Nepozaben oddih v osrčju neokrnjene kraške narave – ASA Residence

V osrčju neokrnjene kraške narave, vas čaka pravi raj. S spoštljivim odnosom do tradicionalne arhitekture in naravne dediščine, vam ASA Residence nudi edinstveno preživljanje prostega časa, v stiku z naravo, v umirjenosti in popolni zasebnosti.

Potnik.si ODDIH V OSRČJU KRAŠKE NARAVE

Izbirajte med 3 različnimi programi, ki smo jih pripravili za vas. ASA residence je nedvomno eden največjih slovenskih razkošnih biserov, ki vam bo pričaral nepozaben pobeg.

Končno sama in končno skupaj: 870 € za 2 osebi

*Program se izvaja med tednom

Program končno sama in končno skupaj vključuje:

  • nočitev v Kraljevskem apartmanu, ki se razprostira na 250 m
  • 5 hodni menu s tartufi bo razvajal vaše brbončiče ob svečah in ognju
  • zajtrk, postrežen v sobo
  • dobrodošlico
  • savnanje ob ognju
  • sprostitev v masažnem bazenu
  • pomirjajoča zeliščna kopel v energetski vodi
  • masažni tretma v dvoje – Napoj ljubezni
  • penino in sadje

Nastanitev

ASA Residence se nahaja v osrčju Krasa, ki se razprostira med Tržaškim zalivom in Vipavsko dolino, streljaj stran od Istre. Gre za svet, ki mu podobo in dušo daje kamen, ki ga že od nekdaj spreminjata voda in človek. Idilična vasica je od najbližjega večjega mesta oddaljena 8 kilometrov, od državne meje z Italijo pa nas loči 10 kilometrov. ASA Residence nudi nepozaben oddih vsem, ki uživate v zasebnosti, umirjenosti in stiku z naravo.

Kraška privatna vila je bila zgrajena leta 1784, s pomočjo slovenskih, italijanskih in švicarskih arhitektov pa restavrirana leta 2013. Vila se razprostira na 750 m2 in sestoji iz treh udobnih nastanitev, ki so jih opremili z unikatnim in po meri izdelanim pohištvom iz masivnega lesa. Podeželsko eleganten slog v ambientu daje občutek očarljive pristnosti in prijetne sproščenosti.

Največje bogastvo ASA Residence predstavlja prostran vrt, na katerem lahko najdete paleto sadnega drevja, oljk, vrtnic, zelišč in ostalega mediteranskega rastlinja. Razkošje užitkov na svežem zraku poudarja kakovostno opremljena zunanja letna kuhinja z zunanjim žarom in masažnim bazenom (6 oseb), ki ga na željo gostov lahko pripravimo vse sončne dni v letu.

Glahko najamejo celotno privatno vilo ASA Residence ali posamezne dele: Kraljevski apartma, Superior suito ali Suito z vrtom.

Kraljevski apartma

Največji apartma v vili se razprostira na 250 m2. V Kraljevskem apartmaju se nahajajo: dnevni prostor z odprtim ognjiščem, svetla kuhinja s prijetno jedilnico, prostor za velnes in relaks, loft z glavno spalnico in kopalnico, manjša spalnica z dvema posteljama, kotiček za pisarniška dela.

Superior suita

Superior suita se razprostira na 70 m2. Superior Suita gostom nudi: 2 sobi / dvo-posteljna in eno-posteljna, prostorna garderobna soba, 1 kopalnica, izhod iz sobe na kraški balkon, izhod na kraški vrt, souporaba skupnih prostorov.

Soba z vrtom

Suita z vrtom nudi: dvoposteljno sobo, kopalnico, izhod na kraški vrt.

Okolica ponuja številne znamenitosti

V bližini si lahko ogledate tudi številne znamenitosti. Z veseljem se glede na vaše želje uskladimo z vami in vam organiziramo prevoz za ogled atrakcij, ki se nahajajo v krogu največ 45 minut vožnje od ASA Residence. Tako lahko obiščete osupljiv podzemni svet Škocjanske ali Postojnska jama, občudujete avtohtono slovensko pasmo konjev v  Kobilarni Lipica, uživate na prelepi peščeni plaži Sistiana, se sprehodite med vinogradi v Hrastovlju ali pa se podate po poteh enega najstarejših naselij na Krasu (Štanjel).

Izpolnite obrazec za rezervacijo

Posebna ponudba za bivanje v ASA Residence velja kot zapisano pri posameznem programu, oziroma do zapolnitve prostih kapacitet! Izpolnite spodnji obrazec in oddajte vaše povpraševanje. Nato boste na mail prejeli ponudbo in podatke za plačilo ter ostale potrebne informacije.

Dodatna vprašanja in informacije:

+386 31 583 686
info@asaresidence.eu

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi 🙂