JADRANJE – odlična izkušnja in super doživetje

Ste si od nekdaj želeli privoščiti jadranje? Ali doživeti sproščene, aktivne in zabavne počitnice na jadrnici z vašimi prijatelji ali družino? Potem je sedaj pravi čas, da se nam pridružite na jadranju po Dalmaciji (Zadar, Murter, Kornati, Dugi otok, …). Pripravili smo vam bogat program in odlično ponudbo, ki je primerna za vse starostne skupine.

Drugačno in nepozabno doživetje, na katerega se lahko odpravite brez kakršnega koli predznanja

Se sprašujete, kako jadrati, če niste izkušen jadralec? To smo se spraševali tudi sami, vendar smo poizkusili in se prepričali, da za to ne potrebujemo nobenega predznanja. Izkušen slovenski skipper bo poskrbel za varno in brezskrbno uživanje v lepotah Dalmacije. Bilo je nepozabno doživetje, saj na vodi res lahko odklopiš vsakdanje skrbi, skleneš nova prijateljstva in predvsem uživaš. Zraven pa boste spoznali še nekaj osnov jadranja in tako opravili tudi mini tečaj jadranja.

Jadranje je povsem drugačno in nepozabno doživetje kot počitnice v katerem izmed hrvaških hotelov. Ves čas je kaj novega na vidiku. Spoznavali bomo bisere Jadrana oziroma Dalmacije (Zadar, Murter, Dugi otok, Kornati, …).

Izbrali smo krajši 4-dnevni termin (3 dni jadranja). Dovolj, da spoznate in začutite, kako jadranje poteka. Prav tako pa gre za termine, ki so odlični za jadranje, cena je ugodnejša in možno je tudi kopanje ob lepem vremenu.

3 dni jadranja – primerno za vse starosti

Pridružite se nam na nepozabni jadralski avanturi. Jadranje bo potekalo v obliki sproščenega skupinskega jadranja, kjer bomo združili adrenalin, dobro družbo, učenje in zabavo s čudovitimi otoki Dalmacije.

Vsak dan bo ekipa lahko med samim jadranjem aktivno sodelovala tako pri jadranju kot tudi med dnevnimi opravili. Vsak od udeležencev si bo lahko izbral svojo vlogo na jadrnici in imel možnost postati aktiven član posadke. Skipper ima absolutno pravico odločanja (zaradi varnosti), kam in kdaj se pluje.

Vsak dan bomo sidrali (spali) v drugem zalivu, obiskali nov otok, kako vasico ter spoznavali čare Dalmacije. Jadrnica nam bo omogočila, da bomo spoznali tudi nekatere skrite kotičke in čudovite zalive. Program spada med jadralsko najmanj zahtevne in je namenjen vsem starostnim skupinam, tudi starejšim.

Glede na vremenske razmere se bomo podali na eno od spodnjih rut:

1. Zadar/Biograd – Murter/Kaprije – Kornati – Zadar/Biograd

3. Zadar/Biograd – Ist/Silba – Mali Iž – Ugljan – Zadar

2. Zadar/Biograd – Molat/Sakarun – Dugi otok (Sali) – Mali Iž – Zadar/Biograd

4. Biograd – Kaprije/Žirje – Kornati – Telaščica – Biograd

Čudovita izkušnja že od 299 € in na odlični destinaciji

SKUPINSKI ODHODI 2021 – za posameznike, pare, družine in skupine:

 • 15.4. – 18.4.2021, 299 €

 • 13.5. – 16.5.2021, 299 €

 • 7.10. – 10.10.2021, cena 299 €

V vseh zgornjih terminih je prihod v izhodiščno marino v četrtek popoldan/zvečer, odhod domov pa v nedeljo popoldan.

INDIVIDUALNI ODHODI – za skupine:

Za zaključene skupine in teambuildinge (izven razpisanih datumov).

Možne so tudi individualne rezervacije za skupine v terminih po želji oz. dogovoru. Cena je odvisna od termina in od števila oseb.

Idealno tudi za teambuildinge, praznovanja, … Za ponudbo nas kontaktirajte >>.

100% garancija in vračilo denarja v primeru zaprtja mej (ali karantene) zaradi Covid-19!

Z jadrnico bomo spoznavali bisere Dalmacije (Murter, Kornati, Dugi otok, Sali) in odkrivali čudovite skrite zalivčke. Vsak dan bomo obiskali nov otok in tako spoznali številne znamenitosti.

Okvirni program:

Predviden prihod v Zadar je prvi dan v popoldanskih urah (17-18h). Sledi namestitev na jadrnico, spoznavanje udeležencev in nočni ogled Zadra. Prenočimo na jadrnicah. Naslednje jutro začnemo z jadranjem in jadramo do zadnjega dne popoldne z vmesnimi postanki (vsak dan spimo na jadrnicah, vendar na drugih lokacijah oz. zalivih). Sledi povratek v Zadar (zadnji dan okrog 17h) in odhod domov. Natančen program in seznam potrebščin prejmete po mailu.

Jadrnice:

Avanturi naproti se bomo podali z moderno opremljenimi jadrnicami (3- in 4- kabinskimi z dvoposteljnimi kabinami), ki so opremljene z vso potrebno opremo (kuhinja, kopalnica, wc, tuš, posteljnina …) in bodo nudile vso potrebno udobje. Vse vas bo že čakalo gor, vi samo pridete in uživate v jadranju.

Cena: že od 299 €/osebo, vse vključeno
Izborili smo odlično ceno in vključili skoraj vse v ceno (razen prevoza), da ne bo preveč dodatnih stroškov in da se bomo lahko zbrali v čim večjem številu ter uživali z vetrom v laseh.

V zgornji fotogaleriji si lahko pogledate nekaj posnetkov jadrnic – notranjih prostorov ter opreme (za lažjo predstavo).

Kaj vse je vključeno v ceno:

 • najem jadrnice s slovenskim skipperjem,
 • 3x nočitev na jadrnici v dvoposteljni kabini,
 • 3 dni jadranja po Dalmaciji,
 • tečaj jadranja – mala šola jadranja in pomorskih veščin,
 • hrana in pijača na jadrnici (vsi obroki in pijača),
 • pijača dobrodošlice,
 • turistična taksa,
 • zabava in veselo druženje,
 • posteljnina,
 • končno čiščenje jadrnice,
 • gorivo za jadrnico,
 • plačilo marin in privezov za jadrnico,
 • pomožni čoln in motor za čoln,
 • organizacija plovbe in celotnega programa jadranja.

Kaj ni vključeno v ceno:

 • prevoz do marine v Zadru (cca. 25-30 € / osebo),
 • dodatna pijača in hrana izven jadrnice.

Doplačila po želji:

 • zavarovanje rizika odpovedi (15 € / osebo)
 • zavarovanje z asistenco v tujini – Coris (7 € / osebo)

Prevoz do Zadra

Udeleženci jadranja prispete v marino (v Zadar) s svojim prevozom. Po želji vas povežemo z drugimi potniki, da se peljete skupaj in bodo stroški prevoza manjši. Parkiranje bomo uredili v marini.

Plačilo

100 € plačate ob prijavi (za potrditev rezervacije), preostanek poravnate do odhoda. Podatke za plačilo prejmete ob prijavi na vaš e-mail.

Popusti

 • Otroci do 7. leta imajo 50% popusta (spijo s starši).

Spoznajte čare jadranja sami, z družino ali s prijatelji

Odjadrajte z nami na aktiven, atraktiven in zabaven oddih na jadrnicah, kjer boste z (novimi) prijatelji ali družino lahko spoznali nekoliko drugačen dopust na Jadranskem morju ter uživali. Čaka vas nepozabna izkušnja med morjem in nebom, na čudoviti destinaciji in v dobri družbi sopotnikov ter izkušenega skipperja.

Za prijavo izpolnite obrazec in povabite še prijatelje!

Izpolnite spodnji obrazec, nato pa boste na mail prejeli podatke za plačilo in dodatne informacije. Povabite na jadranje še vaše prijatelje in skupaj uživajte v atraktivnem in zabavnem oddihu. Vsi, ki se boste prijavili skupaj, boste nameščeni na isti jadrnici.
Skupine si lahko rezervirate tudi celotno jadrnico zase (6 ali 8 oseb), mi pa vam priskrbimo skipperja in vso opremo.
Dodatne informacije:

Poglejte si video iz našega jesenskega jadranja po Kornatih od enega udeleženca jadranja.

Pustite skrbi doma, prepustite se avanturi in uživajte v dobri družbi! Se vidimo na jadranju 🙂