Zdaj je čas zate, moja Slovenija

Zakaj ne bi raziskali lepot, ki nam jih ponuja naša domača Slovenija? Slovenska turistična organizacija je to poletje predstavila kampanjo s sloganom Zdaj je čas. Moja Slovenija, v sklopu katere vas vabijo k oddihu v Sloveniji, odkrivanju doživetij in delitev le-teh s ključnikoma #mojaslovenija in #ifeelslovenia.

Kot mnogi drugi slovenski mediji, smo se tudi mi odločili, za aktivno sodelovanje pri kampanji. Vabimo vas, da odkrijete skrite kotičke Slovenije, rezervirate počitnice doma in pomagate slovenskemu turizmu, ki je zaradi virusa covid-19 utrpel veliko škodo. Sodelujte tudi v spodnji nagradi igri in morda, boste prav vi osvojili katero od odličnih nagrad.

Uspeh kampanje

Kampanja Zdaj je čas. Moja Slovenija od lansiranja beleži odlične rezultate. Število objav na družbenih omrežjih s ključnikoma #mojaslovenija in #ifeelsLOVEnia je preseglo 185.000. Uvodni inspiracijski video kampanje Zdaj je čas, moja Slovenija si je od lansiranja brez oglaševanja ogledalo že več kot 366.000 uporabnikov. Poglejte si ga tudi vi!

Kampanja je vzpodbudila turistično gospodarstvo za pripravo paketov, pri čemer je na strani STO objavljenih že več kot 480 paketov turističnih ponudnikov. Pri kampanji sodelujejo, na povabilo destinacij, številni ambasadorji in vplivni posamezniki, ki v kar 170 videih pozivajo k odkrivanju Slovenije.  Videe si lahko pogledate na YouTube kanalu Feel Slovenia (znani Slovenci in gostoljubni obrazi slovenskega turizma).

Tudi vi raziščete našo prečudovito državo in letošnji dopust preživite v Sloveniji.

SODELUJTE V NAGRADNI IGRI

Sodelujte v naši nagradni igri in osvojite vikend paket za dve osebi (prenočitev z zajtrkom) ali katero od drugih odličnih nagrad.

Glavna nagrada: Vikend paket za dve osebi (1x prenočitev z zajtrkom) na Turistični kmetiji Marjanca v Rogaški Slatini

(nagrado podarja Turistična kmetija Marjanca)

1x BON za Kozmetiko Afrodita v vrednosti 40 EUR

(nagrado podarja Kozmetika Afrodita)

1x BON za dve osebi za ogled Union doživetja v Ljubljani

(nagrado podarja Pivnica pivovarna Union)

1x kosilo v Oštariji za 1 osebo v Kranjski Gori

(nagrado podarja Hit Alpinea)

3x letna karta za parkiranje na Bukovniškem jezeru

(nagrado podarja Zavod za okolje in turizem Dobrovnik)

4x vetrovka I feel Slovenija

(nagrado podarja Slovenska turistična organizacija – STO)

Izpolnite spodnji obrazec in sodelujte tudi vi!

Nagradna igra poteka od 1.8. do 31.8. 2020. Žrebanje bo opravljeno v sredo, 2.9.2020. Nagrajenci bodo objavljeni na tej spletni strani in obveščeni po elektronski pošti. Pogoje in pravila nagradne igre si lahko preberete tukaj >>.

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi 🙂