Kulinarični in sproščujoč oddih v Šibeniku

Privoščite si morski oddih in se odpravite na razvajanje v Šibenik. Šibenik je še vedno precej neodkrita destinacija s številnimi naravnimi in zgodovinskimi lepotami, ki vključujejo dva nacionalna parka (Nacionalni Park Kornati in Nacionalni Park Krka), ki sta oddaljena le 30 minut vožnje. Nudi možnost številnih aktivnosti, ki vam bodo še dodatno popestrile vaš oddih.
D-Resort Šibenik
D-Resort Šibenik **** je popolnoma nov, luksuzen in …
D-Resort Šibenik
… dizajnersko bogat hotel, ki se nahaja tik ob morju.
D-Resort Šibenik **** je popolnoma nov, luksuzen in dizajnersko bogat hotel, ki leži v starem šarmantnem mestu Šibenik na Hrvaškem. Gre za enega najbolj prefinjenih hotelov na Hrvaškem, z enostavnimi linijami in kakovostnimi materjali, ki se lepo vključujejo v naravno sredozemsko pokrajino. Sobe so elegantno opremljene. Resort ima 63 sob (skoraj vse nudijo pogled na morje), 6 suit in 3 ekskluzivne vile. Lansko poletje je v D-resortu Šibenik dopustoval tudi zvezdnik Brad Pitt, ki je bil nad ponudbo in namestitvijo navdušen.
D-Resort Šibenik
Bivate lahko v luksuznih in prostornih suitah ali …
D-Resort Šibenik
… v elegantno opremljenih sobah, s pogledom na morje.

Gostje so vabljeni da preizkusijo prefinjene jedi v restavraciji v najvišjem nadstopju hotela, ki nudi spektakularen pogled na staro mesto Šibenik in D-Marin Mandalina ter obiščejo štiri bare in lounge, ki so posejani okrog hotela. Kulinarični navdušenci boste navdušeni.

D-Resort Šibenik
Prostorna in lepo opremljena restavracija, nudi …
D-Resort Šibenik
… čudovit pogled na morje in mesto Šibenik.

V osrčju hotela, se nahaja wellness D-Spa, ki ponuja popoln prostor za sprostiev z zasebnim Turškim hamamom, dvema savnama, parno kopeljo, sobami za zdravilne tretmaje in obsežno območje za sprostitev. Na voljo so tudi specialni tretmaji za obraz in telo, pod vodstvom strokovnih ter izkušenih terapevtov, ki vsebujejo ekskluzivne produkte, obogatene z najboljšimi in najmočnejšimi naravnimi sestavinami. Za goste, ki se želijo rekreirati, nudijo najsodobnejšo opremo v fitnesu (D-Gym), v kombinaciji z vedno prisotnim čudovitim razgledom.

D-Resort Šibenik wellness
Wellness ponuja popoln prostor za sprostitev in razvajanje.
D-Resort Šibenik bazen
Prav tako pa boste navdušeni nad velikim bazenom.

Rezervirate lahko tudi druge termine in atraktivne ponudbe – za več informacij in rezervacije nas kontaktirajte.

Več informacij:
www.dresortsibenik.com
reservation@dresortsibenik.com

DR Resort Šibenik Picture Picture

Komentirajte!

Kako vam je všeč Šibenik?