Poreč – destinacija za aktivni oddih in uživanje vse dni v letu

Poreč in njegova okolica sta tesno povezana z aktivnimi počitnicami, s športom in z rekreacijo za vsakogar. Ugodno podnebje omogoča športne aktivnosti na prostem skoraj čez vse leto, v hotelih pa so na voljo fitnesi, savne, telovadnice in pokriti bazeni. Blago sredozemsko podnebje tistim bolj romantičnim omogoča kolesarjenje in hojo, pogumnejšim jahanje in plezanje, tisti, ki pa imajo najrajši noge trdno na zemlji, bodo uživali v sprehodih po urejenih pešpoteh.V turističnih naseljih, kampih in ob hotelih je dvajset urejenih športno-rekreativnih centrov. Veliko je teniških, košarkaških igrišč, igrišč za odbojko na mivki, mali nogomet, balinišč in igrišč za golf ter mini golf. Na voljo so številne aktivnosti, tako da vam ne bo dolgčas.Poreč se lahko pohvali tudi z nekaj travnatimi nogometnimi igrišči, štirimi večnamenskimi športnimi dvoranami in dvorano za balinanje ter squash. Na voljo so tudi mize za namizni tenis na prostem, strelišča, pikado, biljard, šah in kegljišče, najeti je mogoče tudi kolesa in skuterje, s katerimi se lahko podate novim pustolovščinam naproti.

Do konca leta ne zamudite številnih dogodkov, ki bodo potekali v Poreču:

  1. Mednarodni turnir v lovu na tuno in festival tuninih specialitet
  2. Poreč triatlon
  3. Pričakovanje novega leta in zabava s skupino Parni valjak

Mednarodni turnir v lovu na tuno in festival tuninih specialitetPoreč je večkratni prvak hrvaškega turizma in je s svojimi 4000 sončnimi urami letno idealen za celoletni ribolovni turizem.
Od 13. do 16. septembra bo v Poreču potekal zanimiv mednarodni športni dogodek – 3. mednarodni turnir v lovu na tuno »OFFSHORE WORLD CHALLENGE POREČ 2017«. Za zmago na turnirju se bo potegovalo več kot 48 mednarodnih ekip. Med tridnevnim ribolovnim tekmovanjem boste lahko videli tekmovalne ekipe pri lovu na največje ribe ter se udeležili uradnega tehtanja in točkovanja ulova.Poleg lova na tune bo ta zanimiv dogodek pritegnil številne ljubitelje kulinarike in dobre zabave. Med festivalom »Tunalicious Street Food«, ki bo potekal od 9.-16.9.2017, bo več kot deset restavracij v Poreču ponujalo posebne tunine menije po sprejemljivih cenah. Pričakujejo vas inovativni recepti, vrhunski kuharji in nepozabna kulinarična doživetja. Poreč in klub »Big Game Club 4Tuna« vas vabita, da se udeležite tega čudovitega dogodka in uživate v odlični kulinariki ter vrhunskem istrskemu vinu.Več o dogodku si lahko preberete tukaj >>

Poreč Triatlon Če ste v dobri kondiciji in ste ljubitelji triatlona, ima Poreč odličen športni dogodek za vas. »Poreč triatlon« bo potekal 15.10.2017 in je odlična priložnost spoznati čudovito naravo Poreča ter uživati v njegovi bogati turistični ponudbi.Plavanje v enem od najlepših zalivov, kolesarjenje po istrskih vinogradih in tek po znameniti Lungo mare naredijo nepozabno doživetje za vsakega tekmovalca. Namestitveni objekti bodo zadovoljili tudi najzahtevnejše, prav tako pa boste navdušeni nad čistim morjem in plažami z modrimi zastavami. Želite končati svojo triatlonsko sezono z nepozabnim sončnim zahodom ob prelepi jadranski obali? Poreč triatlon je tukaj za vas!

Več o triatlonu si lahko pogledate tukaj >>

Parni valjak za najboljše novo leto! 31.12.2017 – Trg svobode, Poreč

Poreč vam ponuja odlično priložnost za čudovito zabavo in najboljši začetek novega leta 2018! V srečno in veselo leto 2018 vas bo pripeljal eden največjih hrvaških pop-rock ansamblov – Parni valjak in vam silvestrski večer naredil nepozaben.Po odlični zabavi in uživanju v petju ter glasbi Parnega valjaka, boste odkrili, zakaj so poreški hoteli in zasebni ponudniki odlični gostitelji. Turistična skupnost Poreča bo poskrbela, da bo vaše bivanje v idiličnem Poreču nepozabno in idealno za začetek novega leta.Rezervirajte svoje mesto zdaj in v ritmu največjih hitov Parnega valjaka prestopite v novo leto 2018!

Turistična skupnost mesta Poreč
+385 (0)52 451 293
info@myporec.com


Več informacij >>

Vsebino omogoča Turistična skupnost mesta Poreč