Vila Pavlinka- jesenski oddih na mirni lokaciji s čudovitim razgledom

Vila Pavlinka se nahaja 3 km stran od Posedarja, na Novigradskem morju, v zalivu, obdanem z gozdom. Zaliv smo uredili kot plažo, zato naši gostje cenijo mir in tišino, čisto morje in odprt pogled nanj.

Vila ima 34 sob, vsaka ima balkon, lastno kopalnico, klimatsko napravo, TV in sef. Sobe so lahko 2-posteljne, 3-posteljne, 4-posteljne in družinske. Cene se razlikujejo glede na velikost sobe in lokacijo. Otroci do 18 let imajo popust. Cena vključuje senčnik in ležalnik na plaži, uporabo športnih vsebin (kajaki na plaži, kegljišče, namizni tenis in tenis – plača se samo za uporabo s svetlobo -), parkiranje ob hiši in vse takse. Upoštevajte, da kartic ne moremo sprejemati iz tehničnih razlogov. Izvedite plačilo v gotovini v HRK ali EUR.

Triposteljna soba

Nudimo vam polpenzion ali samo zajtrk. Zajtrk je v obliki bifeja, večerja pa je en meni s predjedjo, glavno jedjo in sladico ter izbiro solate (brez a-la-carte menija). Naši jedilniki temeljijo na lokalnih, sredozemskih in evropskih jedeh. Ponujamo tudi možnost a-la-carte kosila, ki se plača posebej. Naš bar je odprt ves dan, prav tako tudi pokusite različne sladolede; pijače, sladoled, kava in sladkarije niso vključene v ceno sobe.

Vila Pavlinka je priročno blizu izvoza z avtoceste – izstopa Maslenica in Posedarje sta približno 5 km stran. Letališče v Zemuniku je oddaljeno približno 35 km in za doplačilo ponujamo prevoz za goste, ki prihajajo z letalom. Najbližje večje mesto je Zadar, približno 25 km stran.

Tudi mnoge hrvaške znamenitosti prav tako niso daleč. Plitvička jezera so oddaljena približno 1,5 ure, slapovi Krke približno 45 minut, kanjon Velika Paklenica približno 20 minut vožnje z avtomobilom, Kornati pa približno 2 uri s čolnom. V bližini sta tudi reki Krupa in Zrmanja, ki ju lahko raziskujemo z ladjico, kajakom ali peš. Posebna atrakcija je ogled naravne jame Modrič v sosednjem mestu Rovanjska. Majhna mesta ob Novigradskem morju ponujajo mediteranski občutek počasnosti in sproščenosti, mesta Zadar, Nin ali Šibenik pa kulturne prireditve in zgodovinske znamenitosti.

V vili Pavlinka svojim gostom nudimo počitnice z mirnim in družinskim vzdušjem. Plaža in čisto morje ponujata sprostitev in rekreacijo. Naš strokovnjak, Shiatsu terapevt, ponuja zdravilne tretmaje različnih masaž. Zvečer se naši gostje radi sprostijo na terasi s pogledom na morje ob kozarcu dobrega lokalnega vina in prijetni družbi.

JESENSKA PONUDBA – TERMIN 8.9.- 1.10. 2019

CENA na osebo od 41 €/noč

Cena na noč s polpenzionom:

  • vzhodno krilo J stran: 60 €/osebo
  • vzhodno krilo V stran: 56 €/osebo
  • vzhodno krilo pritličje: 53 €/osebo
  • zahodno krilo J stran: 51 €/osebo.

Cena na noč z zajtrkom:

  • vzhodno krilo J stran: 50 €/osebo
  • vzhodno krilo V stran: 46 €/osebo
  • vzhodno krilo pritličje: 43 €/osebo
  • zahodno krilo J stran: 41 €/osebo.

Otroci do 18 let imajo posebne popuste. Za izračun popusta oddajte povpraševanje, saj je popust odvisen od tipa sobe in starosti otroka.

Doplačilo za eno osebo v dvoposteljni sobi znaša 25%.

IZPOLNITE SPODNJI OBRAZEC in ODDAJTE POVPRAŠEVANJE ZA VAŠE POČITNICE!

Oddajte povpraševanje in na mail boste prejeli najboljšo možno ponudbo za vas s strani ponudnika (Villa Pavlinka).

Več informacij:

mirjam@potnik.si
041 320 620