacije, kjer si bodo uporabniki lahko ogledali poseben interaktivni zemljevid in obsežne predstavitve raznolikih nemških krajin v različnih jezikih. Nemška turistična organizacija pa je pripravila še en dodaten in že zelo priljubljen spletni element, t.i. iskalca destinacij, preko katerega si lahko uporabnik s pomočjo različnih filtrov na zabaven način poišče zanj najbolj zanimive naravne krajine, ki bi jih rad obiskal. Z iskalcem destinacije lahko uporabnik hitro odkrije svojega favorita in ga preko družbenih kanalov tudi enostavno deli s prijatelji.
Nemčija - iskalnik
Iskalnik za aktivno preživljanje počitnic v Nemčiji, ki je pisan na kožo vsakomur.
Pripravljen pa je tudi že promocijski video nove kampanje, ki lepo prikazuje raznolike možnosti za nepozabno preživljanje časa v naravi Nemčije, ki je idealna za treking, plezanje, polete z jadralnim padalom ali zmajem, dogodivščine na vodi, opazovanje divjih živali ali sprehajanje vzdolž nemške priobale.

Ste vedeli, da ima Nemčija…

Vsekakor je Nemčija zanimiva in atraktivna destinacija za preživljanje aktivnih počitnic.