Novoletni prazniki na snegu – odlična smučarija in zabava

Zima in sneg sta tukaj, ljubitelji smučanja ste ju sigurno že nestrpno pričakovali. Preživite letošnje praznike ali novo letu na snegu. Uživajte v odlični smučariji, poskrbljeno pa bo tudi za super zabavo in spremljevalni program!

4-dnevni smučarski paket (3x polpenzion + 4-dnevna smučarska vozovnica)

​Vabimo vas, da preživite novoletne praznike na enem od najbolj živahnih smučišč v Sloveniji – na družinskem smučišču Kope nad Slovenj Gradcem. Zagotavljamo namestitve, legendarnem Holcer pubu. Kope že dolgo niso več samo smučišče, Kope so kraj za druženje in veselje, Kope so lepi trenutki z družino ali nepozabni odklopi s prijatelji. Pridružite se veseli množici na največjem silvestrovanju na prostem na Koroškem.

Cenik paketov v novoletnem terminu 30.12.2018 – 2.1.2019

MOŽNO DOPLAČILO:

  • slavnostna silvestrska večerja (z ansamblom Okej): 20 € / osebo (obvezna predhodna najava ob rezervaciji)

POPUSTI:

  • otroci do 6. leta GRATIS (brez svojega ležišča),
    otroci od 6. do 14. leta otroški boom vikend paket, ki vključuje vse storitve paketa za odrasle.
Izpolnite spodnji obrazec in si rezervirajte svojo sobo!
S seboj lahko povabite še vaše prijatelje, sorodnike, sodelavce, znance in skupaj uživajte v dobri smučariji ter zabavi.
Število sob je omejeno, zato vam svetujemo, da pohitite s prijavo in si rezervirate svojo sobo. Ponudba velja do zapolnitve prostih kapacitet! Izpolnite spodnji obrazec in oddajte vaše povpraševanje. Nato boste na mail prejeli podatke za plačilo in ostale potrebne informacije.

Kakovostna namestitev, odlična hrana in živahno smučišče

Lukov dom je prijazen in domač namestitveni objekt v neokrnjeni naravi Pohorja. Leži na nadmorski višini 1.350 m v turističnem centru Kope. Odlikujejo ga: kakovostna namestitev, odlična restavracija, sodoben wellness center ter izjemna lokacija z nepozabnim razgledom. Sobe v domu so prijetne in funkcionalno opremljene. V vseh prostorih doma je neomejen in brezplačen dostop do interneta (Wi Fi).

Kope so živahno družinsko smučišče nad Slovenj Gradcem, ki vas bo nedvomno navdušilo in prepričalo, da se boste radi vračali. Razpolagajo s šestimi vlečnicami in z dvema štirisedežnicama na 8 km smučarskih prog. Kope nudijo odlične pogoje rekreacije za bolj in manj izurjene smučarje.

Dodatne informacije:

Se vidimo na Kopah! 🙂